Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Kρεμμυδοιππότης

Χαχα, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω. :P Εκτός του ότι άρχισα προετοιμασίες για τις πανελλήνιες και θα τελειώσω λίγο πριν από 15Αύγουστο, δεν έχουμε σχέδια για να πάμε Θεσσαλονίκη. Anw ελπίζω να περάσετε καλά. :)
Jun 23 2011 13:28
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Jorg

yo man! θα ρθεις θεσσαλονίκη τώρα στις 25 για το ανιμε πάρτυ? αν ερθεις μπορούμε να παίξουμε dissidia να σε μάθω να παίζεις λίγο :P βέβαια έχω το αμερικάνικο version εγω και θα πρέπει να έχεις και εσυ το ίδιο για να παίξουμε
Jun 23 2011 13:21
Photo

Six Winged Angel → Kρεμμυδοιππότης

Btw, το patch το καλό [I]δεν[/I] έσκασε ακόμα, θα έχει μια καθυστέρηση 2 εβδομάδων c.c
Jun 16 2011 21:33
Photo

Άμα ήταν με σως συγχωρεμένος :P Anyway, o Ground είναι Meleena Steelheart και δύο άλλα παλικάρια έλληνες είναι Sihr Bahn και Mirabelle[I][/I] Fahrenheit. Δοκίμασε να μιλήσεις με οποιονδήποτε από αυτούς και θα σε διαφωτίσουν~ See you in!
Jun 16 2011 21:28
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Six Winged Angel

sry ρε συ ήμουν afk πήγα να φάω κανα γύρο :P Σε έβαλα στο friend list μου πάντος
Jun 16 2011 21:22
Photo

Tanatsos → Kρεμμυδοιππότης

Σχέδιο τα πήγα αρκετά καλά, εκτός από το γραμμικό όπου μου έφυγε ένα παράθυρο και όταν πήγα να το ξανακάνω επειδή το είχα ξύσει λίγο πότισε, αλλά οκ κατά τ' άλλα... Δε ξέρω για σένα, αλλά να σου πω την αλήθεια είχα μια έφεση προς το σχέδιο :P και περίμενα κάτι πιο δύσκολο και στα 2 για να εξισορροπήσω την αποτυχία στα μαθηματικά κατ. αλλά τι να κάνεις, θα δούμε... Πάντως πολλά παιδιά δεν τα πήγαν τόσο καλά στα μαθηματικά οπότε συγκριτικά μπορεί να μην είναι και τόσο αποτυχία ^_^
Jun 16 2011 19:16
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Tanatsos

Πως έγραψες? Εγώ είμαι ευχαριστημένος τα πήγα αρκετά καλά! Μονο στο γραμμικό δεν προλάβενα τα γράμματα και τα έκανα κάπως βιαστικά και βγήκαν κάπως χάλια. Στο ελεύθερο κατάφερα να βγαλώ και φοτο το σχέδιο μου. Δεν με άφηναν να βγω μέτα αν δεν το σβήσω. Ε κάνω εγώ ότι το σβηνω και λέω οκ το έσβησα και βγηκα :P
Jun 16 2011 13:34
Photo

Tanatsos → Kρεμμυδοιππότης

Αααααα..εγώ Χαριλάου. Είμαι από "Ρ"...Καλή επιτυχία και σε σένα!!! Άντε..να τελειώνουμε..θέλω να ξεκινήσω τις διακοπές μου :P
Jun 12 2011 13:43
Photo

δυστυχώς νομίζω πως δε παίζει ψ_ψ θα χρειαστείς χρεωστική..
Jun 11 2011 01:38
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Tanatsos

αντε τη τρίτη δίνουμε! καλή μας επιτυχία! που δίνεις? εγω στον εύοσμο.
Jun 10 2011 14:21
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Six Winged Angel

να σου πω. στη σελίδα που μου έδειξες για να παραγκήλω το 14 γίνεται να πληρώσω με αντικαταβολή?
Jun 10 2011 14:20
Photo

Jorg → Kρεμμυδοιππότης

Thanks a lot! Δουλεύει μια χαρά τώρα, άσχετα με το ότι δεν έχω βρεί ακόμα παίχτη. XD
Jun 03 2011 13:45
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Jorg

Στο D1 μαζεύοντε συνήθως αυτοί που πέζουν dissidia. Βασικά κοίτα αυτό το thread [url]http://dissidiaforums.com/showthread.php?4838-How-To-adhocParty-%28Pictures-included%29/page2[/url] τα έχει και με εικόνες λεπτομερώς.
Jun 02 2011 23:07
Photo

Jorg → Kρεμμυδοιππότης

Βασικά εχω ήδη κατέβασει το ad-hoc και είμαι στα rooms αλλά δεν ξέρω πως να βρω παίχτες που ενδιαφέρονται για duodecim και σε ποιο mode του παιχνιδιού πρέπει να πάω. Το είδα το post σου στο PS world. :P
Jun 02 2011 23:03
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Jorg

Ps3 με wired connection στο internet έχεις? Αν έχεις πήγαινε στο playstation store με το ps3 (ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο)και κατέβασε το add hoc party. Aν τα κάνεις όλα αυτά μετά είναι απλό. Mπορείς και στο youtube να βρεις μερικά βιντεάκια που δείχνουν πως να χρεισημοποιήσεις το add hoc party
Jun 02 2011 22:48