Jump to content

Community Status Updates

Photo

Petran79 → zoro77

το εισιτηριο ηταν για τη 17. Εγω στην αρχη μπερδευτηκα και καθησα στη 16 και μετα με σηκωσε ενας με διαρκειας. Στη 16 μετα καθησαν διπλα μου 3 ατομα και τελικα ηρθαν μετα απο λιγα λεπτα αλλα 3 ατομα και ζητουσαν με οχι τοσο ευγενικο τροπο να ξεπουμπιστουμε μιας και νομιζαν οτι η αριθμηση ηταν αναποδα και καθομουν εγω στη θεση τους. Εγω βεβαια ειχα τη σωστη θεση αλλα οι διπλανοι μου καναν τους ανηξερους και αναγκαστηκα να τους "καρφωσω¨για να με αφησουν στην ησυχια μου. Ο αλλος διπλανος μου βεβαια ηταν τυχερος γιατι απλα ετυχε να περισσεψει μια θεση που δεν του ανηκε και δεν τον ενοχλησε κανεις. Στην Τουμπα ακομα και με διαρκειας ερχεσαι νωρις, βρισκεις μια θεση και καθεσαι.
Nov 22 2010 19:50
Photo

zoro77 → Petran79

αυτό που λες με τις θέσεις στο Καραισκάκης αυτό έχει καθιερωθεί εδω και 2 χρόνια. Αυτό έχει γίνει κυρίως για να έρχονται οικογένειες. ΥΠάρχουν ακόμα και ειδικές θεσεις(μαύρες στο χρώμα) που δεν μπορεί να κάθετε ο οποιοσδήποτε. Κι εγώ όταν μου το είχαν πει φρίκαρα. Αυτό όμως δεν ισχύει στις θύρες κοντά στην 7(πιστεύω εσύ κάθισες κάπου στην 24-25 που είναι ήρεμα)
Nov 22 2010 17:00
Photo

Petran79Night Wizard Seal

οταν εγραφα το review ειχε μεταφραστει ηδη το πρωτο βιβλιο στα αγγλικα. τωρα να εχουν μεταφραστει και αλλα. [url]http://www.amazon.com/Boogiepop-at-Dawn-Kouhei-Kadono/dp/1934876062/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1290375064&sr=1-1[/url] Αλλα δεν ασχοληθηκα απο τοτε.
Nov 21 2010 23:36
Photo

Night Wizard SealPetran79

Να σε ρωτήσω κάτι. Τα βιβλία Boogiepop Phantom μπορώ να τα βρώ κάπου; Ετοιμάζω και ένα πόστ στο riview σου.
Nov 21 2010 14:58
Photo

To Genji Monogatari το έχω δεί και είναι απλά αριστούργημα. Από τις αγαπημένες μου ταινίες. Τέτοιες μ'αρέσουν. ή σειρές με σαμουράι κλπ. Thank you fro your choices. I will check them when i'll find time to spare :P
Nov 19 2010 22:40
Photo

αν εννοεις ιαπωνικες ταινιες ιστορικου περιεχομενου, δες την Rail of the Star και Ushiro no Shoumen Dare και την Genji Monogatari. Kαι τη νεοτερη Furusato Japan, αν και δεν μου αρεσε και πολυ. Παραμυθια ιαπωνικα και μη μπορεις να βρεις στο youtube μπολικα, διαρκειας 10 λεπτων. εδω εχει αρκετα [url]http://www.youtube.com/user/potapota026[/url] για καλες σειρες περαν των WMT του 70 αλλα και σειρων αλλων στουντιο της ιδιας περιοδου οπως των ΤMS που ειναι εγγυηση, φοβαμαι μην αδικησω καμια σειρα που μπορει να σου αρεσει και εμενα οχι, οποτε καλυτερα ψαξε μονος σου. Η σειρα Mysterious Cities of Gold παντως σιγουρα θα σου αρεσει συμφωνα με αυτα που περιγραφεις. [spoiler]ειδικης αγωγης, αναπληρωτης, που σημαινει μεχρι να μονιμοποιηθω πως θα ειμαι μακρυα απο το σπιτι μου.[/spoiler]
Nov 19 2010 18:50
Photo

Τ_Τ Και μου αρέσουν πολύ αυτές οι ταινίες. Επίσης, μήπως έχεις να μου προτείνεις ταινίες και άνιμε ιστορικού περιεχομένου, ή ιαωνικό/κινεζικό παραμύθια; Κάποια πιο ιδιαίτερη σειρά ή ταινία. Όχι τα γνώστα. Θέλω να indulgάρω λίγο σε καλές σειρές μόλις τελειώσω με τα αγγλικά. Οι γνώσεις σας θα είναι πολύτιμες. Also... [spoiler]Είσαι καθηγητής, δάσκαλος; Γιατί από ότι κατάλαβα δουλεύεις σε σχολείο...[/spoiler]
Nov 18 2010 22:55
Photo

το ειχα παραγγειλει πριν 2 χρονια απο το yesasia, με καντονεζικο και ιαπωνικο ηχο, χωρις αγγλικους υποτιτλους. Μη με ρωτας για download links γιατι δεν ξερω. Αρκετα ποιοτικξ ταινια παντως
Nov 18 2010 22:28
Photo

Να σας πώ Μεσιέ, το oshin ξέρετε από πού μπορώ να το βρώ; Νομίζω είναι λίγο δυσεύρετο.
Nov 18 2010 22:22
Photo

Petran79 → Namida

ναι, ναι. Ευτυχως το βρηκα στα γερμανικα γιατι στα ελληνικα πλεον πολυ δυσκολο να βρεθει. Πολυ ωραια και τρυφερη σειρα, ιδιως εκει που ξαναβρισκει τη γατα μανα του. Βεβαια στο βιβλιο τα ζωα δεν ειναι ανθρωπομορφα. Καποιες σκηνες παντως ειναι ετσι ντουμπλαρισμενες στα γερμανικα που να αφηνουν επιτηδες σεξουαλικα υπονοουμενα. Πχ οταν η σκιουρινα παει στη φωλια του κοκκινου σκιουρου και ο κικο την ψαχνει, ακουγεται για λιγο η φωνη της λες και κανει ερωτα! Ή οταν τον κοιτα με τσαχπινικο βλεμμα της λεει: εισαι συ μία...!
Nov 16 2010 14:25
Photo

Namida → Petran79

Hi! Η υπογραφή είναι από το Κίκο το σκιουράκι που έπαιζε κάποτε στην Ελλάδα;
Nov 16 2010 01:19
Photo

:hahaha: Oh the mental images! :hahaha: Εμείς είμαστε του ιδίου γένους και μικρά ήμασταν αρκετά άτακτα. Βέβαια, στην συνέχεια, εγώ ηρέμησα κάπως πιο γρήγορα από τον αδερφό μου. Αλλά είμαστε καλά παιδάκια. Αν και κάποιοι έχουν την τάση να μην μπορούν να μας ξεχωρίσουν :P Έχω και δύο αδελφές (καμιά δεκαετία μεγαλύτερες) αλλά κατα πόσο ήμαστα βάσανα σε αυτές, δεν μπορώ να τον γνωρίζω. Ήμασταν πολύ αγαπησιάρικα μωρά :P
Nov 11 2010 01:04
Photo

εγω αντιθετα εχω αδελφια διδυμα που τα περναω δυο χρονια. Βεβαια ειναι αγορι-κοριτσι. Τωρα αν ηταν του ιδιου φυλου τα πραγματα θα ταν για μενα δυσκολοτερα γιατι θα συμμαχουσαν εναντιον μου και θα ηταν δυσκολοτερο να τους δελεασω. Βλεπω την κιμpοssιble τι τραβαει και δοξαζω τον Υψιστο.
Nov 10 2010 00:25
Photo

Και εσύ Δίδυμος εε; :P Εγώ έχω την τύχη να είμαι και στην πραμγατικότητα και στο ζώδιο :P
Nov 09 2010 14:35
Photo

Strange Loop → Petran79

Ναι , συγκεκριμενα εχω iphone και οι αλλοι browser περα απο του σαφάρι δεν είναι τοσο βολικοί, Βγηκε και ο Skyfire για iphone προσφατα αλλα ουτε αυτος με συγκινεί. Ποσταρω φυσικα απο τον safari απλα ο χρονος να ανοιξει μια σελίδα είναι αρκετα μεγαλύτερος αμα χρησιμοποιώ το tapatalk για forum posting etc. Kαι θα ηταν μια ευχαριστη δυνατοτητα αν το φορουμ υποστηριζε tapatalk. ^^ Γενικα σε λεωφορεια μετρο etc που το 3G δεν ειναι σταθερο το tapatalk ειναι πολυ καλό για αναγνωση των forums. ^^
Nov 07 2010 22:00