Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
metalmusicmaniac → Yuki-chan
Hi Thoru-chan! Σπάνια βλέπω άτομα της ηλικίας μου με τόσο μεγάλη ιστορία στο site! 2009! Άρα ξεκίνησες σχετικά νωρίς τα anime/manga.
Σεπ 23 2011 13:21
Blacker_than dark → metalmusicmaniac
τα τσεκαρα λιγο τα συγκροτηματα, οπως το ειπες με φολκ επιρροες ειναι οχι σαν τους eluveitie, απο αυτους μου αρεσαν περισσοτερο οι nogard, τεσπα αν θελεις μπορω να σου προτεινω κανενα συγκροτημα..
Σεπ 23 2011 00:11
metalmusicmaniac → AlucardISGodlike
Πω πω πράμα! Hellsing, Pink Floyd και Offspring! Βρήκα τον άνθρωπό μου! Alucard fan αν κρίνω από το username!!!!!
Σεπ 22 2011 17:51
metalmusicmaniac → Hanzo
Γεια χαρά μεγάλε! Μιας που τώρα κατάλαβα ποιός είσαι (είμαι γρήγορος βλέπεις) να σου ευχυθώ τα συγχαρητήρια μου για τη νίκη σου στο street fighter στο games vs rock στη Θεσσαλονίκη
Σεπ 22 2011 16:29
metalmusicmaniac → Kamui
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Όντως θέλω εξάσκηση ακόμα. Μα είμαι τόσο εντυπωσιακός όταν περπατάω με φίλους και πίνω coca-cola! (ο συνδυασμός και τον δυο μαζί με κάνει αξέχαστο :P)
Σεπ 22 2011 16:27
Kamui → metalmusicmaniac
Βουλομένο γράμμα διαβάζεις.
Έχεις μέλλον εσύ τέκνον, αλλά θες ακόμα εξάσκηση, αυτό ήταν εύκολο.
Την άλλη φορά βρες με στη γειτονια μου να περπατάω με φίλους μου καi να πίνω coca cola και θυμήσου τη σκηνή για μήνες...:P
Σεπ 22 2011 16:23
metalmusicmaniac → Kamui
Μη μου πεις οτι ο αδερφός σου είναι ο Hanzo! Α ρε το stalker ένστικτό μου με ανταμοίβει πάντα
Σεπ 22 2011 16:12
metalmusicmaniac → Tsunade-sama
Εδώ είναι το αστείο γιατί (μιας που στο σχολείο κάνω γερμανικά) μου έχει μείνει το Frau σαν κυρία και είχα τρομερούς εφιάλτες μετά από αυτόν το συνδυασμό :P. Δε φαντάζεσαι τι διεστραμένο μυαλό έχω
Σεπ 22 2011 15:49
Ναι όντως αρκετά καλό, αν και τη Razette (νομίζω πως την λένε Lazette) δεν τη θυμόμουν και πολύ καλά (σε αντίθεση με τη Frau που μέχρι και στ'όνειρό μου την είδα)
Σεπ 22 2011 15:39
Και έλεγα που το ξέρω το avatar σου! Όπως κατάλαβες παρακολούθησα πρόσφατα το 07 Ghost
Σεπ 22 2011 15:28
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Arkillery, Wodenson και Nogard είναι τα κύρια συγκροτήματα με folk επηροές που μ'άρεσαν
Σεπ 22 2011 11:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται