Jump to content

Community Status Updates

Photo

Petran79 → Radagast

ευχαριστω. Τη σειρα την εχω στα Γαλλικα, έχω διαβασει το βιβλίο και επιτηδες αρνουμαι να τη δω στα Ιαπωνικά. Απλα παραδιδω τα ηνια στους πιο πορωμενους και για αυτο μειωνω τις επισκεψεις μου. Αν προκυψει τιποτα θα ερχομαι.
Sep 13 2010 12:29
Photo

Radagast → Petran79

Aν και απ'ότι λες τα παράτησες θυμάμαι που έψαχνες αυτό και είπα να στο πω μιας και εμφανίστηκε : [URL]http://www.bakabt.com/154674-ie-naki-ko-nobody-s-boy-remi-h264-takara.html[/URL] In any case have a good life m8. :)
Sep 02 2010 22:05
Photo

Petran79

Πιστευω πως εκλεισε ο κυκλος μου στο anime.gr Χαιρομαι αν βοηθησα, λυπαμαι αν δυσαρεστησα στη διαρκεια των 4.5 ετων που ειμαι μελος. Αφηνω τις παρουσιασεις μου σα παρακαταθηκη για τους ενδιαφερομενους, οπως και τις λιστες με τις βαθμολογιες. Μπορει να εξακολουθησω να βλεπω καμια σειρα που και που. Τις ευχαριστιες μου στα μελη, ενεργα και ανενεργα για τη βοηθεια τους Ι am tοο old fοr this shit.
Jul 17 2010 19:43
Photo

Petran79Azathoth

Εγινε. Αν και με βλεπω να αγοραζω την ελληνικη μεταφραση, αν εχει επανεκδοθει βεβαια.
Jul 04 2010 19:07
Photo

AzathothPetran79

hello. stin periptosi pu iparxi sta aglika afto pu psaxnis online tha boruses na mu to linkaris giati me endiaferi poli? thanks in advance :O
Jul 04 2010 12:33
Photo

Petran79iristella

Α τι μου θυμησες. Ειχα παραγγειλει τοτε κατι bοοtlegs και την ειχα δει με ποιοτητα dvd αλλα με αθλιους υποτιτλους. Ετσι και αλλιως τη σειρα για τη μουσικη την ακους πιο πολυ. Ειχα κατεβασει υποτιτλους απο την καλη μεταφραση απο τους insτrυmενταlιτy και μεσω dvd ειδα τα πρωτα επεισοδια ετσι. Δεν μεταφρασαν ολα τα επεισοδια δυστηχως. Ναι ειχα δει στο bαkαbτ αυτη την εκδοση. Λεγαν πως 340 mb ειναι πολλα για τετοια εικονα. Δες την παντως αλλα σε σχεση με το mαngα και την ταινια ειναι μερα με τη νυχτα. Θα σ'αρεσει και το mαngα αν σου αρεσουν οι κωμωδιες. Ευχαριστω παντως.
Jun 30 2010 13:06
Photo

iristellaPetran79

Ηello. Είχα διαβάσει σε κάποιο post σου ότι κατέβαζες την σειρά Hamelin no Violin-Hiki και ότι παιδεύτηκες αρκετά. Με είχες ψήσει να την ξεκινήσω οπότε άρχισα να την ψάχνω. Η ποιότητα όμως που είχα βρει από το group που είχε το anidb ήταν λίγο άθλια και κατά τύχη βρήκα μια πολύ καλή έκδοση με απίστευτη εικόνα στο [URL="http://www.filestube.com/aefafe07f315a1a103ea,g/Hamelin-no-Violin-Hiki-07.html"]εξής[/URL] link. Δεν ξέρω ποιά από τις δύο έχεις αλλά σε σκέφτηκα και είπα μήπως το θέλεις και σε αυτήν την έκδοση.
Jun 30 2010 02:48
Photo

