Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
demonicMC → Kρεμμυδοιππότης
[QUOTE=Kρεμμυδοιππότης;522645]Και ναι!! Επιτέλους έβαλα υπογραφή! Τη έχεται να πείται?[/QUOTE]
We love Zidane, αυτό έχω να πω
Αύγ 26 2011 08:48
Kamui → Kρεμμυδοιππότης
Στο vol.2 όλους εμφανισμένους τους έχει?
Γιατι μου φαίνεται περίεργο να τον εμφάνισες απο τώρα το lu xun.
Θα σου πρότεινα κάποιον άλλον απο το Wu, ίσως τον Zhou Yu ή τον Zhou Tai, αλλά η επιλογή είναι δική σου.
Πάντως μην υποτιμάς τη δυσκολία του παιχνιδιού.
Το normal μπορεί να ειναι πανεύκολο, αλλά το Hard είναι απο μόνο του παλούκι και στο chaos δε νομίζω να αντέξεις.
Φυσικά τα musou modes αξίζει να τα παίξεις με όλους τους παίκτες, όχι μόνο με έναν απο κάθε βασίλειο.
Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, ή απλά θέλεις να πεις, γράψε στο θρεντ.
Αύγ 22 2011 17:20
Kρεμμυδοιππότης → Kamui
ok τερμάτισα το Musou Mode με τον Zhao Yun και μου ξεκλειδώθηκε Chaos difficulty. Έτσι έπαιξα και με μεγάλη δυσκολία τερματισα σε Chaos difficulty το Mushu Mode με τον Lu Xun. Τώρα θέλω να το τερματίσω και με έναν απο WEI και μάλλον με τον Xiahou Dun. btw το δύσκολο σε αυτο το παιχνίδι είναι η πρώτη πίστα του Mushu mode γιατί έχεις άθλεια όπλα και δεν ξέρεις καλά τις κινήσεις του χαρακτήρα σου. Πάντως μου αρέσει αρκετά ότι πρέπει για να περνάει η ώρα
Αύγ 22 2011 17:07
Kamui → Kρεμμυδοιππότης
Aν δεν κάνω λάθος, υπολογίζω πως η τέταρτη πίστα του Zhao Yun πρέπει να είναι το Jie Ting, οπού όντως υπάρχει ένα θέμα με τα supplies.
Πρέπει είτε να εμποδίσεις τον Zhang He να σου κάψει το supply depot, ή απλά να προστατέψεις τον Ma Su έπειτα απο το downhill charge.
Aυτό με το level που λες ίσως είναι ειδικό στοιχείο του vol.2, ή ισως εννοείς το level των όπλων.
Άμα μου το εξηγήσεις καλύτερα ίσως να καταλάβω.
Στα weapon deadlocks, απλα κάνε button mushing, ή καλύτερα πάτα μόνο το τετράγωνο.
Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να πατήσεις, αλλά i'm pretty sure square always works.
Αύγ 17 2011 15:28
Kρεμμυδοιππότης → Kamui
YOOOO. Μετά από σκληρή προσπάθεια και πάμπολλα Game over κατάλαβα επιτέλους πως παίζεται το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι είναι πολύ διασκεδαστικό και δύσκολο βέβαια. Παίζω το mushu mode και έχω διαλέξει τον Zhao Yun για χαρακτήρα και είμαι στην τέταρτη πίστα. Τα παράπονα μου είναι η κάμερα και πως δεν κρατάς τα level μετα απο κάθε πίστα (αν και τωρα που το σκέφτομαι θα ήταν πολύ εύκολο έτσι). Α και ένα πράγμα που δεν έχω καταλάβει είναι πως όταν κάνει ο αντίπαλος επίθεση με το Ο και κάνω και εγώ επίθεση με το Ο τότε συγκρουόμαστε και πρέπει να πατήσω κάποιο(α) κουμπιά γρήγορα για να νικήσω εγώ και να μπω σε ένα Super mushu mode η κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω ποια κουμπιά πρεπει να πατήσω γιατί δεν το γράφει πουθενά.
Αύγ 17 2011 14:03
Kamui → Kρεμμυδοιππότης
Επειδή δεν έχω παίξει το version για το PSP, δεν ξέρω σε ποια μαχη αναφέρεσαι. (πες μου αν θες το όνομα της μάχης και θα καταλάβω)
Το στοιχείο με τα supplies δε θυμάμαι να υπήρχε στο ps2, αλλά μπορεί να είναι κάποιο ειδικό στοιχείο μια συγκεκριμένης μάχης που ίσως πρέπει να νικήσεις σε κάποιο χρονικό διάστημα.
Συνήθως σε κάθε μάχη ο κύριος σκοπός σου είναι να νικήσεις τον αρχηγό του αντιπαλου.
Πατα start και πήγαινε στα objectives της πίστας.
Λογικα θα καταλάβεις.
Αμα χρειαστείς οτιδήποτε άλλο, καλύτερα γραψ΄το στο θρεντ, (το οποίο πρέπει να αναπτύξω αλλά τεμπελιάζω) για να βρίσκεται σε δημόσια θέα. (as if the crew of anime.gr has better things to do than spy on random profiles)
btw:Το Jean d' arc το έπαιζε ο αδερφός μου στις διακοπές.
Ως φαν του setting και των tactics games, θα ήθελα κι εγώ να το παίξω κάποια στιγμή.
Αύγ 15 2011 22:32
Kρεμμυδοιππότης → Kamui
ooosu Kamui-san! What's up? Φάση έχει το Dynasty warriors για να ξεσπάω και όταν βαριέμαι να παίζω το Jeanne D'Arc που είναι tactics είναι ότι πρέπει. Έχει βέβαια ένα πρόβλημα με τη κάμερα που είναι αρκετά δύσκολο να τη κουμαντάρεις αλλά παλεύεται. Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι άλλο. Δεν έχει tutorial και έτσι δεν καταλαβένω τη ακριβώς κάνω εκτός από το να κομματιάζω εχθρούς. Την άλλη φορά μου λέει ότι τα supplies run out και δεν μπορώ να συνεχίσω τη μάχη (είχα φτάσει και λέβελ 5 :( ) Anyway εξήγησε μου λίγο αν δεν σε πηράζει ποιος είναι ο σκοπός του παιχνιδιού και τη είναι τα διάφορα στοιχεία του. Σορρυ αν σε βάζω σε κόπο :D
Αύγ 15 2011 22:19
BoredForLife → Kρεμμυδοιππότης
I know, ειναι οντως δυσκολο! Ναι φυσικα και το καταλαβα αν και δεν επαιξα πολυ....
Αύγ 15 2011 12:57
Και που λες , το type-0 θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιικο! Τα γραφικα ειναι φοβερα και σε βιντεο και εκτος και το Gameplay ειναι πολυ καλο! Do try!
Αύγ 15 2011 12:20
Arigatou onion-kun , το τσεκαρα αλλα δεν μου πολυαρεσε :/
Αύγ 10 2011 14:54
Kρεμμυδοιππότης → iristella
anoo:nanana: gomen nasai iristella-san:nod2: i promise i won't forget the spoiler tag again so please forgive me. Onegaishimasu:blingeye2:
Αύγ 10 2011 14:01
Kρεμμυδοιππότης → Kenny
χαχαχα έλεος ρε που το πρόσεψες. Τουλάχιστον είμαι περήφανος που έχω ελληνικό username. Αν και αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω log in απο το ps3
Ιούλ 30 2011 14:16
Kenny → Kρεμμυδοιππότης
Το username σου χρειάζεται διαλυτικά. Κάθε φορά που το βλέπω το σκέφτομαι.
Ιούλ 30 2011 13:52
Ναι οντως κατι τετοιο θα πρεπει να γινει xD
Εγω παντως αν μπορω , μεσα ειμαι :P
Ιούλ 25 2011 16:04

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται