Jump to content

Community Status Updates

Photo

zennith666 → Fallen_Mpougatsa

Κοίτα εμείς παίζουμε με full hit die αλλά και πάλι αστα γάματα. Βεβαια δεν παίζουμε και με spell components και ο Δμ βγάζει ιστορίες από τον εγκεφαλό του στην ιστορία που πεθάναμε είχαμε δει το τανκ να πηδάει από ένα παράθυρο χωρίς να κοιταξει τι όροφο είναι και τί έχει από κάτω/ . Επίσης βγήκε ένα πράγμα σαν τον THOR απάνω σε ένα ρινόκερο να μας κυνηγάει και πεθάναμε μέσα σε μία σπηλιά ε αραχνες γιατί πήγαμε να σώσουμε ΠΟΙΟΝ ?? μάντεψε!!!!!
Oct 26 2011 00:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → zennith666

Ha ha, καλός σαδιστής ο DM σας, σαν και τον δικό μας! Εμείς ξεκινήσαμε lvl2 επειδή το απαιτούσε η ιστορία αλλά κι εγώ ενώ έχω ένα καλό AC (16) τα HP μου είναι για κλάμματα! 11 συνολικά και είχα πάει -6, παρολίγο να πεθάνω εξαιτίας κάτι μην πω τι και μια ακόμα είχε πάει -8...Σε λέω μας λιανίζει ο άνθρωπος! xD
Oct 26 2011 00:47
Photo

Κοίτα με δύο lvl2 rogues απέναντί εγιναν με την σειρά. Ενα grapple check σε εμένα. Το πέτυχαν . Δεν το έσπασα και έφαγα δύο sneak attack 7 kai 4 damage. Αποτέλεσμα damage παραπάνω του μισού μου Hp και απλά έπεσα αναίσθητος στον δεύτερο γύρο. Βεβαια πήγαινα γυρεύοντας γιατί έκοβα βολτες μόνος σε μία παρακμιακή πόλη που μας έβαλε ο DM και το έκανε επίτηδες ό πουστής εκεί που μου τους πέταξε!!!
Oct 26 2011 00:40
Photo

Πω πω, αουτς! Ε και συ, νοσοκομείο! Ότι υπήρχε εκείνη την εποχή δηλαδή πολλά φίλτρα! Κι έναν/μία healer δεν έχετε στην ομάδα? Εγώ έχω ranger,human by the way.
Oct 26 2011 00:28
Photo

Ισχύει... αφού μου την έπεσαν δύο rogue στον δρόμο και πήγα να το παίξω αντράκι!!!! Αποτέλεσμα στο νοσοκομείο!!!!
Oct 25 2011 23:49
Photo

Πείτε του να μην είναι τόσο ηλίθιος μπορείτε? xD Επίσης, μα καλά Paladin πήρες? Τον πιο στενόμυαλο χαρακτήρα ever? xD
Oct 25 2011 20:54
Photo

Paladin 1 lvl ξεκινάμε καινούριο!!!!Γιατί γιατί πάλι μας σκότωσε το τανκ μας!!!!!Έχουμε κάνει 3rerole και για τα 3 φταίει ο ίδιος!!!!
Oct 25 2011 20:43
Photo

Ha ha ha! Καημένε κι εσύ τι τραβάς! Αλλά άντε βρε, απίξε καλά! Α, και να μην ξεχάσω, τι χαρακτήρα έχεις?
Oct 25 2011 20:36
Photo

Και ναι κανονίσαμε DnD σε μισή ώρα !!!!!!!!!! Με ξύπνησαν οι ******* ότι νανε ... και μετά ρωτάς γιατί δεν έχουμε μια στάνταρ μέρα !!!!!
Oct 25 2011 20:34
Photo

zennith666 → Botsun

ΗΑΗΑΗΑΗΑ!!!!!!!!!!!! Ναι παρντόν ty boss για την περίληψη !!!!!
Oct 24 2011 23:50
Photo

Botsun → zennith666

Ρε συ,πες κανα ευχαριστώ ! XD Θα καούμε πάλι....Γι'όλα φταίει η Kai.
Oct 24 2011 23:49
Photo

zennith666 → Dorothy

Υ έχεις δίκιο τα ξέχασα gomen καλά που μου το θύμισες !!!
Oct 24 2011 23:43
Photo

zennith666 → Botsun

Ναι το διάβασα όλο το στορι πρίν γράψω!!!!
Oct 24 2011 23:42
Photo

Botsun → zennith666

Υπέργαμη εμφάνιση,όχι μαλ***κιες ! :P Κοίτα,ακόμα ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για Ιταλία,μιας κι ήθελα διακοπές για να ξεσκάσω.Η Και,θέλει να χωρίσει την αδελφή της από το αγόρι της.Η FAI,είναι stalker της Kai και η δώρα,θέλει να κατακτήσει τον κόσμο,μαζί με τον Jorg.
Oct 24 2011 23:36
Photo

zennith666 → Botsun

Ο ρε πούστή δεν είναι να πήγαίνω στον μπαμπά. Δεν εχω PC!!!!!!! Πάλι καλά δεν άργησα τραγικά... Αι να δώ πως θα με εισάγω έτσι όπως τα κάνατε εκεί μέσα !!!! Δεν έχουμε και DM ****!!!! Αυτό έπρεπε να έρθει πριν γράψω αλλά το έκανα post o malakas στον δικο μου προφίλ. Anyway, δεν έχεις να πεις ιστορική εμφανιση!!!!
Oct 24 2011 23:31