Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura

Ξέρω βρε ξανθούλα πως δεν το πήρες έτσι, αλλά σήμερα έχω φάει το τρολάρισμα της αρκούδας (από καιρό, Brezel, γείτονα, σκουφί) και είπα να τρολάρω κι εγώ λίγο. Αυτή τη στιγμή με τρολάρει και το Vanillekrapfen μου. Και είναι μερικά πράματα που δεν μπορώ να μην σχολιάσω. Κι εσύ θα το 'χεις πάθει, δεν μπορεί. Τι προσπαθώ να αποφύγω ακριβώς; :P
Jan 28 2012 10:44
Photo

Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos

Λολ, μα δεν το πήρα έτσι. Δεν θα με πείραζε πάντως και να μην το έκανες edit, ευχαριστώ πάντως. Όσο για το άλλο που είπα ότι τα σχολιάζεις όλα, το είπα από την άποψη ότι το μαθαίνει ο άλλος όταν τον stalkάρεις. Έχεις δικό σου τρόπο stalkαρίσματος :p Έλα τώρα, μην το αρνείσαι. Προσπαθείς να το αποφύγεις. Μουαχαχα. Ναι, μπορούμε να κάνουμε editing στο section. Τα reviews τα δικά μας τουλάχιστον τσεκάρονται από την team πριν ανέβουν. Τα μέλη, mods κλπ μπορούν να ανεβάσουν δικά τους reviews χωρίς επεξεργασία από εμάς, αλλά αν θεωρήσουμε κάτι λάθος ή ασαφές τον ενημερώνουμε. Τσεκάρονται αυτά που γράφουν τα μέλη, δεν αφήνονται δηλαδή έτσι. Προς το παρόν αυτά κάνουμε, στην συνέχεια λογικά θα αναλάβουμε και άλλα.
Jan 28 2012 10:34
Photo

Απλά μια μικρή παρέμβαση ήταν, με σκοπό να το διορθώσεις. Προς τιμήν μου, δεν σ' άρχισα στην καζούρα. Προς τιμήν μου, το έκανα edit μόλις το είδες για να μην το πάρουν πρέφα. Προς τιμήν σου, σε θεωρώ άξια stalkαρίσματος. Μπαααα, απλά είδα την ερώτηση "τι κάνουν οι μώβ" και αναρωτιώμουν αν έχουν και τίποτα ειδικά προνόμια (editing στο section, να ανεβαίνουν τα reviews χωρίς να τα τσεκάρει η team όπως γίνεται με αυτά που γράφουν τα απλά μέλη) και έπεσα πάνω του. Επ, ευκαιρία να το φτιάξουμε. Έχετε κανένα απ' αυτά τα προνόμια;
Jan 28 2012 10:26
Photo

Μόνο που εσύ δεν τα παρακολουθείς απλά, τα σχολιάζεις κιόλας. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι έχεις ξεπεράσει τους περισσότερους από εμάς εκεί πέρα μέσα. [QUOTE]Το My Activity είναι πάντα: Viewing Conversation ακόμη και αν δεν είναι δικιά μου και μ'αρέσει![/QUOTE] Ισχύει σε μεγάλο βαθμό αυτό για εσένα, δηλαδή.
Jan 28 2012 10:05
Photo

[QUOTE]Stalkers & Spies Club Group Maintained by Zura Ένα group για τους stalkers του φόρουμ. Κάνω και εγώ stalk του συμφορουμίτες μου! Είμαι πάντα στους latest 10 visitors. Το My Activity είναι πάντα: Viewing Conversation ακόμη και αν δεν είναι δικιά μου και μ'αρέσει! Παρακολουθώ όλα τα threads ακόμα και αυτά που δεν με ενδιαφέρουν, και μ'αρέσει επίσης![/QUOTE] Darling, please!!!
Jan 28 2012 09:53
Photo

Όλα τα βλέπεις.
Jan 28 2012 09:51
Photo

Συγκεντρώσου...
Jan 28 2012 09:43
Photo

OdyMonaxos → °•πίΟu-πίΟu•°™

Για να μην ξεχνιώμαστε, έχεις κερδίσει το "εδώ ψεύδεσαι"
Jan 28 2012 07:31
Photo

Kenny → OdyMonaxos

ΟΥΤΕ βδομάδα, θες να πεις. Έτσι είναι ο Kenny. Ραγδαίες αλλαγές.
Jan 27 2012 19:14
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Δεν ξέρω τι είναι αυτό, αλλά με το νέο τήμ, το ρεπ και αυτό έχετε αλλάξει το φόρουμ σε μια βδομάδα. Αχ, δεν ήταν όπως παλιά.
Jan 27 2012 18:45
Photo

Kenny → OdyMonaxos

vBSEO, baby.
Jan 27 2012 18:42
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Γιατί πλέον πάει το σάιτ με usernames μας και όχι τα id number μας;
Jan 27 2012 18:38
Photo

OdyMonaxos → iristella

You sure are slow, Iri. Here, have a flower. [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SEGdXQb7WQc[/YOUTUBE]
Jan 27 2012 17:00
Photo

OdyMonaxos → iristella

Drop επειδή δεν μ' ενδιέφερε καθόλου εκείνο τον καιρό να διαβάσω κάτι τέτοιο. Ίσως το ξαναπιάσω κάποτε. Καλογραμμένο πάντως. Το Kurohime προειδοποιώ. Έχει ρομάντζο, φανσέρβις, η αρχή του είναι πολύ δύσκολη με το πρωταγωνιστικό δίδιμο, αλλά ξετυλίγει καλά την πλοκή, έχει πολύ όμορφο action κομμάτι, και πολύ όμορφες εικόνες και αναφορές στην Ιαπωνική παράδοση. Τα πρώτα κεφάλαια είναι φρίκη. Όταν τελειώσεις μην μου κάνεις σπόιλερ, το έχω παρατήσει κάπου στο 40+. :P Και μετά το πτυχίο; Έχεις καμιά δουλειά τώρα; Θα βρεις πιστεύεις, αν δεν έχεις;
Jan 27 2012 16:18
Photo

iristella → OdyMonaxos

Drop to 20th Century boys? Αυτός είναι λόγος για ban το ξέρεις έτσι; ΧD Το έβαλα στα plan tou read το Kurohime. Will check it out! :3
Jan 27 2012 16:03