Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → OdyMonaxos

Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο δεύτερος, ούτε ο τρίτος που μου έβγαλε το παρατσούκλι "τσίλι" :P
Jan 29 2012 19:27
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Τι εννοείς κι εγώ Τσίλι; Σου έβγαλα παρατσούκλι απλά.
Jan 29 2012 19:24
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Μα γιατί δύσκολο, δεν το καταλαβαίνω :s Ωχ κ εσύ τσίλι;!! XD
Jan 29 2012 19:16
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Τώρα μας τα λες καλύτερα, Τσίλι. Γιατί να καταπιώ πως σε λένε Σιλένα, στο έτσι, κάπως δύσκολο. Θα πάω να τα δω και να σε σαπίσω στην κριτική. Α, ναι, είσαι και γουρλίδικη. Τσίλι. Μια μέρα μετά τη διάλεξη περί γκούλας, είχε ο Αυστριακός ένα στο μενού ημέρας.
Jan 29 2012 19:13
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Ναι τα πρώτα λινκ δε δουλεύουν αλλά αν δεις στις παρακάτω σελίδες έχει εικόνες που δεν έχω βάλει αλλού. Σοβαρά τώρα με λένε Σιλένα. Βγαίνει από το Ισιδώρα-Ελένη. :3
Jan 29 2012 19:08
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Ναι, το βρήκα το thread, τα μισά και βάλε δεν μου τα εμφάνιζε. Απογοητεύτηκα και παράτησα την προσπάθεια. Σοβαρά τώρα, πως σε λένε ρε μούτρο;
Jan 29 2012 19:07
Photo

OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura

Μάλλον θα μείνω για λίγο καιρό ακόμα με την Tasmania. Και δουλειά θα σου βάλω αφού τελειώσεις. Δεν είναι σωστό. Αντί να μου φτιάχνεις σετ να κάθεσαι να χαλαρώνεις τώρα.
Jan 29 2012 19:06
Photo

Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos

Αφού είχες δει τα σχέδια μου νομίζω :p Το σχέδιο στο άβαταρ είναι κάτι που θα χρειαστώ χρόνια για να το σχεδιάσω. Αν θες να βρω fanarts από κάπου και να σου κάνω ένα σετ δεν έχω πρόβλημα. Πχ από Berserk.
Jan 29 2012 19:01
Photo

Κρίμα. Πάνω που πήγαινα να ζητήσω κάτι σε παρόμοιους τόνους. Έχω βαρεθεί με το σημαιάκι που κανένας δεν ξέρει τι είναι.
Jan 29 2012 18:59
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Χαχαχαχαχαχα Κοίτα, πέρα από ένα θρεντ που έχω κάνει εδώ στο φόρουμ...πουθενά αλλού. Δεν είμαι ιδιαίτερα παραγωγική καλλιτέχνης. T-T
Jan 29 2012 18:57
Photo

Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos

Όχι, μακάρι να μπορούσα να σχεδιάζω έτσι. Βρήκα το artwork όταν έψαχνα fanarts για το Sengoku Basara.
Jan 29 2012 18:57
Photo

Το άβατάρ σου εσύ το έφτιαξες; Είναι πολύ ωραίο.
Jan 29 2012 18:55
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Μυστηριώδης-ανώνυμη-καλλιτέχνιδα, άλλες δουλειές σου πέρα απ' το deviantart που θα δω;
Jan 29 2012 18:53
Photo

OdyMonaxos → °•πίΟu-πίΟu•°™

[QUOTE=°•πίΟu-πίΟu•°™;558590]Free round αγαπουλες, εχω ξαναβαλει προσφατα :)[/QUOTE] Έχεις βάλει πρόσφατα;; Αχ πίου, μάλλον οι ντροπές σε έφαγαν!!!
Jan 29 2012 17:19