Petran79 → red pyramid

Και ο σαμπονις εχει τιτλους. Στην ηλικια του ο' νηλ ηταν πολυ καλυτερος αλλα τραυματιστηκε. Πιο ολοκληρωμενος παικτης ειναι παντως. ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ,Τριποντα, ασσιστ,κλεψιματα, τριπλα για 2.20 δεν ειναι και ασχημα. Αξιζε και αλλον τιτλο αν δεν ειχε γινει η σφαγη με τους γιουγκοσλαβους στην αθηνα. Ο ο'νηλ ειναι οδοστρωτηρας πιο πολυ και υπερτερει στη δυναμη αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο (καντε φαουλ να αστοχησει) Τελευταιοι τελικοι που ειχα δει ηταν νομιζω το 2003. Ηταν οι 76rς με τον αιβερσον παντως. Ωραιοι ηταν. Α και τους ημιτελικους των σακραμεντο με το στογιακοβιτς που παρατριχα δεν πηγαν στον τελικο. Τοτε ημουν αγγλια και τα εδειχνε ζωντανα μιας και βολευε η διαφορα ωρας. Αν το σκαι εδειχνε τους τελικους ζωντανα θα εβλεπα ενα μερος. Ειχα δει λιγο στην αρχη αλλα δεν μπορω να κρινω.
Jun 25 2010 20:20
Photo

red pyramid → Petran79

Ναι, αλλά τα στατιστικά μας δείχνουν κάποια πράγματα γενικότερα. Ο Neal δεν ήταν μόνο πόντοι. Νομίζω πως αν σκόραρε μόνο δεν θα είχε τέσσερα δαχτυλίδια. Τη δήλωση του Kobe να σου πώ την αλήθεια δεν την έχω ακούσει/διαβάσει. Τεσπά, εμένα με νοιάζει να βλέπω καλούς αγώνες και πιστεύω φέτος είδαμε αρκετούς, ακόμη και στους τελικούς αν παρακολούθησες.
Jun 25 2010 19:55
Photo

Petran79 → red pyramid

Κανεις λαθος. Ειχα δει εναν αγωνα λ.α. - πορτλαντ, στο λ.ατζελες. Ο σακ εβαλε 36 ποντους, ο σαμπονις 8 και ομως το πορτλαντ κερδισε ;) Δε μετραν μονο οι ποντοι στο μπασκετ. Αν εβλεπες τον αγωνα θα εβλεπες ποιος επαιζε πιο εξυπνα. Δε συγκρινω παικτες που δεν βρεθηκαν αντιμετωποι. Αλλα αν ο ιδιος ο κομπε που θεωρειται ο κορυφαιος και τα εχει κατακτησει ολα, λεει πως ο μαικλ τζορνταν ηταν πολυ καλυτερος απο τον ιδιο στη θεση του, αυτο λεει πολλα.
Jun 25 2010 19:47
Photo

red pyramid → Petran79

Α, και επειδή ως Laker fan δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι :P [URL="http://www.youtube.com/watch?v=pNT-pQCJWFo"]Shaq powns Sabonis[/URL]
Jun 25 2010 19:40
Photo

red pyramid → Petran79

Χμ, αν κρίνω από τα στιγμαιότυπα που έχω δεί μεταξύ Lakers - Blazers ο Λιθουανός μόνο με flooping τον σταμάταγε τον Σακ :P Εντάξει διαφωνούμε προφανώς, αλλά από ότι έχω καταλάβει σου αρέσουν γενικώς τα ρετρό (δεν μου έρχετε άλλη λέξη στο νού) πράγματα, οπότε δεν με ξαφνιάζει και τόσο :P Να φανταστώ προτιμάς Lambeer από Rasheed Wallace έτσι;
Jun 25 2010 19:37
Photo

Petran79 → red pyramid

Α και για να μη τα ισοπεδωνουμε ολα, θεωρω τον αρβιντας σαμπονις πολυ καλυτερο απο το σακιλ ο νηλ.
Jun 25 2010 18:05
Photo

laraska → Petran79

χμμμ εγω παλι ολυμπιακος ειμαι ... ας ελπισουμε καποτε να επιστρεψεις ..
Jun 25 2010 16:58
Photo

Petran79 → laraska

Παοκ ειμαι. Δυστηχως επειδη ο πατερας μου ειναι ολυμπιακος (πειραιωτης ειναι,τι αλλο θαναι), οταν πηρε ο παοκ το πρωταθλημα το 85 δεν με πηγε στο γηπεδο να μπω απο νωρις στην ατμοσφαιρα. Ετσι αν και θεσσαλονικιος,καθυστερησα να βρω την ομαδα που με αντιπροσωπευει. Ημουν ολυμπιακος και εγω (τραυματικο το φαιναλ φορ του 94 και ο αποκλεισμος του 93) αλλα οταν ειδα πως επαιρνε τα πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο ειπα να γινω παοκ. Οχι οτι και εκει δεν γινονται βρωμιες, αλλα ο ολυμπιακος εχει καταντησει χωματερη.
Jun 25 2010 15:58