Community Status Updates
OdyMonaxos → Anelis
...γιατί τα φαγητά έχουν τα ονόματά τους. Άλλο η μπριζόλα και άλλο το ψητό της κατσαρόλας. Και άλλο το γκούλας...
Και ναι, είναι κανονικό φαΐ. Τι περίμενες; :P
Jan 31 2012 13:35
OdyMonaxos → Trivia Spitting Monster
Είσαι και με την εποχή τυχερούλα. Εγώ είμαι και αγγειοκινητικός. Σε τι έχεις αλλεργία;
Jan 31 2012 13:29
Anelis → OdyMonaxos
Ε ξέρω 'γω, καλό υποθέτω. Δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Σαν κανονικό φαΐ μου φάνηκε, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχει και το δικό του όνομα.
Jan 31 2012 13:29
Trivia Spitting Monster → OdyMonaxos
Ευχαριστώ! Ευτυχώς, πέρασε πριν μερικές μέρες. Άντε, τώρα ξανά όταν πιάσουν οι ζέστες! :)
Jan 31 2012 13:24
OdyMonaxos → Trivia Spitting Monster
Περαστικά για τη ρινίτιδα. Είμαστε ομοιοπαθείς.
Jan 31 2012 13:09
OdyMonaxos → mono
Λάθος θυμόμουν.
Ξέρεις πόσο φρικτό ακούγεται αυτό που μου πες; Να μασάς πίσα...
Μετανιώνω που ρώτησα :P
Jan 31 2012 12:02
OdyMonaxos → GhostPrince
Είχα έρθει για Χριστούγεννα και ίσως κατέβω για ένα κομμάτι των διακοπών το εξαμήνου. Αλλά δεν ξέρω. Τώρα κάνει πτήσεις και η Air China οπότε δεν υπάρχει οικονομικό θέμα να κλείνω από νωρίς.
Κατά τ' άλλα καλά μωρέ. Εσύ;
Jan 31 2012 01:56
GhostPrince → OdyMonaxos
...ωστε ερχεσαι Α8ηνα ε? nicee!
κιεγω εχω κατι καιρους να την δω skype παντος...μπαινει που μπαινει κ μια φορα το μηνα:hahaha: δε ξερω αν ειναι λογο kendo ή σχολης...but but...xD αχαχαχα, τι να πεις!
τι αλλα εσυ? :P
Jan 31 2012 01:50
OdyMonaxos → GhostPrince
Μα ρε είχαμε πει να πάμε για κανά καφέ τα Χριστούγεννα που γύρναγα. Περνάει κανάς μήνας και βάλε χωρίς να τα πούμε, έρχομαι και γυρίζω επάνω. Και μετά από μερικές μέρες σκάει μύτη στο σκαιπ και λέει πως έμπαινε και δεν μ έβρισκε. Μάλλον καμιά σπαθιά θα της άφησε θέμα...
Jan 31 2012 01:42
OdyMonaxos → GhostPrince
Αν την πετύχουμε μάλλον θα 'μαστε παππούδες μ' άσπρες γενιάδες... Έχει το ρυθμό της
Jan 31 2012 01:28
GhostPrince → OdyMonaxos
κιεγω που να τη βρω ρε τρελε? :hahaha: απτο skype μιλαω κιεγω μαζι της (δε τη ξερω απο κοντα) :P (well, αν τη πετυχω...np) xD
Jan 31 2012 01:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed