Community Status Updates
Petran79 → red pyramid
Απο ολους! Sοrry εγω ημουν απο παλια με τους pιsτοns. Τους λεηκερς και τους σελτικς δεν τους χωνευα.
Jun 25 2010 15:50
red pyramid → Petran79
Από ποιον σημερινό παίκτη ήταν καλύτερος ο Rodman? Στο παρκέ ε, όχι στο κούρεμα :P
Jun 25 2010 15:04
Petran79 → Nighteyes
ευχαριστω πολυ. Μη νομιζεις οτι σε ξεχασα, το σαββατοκυριακο ημουν off. Με συγκινησατε ολοι σας ειλικρινα. Να στε καλα
Jun 07 2010 11:37
Nighteyes → Petran79
Το πρόσεξα κι εγώ αλλά είπα να μην στρίψω το μαχαίρι. Been there.:P
Λοιπόν, χρόνια πολλά και ότι ποθείς.:congrats:
Jun 04 2010 21:58
Petran79 → Kenny
Ευχαριστω πολυ απο την ομορφη Κρητη (με εξαιρεση το μερος που μενω τωρα, μιας και μονο τσιμεντο και θερμοκηπια εχει και μυριζει εντονα πολη, αλλα ενας μηνας εμεινε ακομη οποτε...).
Τωρα που περασα τα 30 τα γενεθλια δεν ειναι οπως πριν αλλα δε βαριεσαι... Βtw επισκεφτηκα την πολη σου για λιγο και τη βρηκα μαγευτικη
Jun 04 2010 20:39
Petran79 → Night Wizard Seal
(καθουμενος στο τζακι με την κουβερτα του και τα αρθριτικα του): Να σαι καλα καλο μου παιδι, ο Θεος και η Παναγια να σε εχουν καλα που με θυμηθηκες γερο ανθρωπο παραμελημενο στα γενεθλια του.
Περαν της πλακας,ευχαριστω ρε φιλε!
Jun 04 2010 20:27
Night Wizard Seal → Petran79
Χρόνια πολλά Μεσιέ Πετράν. Να ζήσετε να τα εκατοστήσετε(ή να τα χιλιάσετε, whatever you want) και ότι επιθυμήτε :)
Jun 04 2010 00:06
Petran79 → Kenny
εντάξει καλή σειρά είναι αλλά αν δεν την έβαζε η TV δεν θα εμπαινα στον κοπο να τη δω. Με εξαιρεση τα τελευταια 5 επεισόδια, τα υπόλοιπα ειναι αυτοτελη χωρις να παρουσιαζουν συνεχεια. Κυριως την ειδα λογω της καλης μεταγλωττισης, μιας και αρκετοι γνωστοι και εμπειροι ηθοποιοι (4 στον αριθμο) κανουν ολες τις φωνες. Τεραστια προσπαθεια. Σε αλλη γλωσσα δε θα μου αρεσε και τοσο παρολο τη δραματικη πλοκη σε αρκετα επεισοδια
θα ηταν μια καλη αναμνηση για τα παιδια το τελευταιο επεισοδιο παντως
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=O95KiCqHiu0#t=5m17s[/URL]
Οσο για τα παιδια στο σχολειο, ασε, ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα η ειδικη αγωγη. Δενεσαι πολυ περισσοτερο απο οτι με "κανονικά" παιδιά, και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ειλικρινά σου ανοίγει τα μάτια. Χωρις να εμπλέκομαι σε λεπτομερειες, ποτέ δεν περιμενα να αισθανθω ετσι. Βεβαια ευτυχως μετα μπαινει και η συνηθεια, αλλιως συναισθηματικά δεν θα μπορούσες να το αντέξεις.
Feb 15 2010 12:36
Kenny → Petran79
Κρίμα που οι τοπικοί σταθμοί κάνουν τέτοιες ταρζανιές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα... πάντως δεν την είχα πετύχει αυτή τη σειρά μικρός, και τώρα έχω την περιέργεια να τη δω κι εγώ.
Και μιας και είπες για κοπέλια, πως τα πας με τα μαθητούδια σου; Ελπίζω να μη σου κάνουν τη ζωή δύσκολη... ^^
Feb 15 2010 05:09
Petran79 → Kenny
Τελικά από ότι φαίνεται η σειρά σταμάτησε ενώ απέμεναν άλλα 3 επεισόδια. Αντί αυτού αντικαταστάθηκε από μια άλλη σειρά. Φαίνεται αυτά είχαν στη διάθεσή τους και δεν ήξεραν πως η σειρά συνεχίζεται. Οπότε αναγκαστικά στο Youtube είδα το τελευταίο επεισόδιο στα Ιταλικά. Ετσι και αλλιως η μεταγλωττιση από τα Ιταλικά προέρχεται. Αναρωτιέμαι αν και παλιότερα προβλήθηκαν μόνο 36 επεισόδια.
Αν είναι έτσι, τοτε κρίμα, καθώς δεκάδες χιλιάδες κοπελια θα νομίζουν πως η σειρά τελείωσε. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν αξιομνημόνευτο
Feb 13 2010 11:33
Petran79 → Kenny
το ξερω οτι τα κρητικα και γενικως οι τοπικοι σταθμοι βαζουν καλες εκπομπες. Μονο προβλημα υπαρχει στο schedule. Τη σειρα αυτη τη βαζουν το Σαββατο 10-11. Τις δυο τελέυταιες εβδομαδες βλεπω στο προγραμμα πως βαλαν ενα επεισοδιο την Παρασκευη 12 το πρωι και δυο το Σαββατο. Της Παρασκευης το εχασα. Εχθες ειδα στο προγραμμα πως βαλαν παλι ενα επεισοδιο τη Παρασκευη και αναγκαστικα το εγραψα στο βιντεο.
Τωρα βλεπω το Σαββατο ενω το προγραμμα λεει δυο επεισοδια, 10-11, βαλαν ενα και στις 10 και μιση βαλαν αλλη σειρα. Πηγα στο site του καναλιου για το προγραμμα και δεν ειναι διαθεσιμο γιατι ειναι υπο κατασκευη.
Τωρα τα υπολοιπα 3 ποιος ξερει, θα δειξουν ενα τη Παρασκευη, ενα το Σαββατο ή θα δειξουν ενα καθε Σαββατο. Η' θα το βαλουν την Κυριακη χωρις να ειδοποιηθει κανενας.
Αν τις αυθαιρεσιες που κανουν στο παιδικο προγραμμα τις καναν στις εκπομπες για μεγαλους, θα ειχε κλεισει το μαγαζι.
Feb 06 2010 12:01
Kenny → Petran79
Μόλις διάβασα το post σου στο currently watching anime. Θα πρέπει να σου πω ότι τα κρητικά κανάλια πάντα είχαν καλά κινούμενα σχέδια. Προσωπικά νιώθω τυχερός που μεγάλωσα μ' αυτήν την τηλεόραση. Απόλαυσέ το κι εσύ για όσο μείνεις στην Κρήτη... ^^
Feb 02 2010 21:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed