Community Status Updates
Maffy → metalmusicmaniac
Eγώ τα δικά μου τα φωνάζω κυρίως χαμένα κι άχρηστα! Τώρα πια είναι λες κι είναι χαιδευτικά αντί για προσβολή! Βεβαιά μετά το καθένα τους έχει και πιο συγκεκριμένα! Κι όπως πρόσεξες μιλάω για τους φίλους μου στο ουδέτερο πάντα xD
Sep 25 2011 19:08
metalmusicmaniac → Maffy
Καλά εγώ μπορεί να τους λέω έτσι (και ουσιαστικά την αλήθεια λέω) αλλά αυτοί είναι πάντα στον κόσμο τους [SPOILER]ξέχασα να προσθέσω και αναίσθητοι στο προηγούμενο ποστ :P[/SPOILER]
Κατά έναν περίεργο τρόπο είπα μόνο τα επίθετα που τους προσδιορίζουν από άλφα :P, που να συνέχιζα κιόλας
Sep 25 2011 18:16
Maffy → metalmusicmaniac
AXAXAXAXAXA XDDDD Αγάπες βλέπω! Έτσι γλυκά μιλάω κι εγώ για τους φίλους μου <3 Τη νιώθουν την αγάπη μου!
Sep 25 2011 18:12
metalmusicmaniac → Maffy
Και εγώ αυτό το, μία εγώ μία ο άλλος προσπαθώ να κάνω αλλά άμα η παρέα σου αποτελείται από άρρωστα, αχόρταγα και άφραγκα βόδια αργά ή γρήγορα θα βγεις ο μακάκας της υπόθεσης
Sep 25 2011 18:06
Maffy → metalmusicmaniac
Eγώ πάλι βγήκα το κακομαθήμενο της χρονιάς κι η μαμά δεν ήταν ποτέ αρκετά αυστηρή όταν ήμουν μικρή. Μη φανταστείς το ψωνάκι παιδάκι που τα'θελε όλα, απλώς όταν ήθελα κάτι, κολλούσα και λίγες φορές μ'είχε σταματήσει η μάνα μου xD Mε τα λεφτά πάντα είχα καλές σχέσεις κι εφόσον έβλεπα ότι δεν ήμουν βάρος, της ζήταγα τα χρωστούμενα xD Με το κέρασμα, εντάξει, αρκετά καλά τα πάω. Μία παίρνω εγώ, μία κάποιος άλλος οπότε καλά πάμε xD
Sep 25 2011 18:01
metalmusicmaniac → Maffy
Μια χαρά είχες εκπαιδεύσει τη μαμά σου! Εγώ πάλι είμαι πάντα πρόθυμος να κεράσω κάτι τους φίλους μου (θέλω και δημόσιες σχέσεις ο βλάκας) και χαρτζηλίκι πλέον δεν παίρνω από το σπίτι μιας που η μάνα μου έχει να μου δώσει εδώ και 3 μήνες (βολεύομαι με το χαρτζηλίκι από κάνα παπού ή κάνα θείο). Η μάνα μου πάντως είναι αγύριστο καφάλι και ποτέ δεν την έριχνα για κάτι που ήθελα (εκμεταλευόταν το οτι ήμουν καλό παιδάκι και ούτε γκρίνιαζα και πάντα την συγχωρούσα αν μου έλεγε όχι σε κάτι)
Sep 25 2011 17:56
Maffy → metalmusicmaniac
Μπαα μην το λες, τσιγκούνα ήμουν xD Με τον κατάλογο ήμουν κάθε φορά που μου χρώσταγε η μαμά χαρτζιλίκι (γιατί μιας κι είχα λεφτά, ξέχναγα να ζητήσω χαρτζιλίκι οπότε κάθε βδομάδα σημείωνα! xD) Eίναι και το γεγονός ότι αργά η γρήγορα την έριχνα (ή απλώς δεν άντεχε την γκρίνια μου) τη μαμά σε πράγματα που ήθελα οπότε δεν χάλαγα και πολλά 8D
Sep 25 2011 17:49
metalmusicmaniac → Maffy
Και εγώ πάντα προσπαθώ να το κάνω αυτό για να την πω στην μάνα μου αλλά πως γίνεται πάντα τα ριμάδια τα λεφτά να εξαφανίζονται! Βέβαια παίζει ρόλο οτι είσαι κορίτσι και εσείς είστε πολύ πιο υπεύθυνες στο θέμα χρήματα
Sep 25 2011 17:45
Maffy → metalmusicmaniac
Kαι πάλι /ο/ Δεν είσαι λίγο μικρός για να μπορέσεις να βγάλεις λεφτά? Κάτι τέτοιες δικαιολογίες τις θυμάμαι κι εγώ απ'τη μαμά αλλά πάντα την τάπωνα... όχι ότι κέρδιζα αλλά και πάλι xD Βέβαια είχα 3εκινήσει να σώζω λεφτά απ'τη πρώτη δημοτικού για να μη χρειάζομαι πολυ βοήθεια σε ότι ήθελα xD
Sep 25 2011 17:42
metalmusicmaniac → Maffy
Ειρωνικά μιλώντας πάντα η μάνα μου, αντί να μου το φέρει στα μούτρα οτι laptop δεν παίρνω μου το σερβίρει έτσι οτι και καλά άμα βγάλω λεφτά θα πάρω
Sep 25 2011 17:29
metalmusicmaniac → Yuki-chan
Δεν πειράζει πρότεινε εσύ και εγώ το προσθέτω στη λίστα με τα [U][I]θα[/I][/U] [I][U]διαβαστούν[/U][/I] ! Δεν έχω συγκεκριμένα γούστα, οπότε οτι μου βρεθεί στα χέρια μου θα το διαβάσω :)
Sep 25 2011 17:14
metalmusicmaniac → Maffy
Εγώ όταν είπα στη μάνα μου οτι θέλω να πάρω laptop , με είπε οτι αν θέλω να δουλέψω και να πάρω γιατί αυτή πάνω από 50 ευρώ δεν πρόκεται να δώσει
Sep 25 2011 17:11
Yuki-chan → metalmusicmaniac
θα σου ελεγα να διαβασεις ενα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα σου αρεσει.. ^^
Sep 25 2011 13:59
Maffy → metalmusicmaniac
Μάζευα για laptop απ'τη στιγμή που πέρασα πανεπιστήμιο αλλά τελικά το Φεβρουάριο έμαθα ότι ήμουν στους πρώτους της σχολής και πήρα τα 400 ευρώ έκπτωση οπότε η μαμά με βοήθησε και πήρα ένα! Τυχερή ήμουν ~.~
Sep 25 2011 13:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed