Community Status Updates
Blacker_than dark → metalmusicmaniac
καλο ειναι το καινουργιο αλμπουμ των alestorm αλλα σαν το παλιο δεν ειναι ακου λιγο απο το παλιο και πες μου και εσυ. τωρα γενικα θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις περιπου τι ακουσες απο τραγουδια απο αυτους που σου προτεινα για να σχηματισω μια ιδεα
Sep 24 2011 12:40
Yuki-chan → metalmusicmaniac
Hi!Ναι οντως ασχολουμαι εδω και καιρω περιπου τεσσερα χρονια εντατικα ανιμε/μανγκα μαθηματα και ποιο πριν ξες καθε μερα δν εχανα Pokemon,Digimon, Dragon Ball k.a ακομα και τον Ντρεικ τον Τρομερο και το κυνηγι του Θυσαυρου ... :) ... Βλεπω Οτι μας αρεσει και η ιδια μουσικη.. .. Α!btw μιπως ξες πως μπορω να αλλακσω το username μου? ... :S
Sep 24 2011 11:50
metalmusicmaniac → AlucardISGodlike
Rukia of course :P and Uryu αφού γίνει φιλικός με τον Ichigo :P
Πρέπει να φύγω τώρα, see ya
Sep 23 2011 16:02
AlucardISGodlike → metalmusicmaniac
αρκετά mainstream :P Nice...FMA έχω διαβάσει το manga και εχω δει το πρωτο anime ... bleach διαβάζω το manga ( για πεσ μια favorite charachter sto bleach) το HOTD πλάκα είχε αν και πολύ funservice για τα γούστα μου....αλλά σαν story είχε την πλακίτσα του... xD
Sep 23 2011 15:50
Ναι βρυκολακίζω αρκετά! Από anime μ'άρεσαν τα: Hellsing, Full Metal Alchemist, Highschool of the Dead, Bleach κλπ
Sep 23 2011 15:46
manga φίλε μου ... μου αρέσουν περισσότερο από τα anime...Το vampire knight το ψηλό-βαρέθηκα...και το rosario vampire ...χαχαχα σ αρέσει το concept βρικόλακες ε ?? καμια σειρα (anime) π σ άρεσε ?
Sep 23 2011 15:42
Ο Alucard είναι ο πιο γαμάτος χαρακτήρας! Από manga δεν έχω και πολύ εμπειρία αλλά από τα λίγα που έχω διαβάσει μ'άρεσαν τα: Rosario+Vampire και Vampire knight
Sep 23 2011 15:36
χαχαχα εννοείτε και εσύ επίσης ?? χαχαχα μουσική να φανταστώ metal / rock and stuff like that :P ? απο manga ποια σ αρεσουν εκτοσ απο το Hellsing .. ( δεν ξερω για εσενα η αληθεια ειναι πως ο Alucard ειναι ο ποιο τελειοσ charachter που ξερω )
Sep 23 2011 15:31
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
ΧΑΧΑ μόλις ανακάλυψα οτι το τραγούδι You are a pirate είναι από alestorm τελικά! Πάντως από πειρατικά τραγούδια δεν περίμενα τίποτα άλλο εκτος από ρούμι! Οι alestorm είναι αρκετά καλοί για το είδος τους! Από τα συγκροτήματα που μου είπες πήρα μια μικρή γεύση και έχουμε:
falckenbach: Αρκετά καλοί με ωραία μουσική
finntroll: Καλούτσικοι αλλά δεν με τρέλαναν ιδιαίτερα
tyr: οτι είπα παραπάνω (finntroll)
folkearth: Ήξερα μερικά τραγούδια τους αλλά δεν ήξερα το συγκρότημα. Πολύ καλοί
stribog: μ'άρεσαν πολύ διότι μου θύμισαν λίγο arch enemy
Sep 23 2011 15:13
ναι ομως εχει ξαναακουσει κανενα για το ρουμι σαν αυτο:D:D
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=ROhsZayay-Q[/URL]???
εγω παντως οχι κυριως για την μπυρα, και δεν εχω δει ποτε συγκρο
Sep 23 2011 14:52
Υπάρχουν τόσα πολλά συγκροτήματα με θέμα το ποτό! Εγώ να φανταστείς ήξερα μόνο τους Korpiklaani και τους Tangart (οι οποίοι παίζουν Thrash metal)
[B]DIE WITH A BEER IN YOUR HAND [/B]:P
Sep 23 2011 14:48
ακου και wooden pints, lets drink, happy little boozer και αυτα τετοιο θεμα εχουν, ποτα και ετσι. τωρα απο korpiklaani υπαρχουν πολλα καλα φολκ αλλα εχουν και τα οτι να ναι τους, τα οποια ειναι και τα ποιο γνωστα, οχι οτι τα οτι να ναι δεν ειναι τελεια, αν θες με ποτα ακου και alestorm, εχουν κανα δυο και αυτοι αλλα αυτοι δεν ειναι φολκ καθαρα, πειρατικο μεταλ ειναι, αλλα ειναι απλα τελειοι or so i think..
Sep 23 2011 14:44
Τους αγαπητούς μου Korpiklaani τους ξέρω ήδη αλλά περισότερο μου φάνηκαν σαν oti na nai metal :P. Πάντως τραγούδια όπως τα Vodka, beer beer, let's drink και tequilla δεν ξεχνιούνται :drinks:
Sep 23 2011 14:37
falckenbach, korpiklaani, finntroll, tyr, folkearth, stribog. τσεκαρε αυτα και βλεπουμε, φροντισα να σου προτινω λιγο απ' ολα δηλαδη να μην μοιαζουν και πολυ οι μπαντες μεταξυ τους. τωρα ακους και μου λες εντιπωσεις..
Sep 23 2011 13:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed