Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

OdyMonaxos → Night Wizard Seal

Τι κατεύθυνση λέμε ρε Πολύδωρα;;;!!!
Φεβ 04 2012 13:06
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Roger. Πάω να κοιμηθώ γιατί σήμερα δεν με πολυπήγε το πράμα. Πολλά φιλιά και πέσε κι εσύ αμέσως βρικόλακα. Δεν λέει μία αυτό το ξενύχτι.
Φεβ 04 2012 02:57
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Ηeh ναι το πήρα. Αυτήν την στιγμή είμαι λιγάκι απασχολημένη οπότε δεν μπορώ να chattarw Θα τα πούμε όμως με το που ξεμπερδέψω λιγάκι. ^_^
Φεβ 04 2012 02:52
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

You got the pm, you play ball...
Φεβ 04 2012 02:49
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Ντάξει το Πάντειο είναι σουρεάλ πανεπιστήμιο. Έχω horror stories να σου πω. Από επίπεδο καθηγητών καλά τα πάει αλλά από λογική μηδέν. Η ιστορία μου δεν είναι κάτι το ιδιαιτερο. XD O μέσος πτυχιούχος που ψάχνει σταθερή δουλειά. Μεταπτυχιακό θέλω να κάνω αλλά προσπαθώ να αποφασίσω που.
Φεβ 04 2012 01:22
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Βάσικα λάθος το έθεσα. Η απορία δεν είναι αν έκανα καλά, αλλά αν γινόταν αλλιώς. Η περσινή χρονιά, που "ήμουν" στην Πάντειο, ήταν απίστευτα ψυχοφθόρα. Όσα ήξερα επί 18 χρόνια άλλαζαν ταχύτερα προς το χειρότερο. Και δεν ήξερα και αν θα μπορούσα να έρθω εδώ λόγω βάσης. Θα νιώσεις καθόλου καλύτερα αν μου πεις κι εσύ την ιστορία σου; Θα ήθελα πολύ να την ακούσω.
Φεβ 04 2012 01:14
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Για το ότι έφυγες; If you ask me ναι πολύ καλά έκανες. Οι περισσότεροι κοιτάμε να φύγουμε πλέον. Από συμμαθητές συμφοιτητές etc οι περισσότεροι γνωστοί μου την έχουν κάνει εδώ και καιρό.
Φεβ 04 2012 01:07
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Συγγνώμη βρε συ, δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω. Είσαι πολύ καιρό σ' αυτό το τριπάκι; Πάντως δεν μπορώ, πρέπει να μάθω. Με αυτό το φόβο έφυγα για εδώ, δεν μπορώ να μην ρωτήσω αν έκανα καλά.
Φεβ 04 2012 01:01
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Ελα σοζ για την καθυστέρηση, χτες με έπιασε ένα σοκ ένα δέος μετά από αυτό που μου είπες. Κοιτα όλα εξαρτώνται από την κατεύθυνση στην οποία θα το πας το θέμα και τι μεταπτυχιακό θα επιλέξεις να κάνεις. Θεωρητικά επιλογές υπάρχουν, πρακτικά είναι άλλο θέμα βέβαια ειδικά αυτήν την περίοδο.
Φεβ 03 2012 23:35
Φωτογραφία

OdyMonaxos

Α οκ κατάλαβα. Και πως σβήνω μηνύματα που έχω γράψει σε προφίλ άλλων;
Φεβ 03 2012 22:33
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Xαζέ. Μόνο σε αυτόν στου οποίου το προφίλ σβήνεται βλέπει ότι κάποτε υπήρχε εκεί ένα μήνυμα. Στους άλλους όχι. Προσπάθησε να το κάνεις κι εσύ και μετά κάνε log out και θα δεις.
Φεβ 03 2012 22:31
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Στοπ. πως το έσβησες χωρίς να φαίνεται πως υπήρχε;
Φεβ 03 2012 22:18
Φωτογραφία

You saw the future my friend.
Φεβ 03 2012 22:15
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Back from the future, για το προηγούμενο vm This message has been deleted by Fallen_Angel_Itachi. Reason I dont wanna get spanked!!!!
Φεβ 03 2012 22:12
Φωτογραφία

Συγγνώμη, εδώ ο αδερφούλης μου κι εγώ μια φορά πιαστήκαμε στα χέρια καιπονούσα δυο μέρες και τώρα μιλάς για ομαδικό? I'll die of pain! Δεν είμαι εγώ κανας περίεργος υπερδύναμος χαρακτήρας σε manga να λέω με τη δύναμη του φεγγαριού και να βγαίνει το αίμα σε όπλο καινα αντέχω σε όλα.
Φεβ 03 2012 21:58