Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Erebos → zennith666
Υπάρχει σχετική επιλογή στους drivers νομίζω. Αν θέλεις να τρέχει PhysX μόνο η μία κάρτα από τις 2.
Υπάρχει και hacked driver για να παίζει Nvidia (PhysX only) + ATI (Graphics only).
Οκτ 30 2011 09:19
zennith666 → Erebos
Κάτι που μου κίνησε την περιέργια σε αυτό που είπες επειδή μάλλον οι γνώσεις μου στα PC ακομα είναι λίγες τι εννοεις όταν λες dedicated physx graphic card. Δεν είναι ήδη κάτι τέτοιο με τον driver των GeForce???
Οκτ 29 2011 16:59
Kenobi-sensei → zennith666
οι rogue εχουν rotation στα abilities για να κρατανε το energy ;)
Οκτ 29 2011 07:52
zennith666 → Kenobi-sensei
Το αστείο το κατάλαβα αλλά επειδή δεν είπες σε τί κρατας rotation υπέθεσα το monster!!!!
Οκτ 29 2011 07:48
oxi ηταν αστειο WoW, ποτε μα ποτε δεν εχω δοκιμαζει energy drink, Δεν τα χρειαζομια απο οτι βλεπεις:P
Mia φορα πριν κατι χρονια ειχα να φαω κανονικο φαγητο μια εβδομαδα+ μονο με κατι μπισκοτα ημουνα . Το chakra να δουλεψβ και ειμαι σν το Naruto ....stamina freak
Οκτ 29 2011 07:19
[QUOTE=zennith666;539781]Γιατί το βράδυ ο κόσμος κοιμάτε σε αντίθεση με εσένα, που λείτουργεις με Moster energy drinks 24/7 (λέμε τώρα joking XD) και εμένα που έπεσα να κοιμηθώ το μεσιμέρι μετά από ένα κιλό παιδάκια και κρασί και ξύπνησα στις 12:30!!!!![/QUOTE]
First, καλημερα :P
Secondly, αν κρατας το rotation οπως εγω τοτε δεν ξεμενεις ποτε απο energy και δεν μπορεις να κοιμηθεις ;)
Οκτ 29 2011 06:24
zennith666 → Fallen_Mpougatsa
Ο esperos είναι ένας σύλλογος που διοργανώνει τέτοια παιχνίδια στην αΑθήνα αλλά τσπ. Εγώ απλά το δοκίμασα και μου άρεσε !!!!
Οκτ 26 2011 16:37
Fallen_Mpougatsa → zennith666
Ντεν ξέρω τον Espero καρντιά μου...αλλά εντάξει αν έπαιζε πολλά χρόνια εντάξει τότε. Εσύ πώς και ψήθηκες? Τα μαθες όταν σε είπαν να παίξεις ή ασχολούσουν έτσι κι αλλιώς αλλά από μακρυά?
Οκτ 26 2011 16:03
HAHAHAHA Έχουμε !!! Ο φίλος μου που βασικά μας έμαθε το παιχνίδι και μας είπε να παίξουμε έπαιζε χρόνια στον Espero!!!!
Οκτ 26 2011 15:55
Α, ωραία αρχή! Αλλά ελπίζω καποιος από σας να έχει knowledge dungeoneering αλλιώς σας βλέπω παγιδευμένους σαν τα ποντίκια μ'αυτόν τον barbarian που έχετε ειδικά αν αυτός που τον παίζει είναι ακόμα μαζί σας! xD
Οκτ 26 2011 10:41
Τώρα θα καλά αρχίσαμε πάμε σε ένα ορυχείο να βρούμε ένα artifact το οποίο το φυλάει κάτι τρομερό!!!!
Οκτ 26 2011 01:24
Ακου να γελάσεις ...πήδηξέ γιατί τον κλείδωσε μέσα στο δώματιο του ένας rogue και δεν σκέφτηκε να σπάσει την πόρτα" Βαρβαριαν" !!!!Δεύτερον δεν τον απήγαγαν μπήκε μόνος στην σπηλιά και μόλις είδε τους ιστούς πήγε ΠΙΟ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!
Οκτ 26 2011 01:23
Mα καλά αυτός τι έκανε κι έπεσε απ'το παράθυρο τελος πάντων? Κυνηγούσε πεταλούδες? Τι intelligence μπορεί να έχει το άτομο? xD Επίσης μα καλά πώς άφησε να τον απαγάγουν? Αχ αχ αχ αυτά είναι τα προβλήματα όταν ο καθένας κάνει ότι του ρθει! Ενώ εμείς είπαμε: ναι μεν ο καθένας έχει το δικό του side quest αλλά το κύριο θα είναι του party και θα μαστε μαζί!
Τώρα τι κάνετε?
Οκτ 26 2011 01:02

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται