Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → Maffy

Και εγώ για laptop το σκέφτομαι καιρό τώρα αλλά χωρίς λεφτά δεν γίνεται τίποτα :bahhh:
Sep 25 2011 11:43
Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Ε γράφω μόνο το Clannad γιατί ήταν το μόνο που μ'έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Τώρα από τα υπόλοιπα έχω δει: to-love-ru, onegai teacher, asu no yoichi, rosario+vampire, school days, lovely complex κλπ, δεν τα θυμάμαι όλα τώρα :P
Sep 25 2011 11:41
Photo

Maffy → metalmusicmaniac

Καλά θα μπορούσες να βρεις σπασμένα και να κάνεις τη δουλειά αλλά ναι αν ο καημένος υπολογιστής δε το τραβάει άσ'το! Μου θυμίζει τον δικό μου που 3 φορές του πέθανε η μητρική και τώρα νομίζω ότι πέθανε η κάρτα γραφικών ~.~ Ευτυχώς που πήρα laptop με τη φοιτητική έκπτωση ~.~
Sep 24 2011 18:54
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

οκ,τι ροματζα εχεις δει..δν λες...για λεγε ^^ και μενα μου αρεσουν ολα αυτα εκτος απο το 1ο.... :P
Sep 24 2011 18:52
Photo

metalmusicmaniac → Maffy

Θα τό'κανα αλλά το pc μου είναι αρχαίο και γενικά με όλα αυτά που έχει πάθει τις τελευταίες μέρες το αφήνω να ξεκουραστεί και δεν το πολυπιέζω. Εξάλλου δεν είμαι στη θέση για το παραμικρό έξοδο, no money - no honey
Sep 24 2011 18:42
Photo

Maffy → metalmusicmaniac

Awww *pat pat Βάλ'τα, τι περιμένεις? :D Win7=<3
Sep 24 2011 18:38
Photo

Από anime αρκετά (από τα οποία τα αγαπημένα μου μπορείς να τα δεις στο προφίλ). Τώρα με τα manga δεν έχουμε ακόμα και τις καλύτερες σχέσεις αλλά που θα μου πάει θα αποκτήσω και μια μικρή εμπειερία και εκεί αργά ή γρήγορα
Sep 24 2011 18:38
Photo

metalmusicmaniac → Maffy

Goddamit! Να έχω κολλήσει στα xp τόσα χρόνια ενώ η τεχνολογία αναπτύσεται γύρω μου :nanana:
Sep 24 2011 18:35
Photo

Αχα....καταλαβα ^^ και εγω το κανω αυτο...τη μανγκα/ανιμε εχεισ δει/διαβασει μεχρη τωρα?
Sep 24 2011 18:34
Photo

Maffy → metalmusicmaniac

Όχι, έχω Windows 7 και το'χει σαν επιλογή :x
Sep 24 2011 18:33
Photo

metalmusicmaniac → Maffy

Έχεις πρόγραμμα από το internet και αλλάζεις φόντο κάθε τρεις και λίγο?
Sep 24 2011 18:18
Photo

[B]Εγώ πάλι ξεκίνησα μόνος και έρημος χαμένος στον σκληρό κόσμο των anime να παλεύω κάθε μέρα για το καλύτερο χωρίς καμιά βοήθεια[/B] :P Ίσως το παράκανα λίγο lol. Πάντως τυχερή ήσουν που είχες κάποιον να σε καθοδηγεί, για αυτό και εγώ τώρα έχω αρχίσει να καθοδηγώ (έστω και με τη λιγοστή μου εμπειρία) τους φίλους και γνωστούςμου που ξεκινάν τα anime τώρα
Sep 24 2011 18:15
Photo

Καταλαβα....ευχαριστω για το tip Λοιπον εγω εχω ξαδερφη που ειναι 6 χρονια πιο μεγαλη οποτε μου ειχε μηλισει για αυτα αυτη...οποτε ηξερα ^^
Sep 24 2011 18:09
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Από falckenbach άκουσα τα: vanadis, walhall και when Gjallarhorn will sound Από finntroll: solsagen, nedgang και trollhammeren Από tyr: by the sword in my hand και hail to the hammer Από folkearth: Naglfar sets sail, wind of conquest και ήξερα ήδη τα: the death of Beowolf και warrior heart Από stribog: follow the silver path, krunidba slavena και rusalka Και όσο για τους alestorm, το παλιό άλμπουμ είναι σαφώς καλύτερο
Sep 24 2011 16:01
Photo

Καλά ούτε εγώ τα έχανα αυτά αλλά τότε δεν ήξερα οτι παρακολουθούσα anime, τα νόμιζα για κοινά κινούμενα σχέδια. Μόλις πρόπερσυ ανακάλυψα σε βάθος τι πραγματικά είναι τα anime και ποιές διαφορές έχουν με τα υπόλοιπα κινούμενα σχεδιά. Το username μπορείς να το αλάξεις αν στείλεις pm στον phantom duck και του πεις τι θέλεις να κάνεις και αυτός θα σου βρει τη λύση! Ανάλογο thread [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=525480#post525480[/URL]. Οπότε απλά εμημερώνεις τον phantom και τα υπόλοιπα θα στα πει αυτός ;)
Sep 24 2011 15:40