Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
OdyMonaxos → iristella
Πριν λίγες ώρες το σημείωσα σε αυτά που θα διαβάσω σύντομα. Όσο γίνεται γιατί είμαι παράξενος. Είτε ξεσκίζω κάτι, είτε το πάω με μερικά ξεσκίσματα και ανάμεσα μεγάλα διαλείματα, ή drop ακόμα και σε μεγάλα όπως το Hellsing ή το 20th Century boys.
Το Mahou tsukai Kurohime δεν βλέπω στη mangalist σου. :P
Ιαν 27 2012 16:00
iristella → OdyMonaxos
Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Ντάξει δεν ήταν πολύ μεγάλη. Έχει πολλά από τα αγαπημένα μου μέσα όπως πχ το Eden που είναι top 10 για μένα. Eλπίζω να σου αρέσουν.
Btw αν και δεν είναι action αλλά μυστηρίου τσέκαρε και [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1403"]αυτό[/URL]
Ιαν 27 2012 15:53
OdyMonaxos → iristella
Το αυτό ήταν η τεράστια λίστα. Την είδα και έψαχνα το σαγόνι μου στο πάτωμα. Πρέπει να σου κάνω κι εγώ κανά recommendation κάποτε (σιγά μην έχω διαβάσει κάτι που δεν έχεις διαβάσει εσύ).
Βοήθα, δεν θυμάμαι τ αρχικά.
Ιαν 27 2012 15:49
OdyMonaxos → iristella
Σ ευχαριστώ ρε για την λίστα. Τι ήταν αυτό;;
Και τι τμήμα ήσουν;
Ιαν 27 2012 15:41
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Αχ, κρίμα. Τότε ένα θα σε πω: είναι παρωδία του American Pie -του τραγουδιού πάντα- του Weird Al Yankovic που λέγεται Saga Begins και έχει να κάνει με την πρώτη ταινία του prequel.
[CENTER][I]Oh my my this here Anakin guy
maybe Vader someday later now he's just a small fry
he left his home and kissed his mommy goodbye
singing soon I'm gonna be a jedi...soon I'm gonna be a jedi.[/I][/CENTER]
Ιαν 27 2012 15:21
OdyMonaxos → Anelis
Χάρηκα, μυστηριώδη-ανώνυμη-καλλιτέχνιδα. Οδυσσέας, όπως έχεις καταλάβει
Ξέχασες τι είπα χτες για τις κριτικές; Μάλλον το ξέχασες. Άλλα δείξε ό,τι θες να δείξεις.
Κι ετοίμασε τα χαρτομάντιλα.
Ιαν 27 2012 14:40
Anelis → OdyMonaxos
Γιέπς.
Ω να σ' έχω από κοντά να κάνεις άρθρα για τα έργα μου να γίνω διάσημη τότε.. xD
Ιαν 27 2012 14:35
OdyMonaxos → Anelis
Σιλένα; Σοβαρά σε λένε έτσι; Don't play with my trashed brain.
Βγαίνω επιστήμονας και μελετητής των μέσων ή δημοσιογράφος, ανάλογα το μάστερ. Προτιμώ το 2ο.
Ιαν 27 2012 14:25
Anelis → OdyMonaxos
Κ τι βγαίνεις μετά φαντάζομαι όχι δημοσιογράφος αλλά ένα είδος κοινωνιολόγου....;
Είναι το όνομά μου ανάποδα :3
Ιαν 27 2012 14:21
OdyMonaxos → Anelis
Ωραίο πρόγραμμα σπουδών. Ένα καλών τεχνών απ' όλα χωρίς πατάτες!!!
Επιστήμη της επικοινωνίας (μελέτη των ΜΜΕ κτλ) και πολιτική επιστήμη. Βασικά το πρώτο, αλλά απαιτεί και μια τσόντα από άλλο μάθημα. Ίσως αλλάξω και πάρω άλλο δεύτερο.
Πως σε λένε ρε; Αυτό το Ανελίς μου χτυπάει πολύ παράξενα αλλά κάνει για όνομα. Κούφανέ με.
Ιαν 27 2012 14:13
Osama Bin Laden → OdyMonaxos
Καλά πάντως κάτι θα κάνω. Όχι σήμερα όμως. Σήμερα είναι Madnesday :P
Ιαν 27 2012 13:49
Anelis → OdyMonaxos
Πρόγραμμα σπουδών; xD
Ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, φωτογραφία, ιστορία τέχνης, ιστορία αρχιτεκτονικής, φιλοσοφία της αισθητικής, παιδαγωγικά κτλ κτλ
Εσύ σε τι σχολή είσαι;
Ιαν 27 2012 13:48

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται