Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
BoredForLife → Kρεμμυδοιππότης
Εγω μεσα με το dissidia turnament αλλα πρεπει να φτιαξω λίγο τους χαρακτηρες μου γιατι suckαρουν >.>
Ιούλ 25 2011 14:51
και εγω τα ιδια ακουγα , το βαρεθηκα γρηγορα ομως το MGS...
Ξερουμε ποτε παιζει να βγει το FF type-0??
Ιούλ 20 2011 22:50
demonicMC → Kρεμμυδοιππότης
Zidane Tribal και έτσι, ε;
Ναι, κατάλαβα τι εννοείς. Που να βρω όμως NES ακόμα και αν θέλω να τα παίξω, ε;
Τέσπα, ευχαριστώ πολύ
Ιούλ 20 2011 22:48
[QUOTE]Επίσης , εχει κανενας να προτινει ενα καλο παιχνιδι για psp , να βαλω για τις διακοπες?? Εξαιρουνται τα εξης :
[SPOILER]P3P
The 3rd birthday
Dissidia
Final Fantasy IV
God of War
KH:bbs
Daxter
the force unleashed
P2P
Prinny
valyria chronicles 2
gods eater
monster hunter
patapon
silent hill shattered memories
FF crisis core[/SPOILER][/QUOTE]
Εχεις να προτεινεις κατι?? xD
Ιούλ 20 2011 22:23
Λίγα πράγματα δεν βγάζουν νόημα στα FF και απλά παραξενεύτηκα. Μάλλον είναι λάθος μετάφραση,
γιατί και στη Wiki αλλά και στο Dissidia το έχουν γραμμένο Onion Knight... Άλλωστε και στο Gintama,
που έγινε αναφορά σε αυτό το class, το έλεγαν Tamanegi Kenshin (Onion Knight).
Γενικά όμως δεν έχω ασχοληθεί πολύ με FF και θα ήθελα να σε ρωτήσω με ποιο από αυτά που υπάρχουν
για PS2 να ξεκινήσω. Είχα παίξει λίγο το X και X-2 και το ΧΙΙΙ για το PS3, αλλά τα πρώτα ήταν πολύ παλιά
όταν τα έπαιξα και το δεύτερο μου άφησε πολύ άσχημη γεύση με το λίγο που έπαιξα
Ιούλ 20 2011 22:22
Καλησπέρα, να ρωτήσω. Μήπως ξέρεις γιατί τους λένε Onion Knights?
Ιούλ 20 2011 15:57
didimakia → Kρεμμυδοιππότης
Για Buriza πηγαινε ? χαχαχα
Ξερω οτι εχουν αλλαγες, με ενημερωνει ο φιλος μου. Παλια ημουν και σε clan στην Garena, damn Πολυ καψιμο ειναι XD
Ιούλ 07 2011 14:14
Kρεμμυδοιππότης → didimakia
έχουν αλλάξει πολλά όμως να ξέρεις. Ο trol έχει 2 καινουργια skill πχ και υπαρχουν και πολλοι άλλοι χαρακτηρες με αλλαγμενα skill. Πάντος όποτε μπόρεις πες να μπούμε κανα game. Kαλά μόλις τώρα έπεξα ενα με weaver είχα φτάσει 18 + kills αλλά χάσαμε γιατί οι αντίπαλοι pudge και mirana είχαν map hack και είχα εντελώς fail team. Είχα μια Mortred που έφτιαξε crystalys!
Ιούλ 07 2011 03:56
didimakia → Kρεμμυδοιππότης
Αν και εχω να παιξω κανα 6μηνο, η Dota ειναι σαν το ποδηλατο. Δεν ξεχνιεται. didimakia εχω κι εκει. Κανε με κι εσυ γτ το garena failαρει (κλασσικα :P)
Ιούλ 07 2011 02:35
Kρεμμυδοιππότης → didimakia
απο ότι βλέπω είσαι dota fan έτσι? Έχεις Garena account? Να παίξουμε κανα game μαζί καμοια φορά. Κάνε με add άμα έχεις. Ονομα Menip0s
Ιούλ 06 2011 21:20
Kρεμμυδοιππότης → Tanatsos
πάντως απο ότι έχω δει ζωγραφίζεις πολύ γαμάτα θα ήταν αδικία να μην περάσεις :P έχω ακούσει πως η σχολή του βόλου έχει νέους καθηγητές και λογικά δεν θα είναι τόσο κομπλεξικοι με παραδοσικούς τρόπους αρχιτεκτονικής. Ο βόλος είναι και κοντά στη λάρισα όπου μένω και ίσως να πετάγομε καμοια βόλτα απο εκεί :P πάντως μπράβο που έχεις το κουράγιο να ξαναδώσεις εγω δεν θα μπορούσα να ξαναπεράσω αυτο το μαρτύριο το διάβασμα το μισώ υπερβολικά
Ιούλ 06 2011 00:33
Tanatsos → Kρεμμυδοιππότης
Το καλό είναι ότι είχες τα μάτια σου ανοικτά και σε άλλα πράγματα...Εγώ μετά από αυτό που πέρασα τα τελευταία 2 χρόνια με το φροντιστήριο σχεδίου που μου έτρωγε 14 ώρες(μαζί με το πήγαινε-έλα) από το Σάββατό μου(=παραπάνω χρόνος για διάβασμα και ξεκούραση) θα ξαναέδινα σίγουρα και 2η φορά αν δεν περνούσα
Ιούλ 05 2011 23:49
Kρεμμυδοιππότης → Tanatsos
σχέδιο έγραψα γύρω στο 14 και στα 2 αλλα και 20 να έγραφα δεν θα περνούσα αφου έβγαλα 15460 μορια. Ελπίζω τώρα να περάσω μαθηματικό ιωαννίνων αλλά πρέπει να πέσει 600 μόρια κάπου αλλιώς μαθηματικό κρήτης. Το καλό είναι πως με τα μαθηματικά έχω άπειρες επιλογές για μεταπτυχιακά + το ότι μου αρέσουν οπότε αν περάσω ιωαννινα θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια απογοητεύτηκα πολύ απο το πως τα πήγα στις πανελλήνιες
Ιούλ 05 2011 21:40
Tanatsos → Kρεμμυδοιππότης
Καλησπέρα πώς τα πήγες τελικά; Πώς τα βλέπεις, περνάς;
Εγώ έβγαλα 21465 μόρια και μάλλον θα περάσω Βόλο, αλλά χωρίς τα στατιστικά του σχεδίου δεν μπορώ να σιγουρευτώ ακόμα
Ιούλ 05 2011 20:12

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται