Jump to content

Community Status Updates

Photo

Labrokratis → Petran79

Α, καλά που μου το ανέφερες για να μην βάλω να κατεβαίνει το torrent. Τελικά δεν υπάρχει και πολύ υλικό με dance / disco περιεχόμενο. Και τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να φταίει το γεγονός ότι επειδή από το 1979 η μουσική Disco και οι Discoteque στην Αμερική ήταν "απαγορευμένες", οι Ιαπωνικές anime παραγωγές, που όλες ελπίζανε σε αμερικανική διανομή και επιτυχία, απέφευγαν τις αντίστοιχες σκηνές για να μην ξενίζουν στα αμερικανάκια. Αντίστοιχα παρατηρώ ότι όταν η χορευτική μουσική είχε πάρει τα επάνω της κατά την δεκ. του 90, υπήρχαν αντίστοιχες anime παραγωγές. Σήμερα που στην αμερική δεν υπάρχει dance / club κουλτούρα ούτε για δείγμα, βλέπεις μόνο rock (ούτε καν eurobeat, εκτός και αν ειναι παραγωγή τύπου ToLoveRu). Σε συνέχεια της αναζήτησης λοιπόν...
Sep 29 2009 13:33
Photo

Petran79 → Labrokratis

Χαιρομαι που βοηθησα. Το Ναdia παντως δεν εχει σχεση με το μουσικό στυλ που ψαχνεις. Καθαρά δηλ. adventure μουσική.
Sep 29 2009 00:12
Photo

Labrokratis → Petran79

Φίλε σε παραδέχομαι! Μου ανέφερες για φάση KOR και το Macross 2, πιθανώς εξαιτίας της μουσικής. Και ανακαλύπτω τώρα, ότι την μουσική την υπογράφει το ίδιο άτομο, ο Shiro Sagisu! Έβαλα τώρα να κατεβαίνει το Megazone 23 που γυρίστηκε την ίδια εποχή και μουσική γράφει πάλι ο Shiro Sagisu και αν επιβεβαιωθεί το μουσικό στυλ από εκείνη την εποχή, πάω απευθείας να κατεβάσω και το Nadia: The Secret of the blue water, που γυρίστηκε λίγο αργότερα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Αν δεν μου ανέφερες το Macross 2, δε θα έκανα το συσχετισμό.
Sep 28 2009 01:26
Photo

NighteyesPetran79

Γεια σου. Διάβασα αυτό [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=329773&postcount=148[/url] και έχω μια απορία επειδή έκανες quote το ποστ μου: Τι εννοείς με αυτά που γράφεις; Αν η απάντηση σου αναφέρεται σ' αυτά που είπα εγώ, δυσκολεύομαι να βρω κάποια σχέση. Σίγουρα αλλάζουν σταδιακά τα πράγματα, το ανέφερα κι εγώ με την λέξη "ακόμα" αν προσέξεις, αλλά εγώ αναφέρθηκα στο τι γίνεται σήμερα και στην ψευδή εντύπωση που δόθηκε απο προηγούμενα ποστ ότι hentai/eroge με βιασμούς κτλ όχι μόνο δεν κάνουν κακό στο κοινωνικό σύνολο, αλλά καλό γιατί έτσι εκτονώνεται ο άλλος στο παιχνίδι και γι αυτό δεν έχουν τόσο πολλά θύματα βιασμών στην Ιαπωνία. Επίσης αυτό με τον φεμινισμό, να υποθέσω ότι το προσανατολίζεις στα προηγούμενα ποστ και όχι στο δικό μου;:nosey:
Aug 03 2009 00:48
Photo

Radagast → Petran79

Ναι με υπότιτλους είναι. Σαν να βλέπω hi no tori σε live action είναι ρε btw. Και γω το περίμενα πιο πολύ animation, αλλά τελικά τείνει προς το live action. Ενδιαφέρον φαίνεται. :)
Aug 01 2009 15:51
Photo

Petran79 → Radagast

ευχαριστω για την ενημερωση! Εχει και υποτιτλους; Η τρελα με τα anime παει και ερχεται αλλα σε αυτην την περιπτωση ριζωνει για τα καλα!
Aug 01 2009 09:31
Photo

Radagast → Petran79

Για τσέκαρε αυτό νομίζω κάποτε το έψαχνες σαν τρελός. ^^ (όπως και γω άλλωστε) [URL]http://tokyotosho.info/search.php?terms=hi+no+tori+reimei&type=0[/URL]
Jul 28 2009 06:35
Photo

Petran79 → Radagast

δεν πειραζει και ευχαριστω. Εδω ακομα και συγγενεις μου μια μερα μετα με θυμηθηκαν. Μπηκα και εγω στο κλαμπ των 30ηδων. Κλαψ!
Jun 05 2009 22:25
Photo

Radagast → Petran79

Χρόνια Πολλά αν και λίγο αργοπορημένα. ^^ Ότι επιθυμείς man. :)
Jun 05 2009 02:28
Photo

Petran79Loke

To Τοshiba NB100, (160 GB, χωρίς 3G). Προς το παρόν δεν έχω παράπονα
Apr 29 2009 09:32
Photo

