Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

zoro77 → metalmusicmaniac

Συμφωνω με αυτο που λες. Θα τα δεις κι εσυ μολις πας σε πανεπιστημιο ή σχολη(σου ευχομαι να περασεις οπου επιθυμεις) κι εκει θα κρινεις καλυτερα.
Σεπ 20 2011 20:43
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Theodore :D

Τώρα είδα το closed thread. Τώρα τελευταία σε έχουν βάλει η Moderators λίγο στο μάτι :P
Σεπ 20 2011 20:38
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → zoro77

Η αλήθεια είναι οτι πολλοί μου φίλοι είναι στο πανεπιστήμιο (λόγω ξαδέρφης) και μ'έχουν ρωτήσει αρκετές φορές για τέτοιου είδους θέματα και συμφωνώ μαζί σου οτι ο χρόνος πρέπει να κρίνει και το λέω και σε πολλούς φίλους μου που κομματοποιούνται από τα 15 τους. Μ'έχουν προτείνει κι εμένα να μπω σε παρόμοιου είδους οργανώσεις Δεν κάνει τίποτα :D
Σεπ 20 2011 20:34
Φωτογραφία

δεν σου πα να αλλαξεις γνωμη, απλα ασε τον χρονο να κρινει. Thanks για το request!
Σεπ 20 2011 20:30
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → zoro77

Κοίταξε, ξέρω τι είδους οργάνωση είναι το ΜΑΣ(οι μισή μου παρέα είναι στη ΚΝΕ και έχουν διασυνδέσεις με το ΜΑΣ. Έχω μιλήσει με αρκετά παιδιά από'κει. Ξέρω τι γίνεται, και μη νομίζεις, συμφωνώ αρκετά με αυτά που λέει το ΜΑΣ
Σεπ 20 2011 20:25
Φωτογραφία

[SPOILER][QUOTE=metalmusicmaniac;529981] Και όντως είναι το ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών). Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι οργανώσεις και τη γλιτώνεις που και που[/QUOTE][/SPOILER] κρατα ενα μικρο καλαθακι. Στο λεω απλα απο την μεχρι στιγμης εμπειρια μου. Κι εσυ οσο μεγαλωνεις(οπως κι ολοι μας) θα διαμορφωνεις μια καλυτερη εικονα για το τι συμβαινει γυρω;)
Σεπ 20 2011 20:14
Φωτογραφία

sakuJo → metalmusicmaniac

ty[IMG]http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/cute1-onion-head-emoticon.gif?1292862498[/IMG]
Σεπ 20 2011 18:36
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → D@rkf@iry

Welcome!:hi:. Είδα οτι σ'αρέσει το fairy tail. Καλό anime για ξεκίνημα τεσσάρων μηνών! Και όσον αφορά τη location σου, και εγώ κάπου εκεί πρέπει να βρίσκομαι :P Well see ya around!
Σεπ 20 2011 13:56
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Being Of Darkness

Πω πω, είναι και τίτλος σε ένα από τα τραγούδια που παίζω με το συγκρότημα! Απλά το είπα γιατί το βλέπω πλέον παντού και γενικώς έχει γίνει πολύ σούπα αυτή η φράση
Σεπ 20 2011 13:18
Φωτογραφία

Being Of Darkness → metalmusicmaniac

well ειναι τιτλος τραγουδιου σε ενα ecchi manga που διαβαζω, τωρα οι αλλοι δεν ξερω γιατι το εχουν, την υπογραφη απλα την βρηκα και μου αρεσε δεν την εκανα εγω
Σεπ 20 2011 00:54
Φωτογραφία

d.neko-angel → metalmusicmaniac

και εγώ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ^_^
Σεπ 18 2011 20:26
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Being Of Darkness

Γιατί πρέπει να τη συναντάω παντού αυτή τη φράση [B]MY FALEN ANGEL [/B]ή [B]FALLEN ANGEL[/B] σκέτο?! Την έχω συναντήσει σε όνομα τώρα και σε υπογραφή!
Σεπ 18 2011 18:18
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Kamui

Thankies
Σεπ 18 2011 13:08
Φωτογραφία

Kamui → metalmusicmaniac

Ναι, το μάντεψες, μπάσο παίζει. Όντως αυτός είναι ο κύριος λόγος που έχει τόση δουλειά, αλλά η αλήθεια είναι οτι του αξίζει γιατί είναι πραγματικά καλός. 1 οκτωβρίου δεν παίζει να έρθω λόγω σχολείου κλπ, και για χριστούγεννα αμφιβάλω. Καλή πρόβα και καλή τύχη στο live.
Σεπ 18 2011 13:06
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Kamui

Και εγώ είμαι σε δύο συγκροτήματα και έχω ένα φίλο που είναι σε τρία και γενικά δημιουργούμε κι άλλα. Πάντως σίγουρα θα βρεις την ευκαιρία σου! Φαντάζομαι ο φίλος σου παίζει μπάσο? το λέω επειδή συνήθως οι μπασίστες και οι ντράμερ είναι δυσεύρετοι btw αν ανέβεις ξανά Θεσσαλονίκη let me know. Παίζουμε live 1 Οκτωβρίου και έλεγα μπας και ερχόσουν (καλή ώρα τώρα φεύγω για πρόβα με το συγκρότημα) οπότε μάλλον τα λέμε σε κάνα 3ωρο :bye:
Σεπ 18 2011 12:58