LokePetran79

ασχετο αλλα ποιο netbook εχεις ? ^^
Apr 28 2009 21:04
Photo

Radagast → Petran79

Χεχε ενδιαφέρον, χαίρομαι που σου άρεσε. Εμένα είναι στα αγαπημένα μου πάντως και δε παίζει να φύγει. Σίγουρα το καλύτερο των last 2-3 χρόνων for me μη πω παραπάνω. Είναι αλήθεια πως δε μπορώ να το συγκρίνω προσωπικά με τπτ άλλο στο genre του απ'τα anime της τελευταίας 10ετίας, μου φαίνεται πολύ μπροστά. Το τέλος προσωπικά δε με χάλασε καθόλου ήταν σαν το τέλος ενός μικρού ταξιδιού, με να φαίνονται καθαρά τα "μαθήματα" που πήραν οι χαρακτήρες αλλά και μεις απ'αυτό. Miyazaki feeling δηλαδή, που θα έλεγα πως ήταν ιδανικό για τέτοιου είδους σειρά. Το εντελώς last episode επίσης πολύ ταιριαστό στο να δείξει πως life goes on, άλλωστε τα novels είναι πολλά. Αντιθετα με το 12k που κόβεται απότομα, νομίζω πως άξιζε πολύ καλύτερα ένα τέτοιο τέλος. Όσο αφορά τους χαρακτήρες, νομίζω πως σε 26 επεισόδια δε μπορούσαν εύκολα να πετύχουν κάτι καλύτερο. Ακόμη και οι κομπάρσοι είχαν ενδιαφέρον και τα seiyus εξαιρετικά, στο πετσί του ρόλου τους. Επίσης σε συνδυασμό μουσικής και animation συνολικό δε θυμάμαι να έχω δει κάτι αντίστοιχο που έστω και να το πλησιάζει. Από τεχνικό τομέα δλδ έτη φωτός μπροστά. Πάντως από action δεν είχε σχεδόν τπτ, ελάχιστο, η επικέντρωση ήταν καθαρά στο slice of life κομμάτι και στο char development, πράγμα που μου άρεσε ακόμη περισσότερο στον τίτλο.
Dec 24 2008 21:07
Photo

Petran79 → Radagast

ενα συντομο review που ειχα γραψει περυσι. Αρκετα καλη και ποιοτικη σειρα στα περισσοτερα επεισοδια. Να ξερεις οτι σειρες fantasy δε με πολυενθουσιαζουν. Αλλα σε οτι αφορα την ποιοτητα για μια τηλεοπτικη σειρα στον τεχνικο τομεα, τη βρηκα απο τις κορυφαιες και για αυτο αξιζε μια θεαση Another series based on a popular fantasy novel. While the novel is more elaborate in depicting its world to the reader, the anime series does not follow the route of 12 Kokuki and focuses mainly in action and adventure. I agree that this is one of the best series of 2007.The positives outweigh the negatives. The element of adventure is always present and till the last episode manages to keep the viewers interest. The fight scenes were very well animated and the central story was interesting, even if the ending wasnt anything special. Only problem that I found is that sometimes it felt just as another good anime but except the action scenes and some dramatic moments, didnt leave the viewer any other positive impression. I agree too that 12 Kingdoms was more complex but this relies more on a summary of the novel's world, or else as in the former, it would need more episodes to develop. The characters were well animated (finally a good animated title) and with such animation it is a pity not more episodes were devoted to better character development. The viewers will not get dissapointed with the technical aspects of the series. The novels settings are very well represented and such quality is only found in animated movies for cinema. Despite that it is action oriented, battles seldom occur. In most of the episodes the background story of the characters or the main story of the water fiend is explained. A couple of episodes were boring and it remains an issue how the series would fare if they chose the 12 Kingdoms way of presentation. Overall a good title but in the end I thought (putting animation and music aside) this could have been so much better. But lets give also the novel a chance.
Dec 24 2008 19:57
Photo

Radagast → Petran79

Από περιέργεια και μόνο το seirei no moribito το έχεις δει και αν ναι τι γνώμη σχημάτισες;; (όχι τπτ άλλο αλλά επειδή ξέρω πως είσαι δύσκολος στο γούστο και σου αρέσουν λίγα και καλά)
Dec 24 2008 03:25
Photo

Radagast → Petran79

5-6 dvd το πολύ ρε συ, δε χρειάζονται παραπάνω. Άλλωστε τα "καλά" λίγα είναι. Μια μικρή αλυσίδα πάντως με τέτοιας σπανιότητας/αξίας shorts-έργα, θα ήταν ανεκτίμητη. Θα μπορούσες πχ να βάλεις μόνο stop-motion animation (kawamoto/trnka/jan svankmajer πχ 2-3 dvd για τον καθένα max) και να ονομαζόταν έτσι η αλυσίδα. Πάντως αυτά τα έργα είναι πολύ σπάνια, στο νετ τα βρίσκεις σε χάλια ποιότητα και συνήθως χωρίς μετάφραση. Τεσπά δε σε πιέζω, απλά είπα τις ευχές μου, ο άμοιρος μετά από πολύυυυ ψάξιμο στο νετ. :S Αν κάποτε ψηθείς να κάνεις τέτοια αλυσίδα πάντως θα είναι priceless.:wooi2::congrats::drink:
Oct 23 2008 06:34