Community Status Updates
Jorg → Kρεμμυδοιππότης
Γεια τι γίνεται; Να σε ρωτήσω σχετικά με το online dissidia? Κατάλαβα αυτό με τα lobby, αλλά δεν βρίσκω πουθενά παίχτες. Μήπως ξέρεις τι γίνεται; Και αν συνδεθώ με παίχτη σε πιο mode στο duodecim θα πάω για να παίξω;
Α επίσης πρέπει να κάνεις update στη later version του psp για να παίξεις; Γιατί είναι hackαρισμένο το δικό μου.
Jun 02 2011 19:31
Kρεμμυδοιππότης → Tanatsos
τίποτα απολύτως δεν μας έχουν πει. Τεσπα θα δούμε μέχρι τότε έχουμε καιρό. Τα λέμε στις εξετάσεις!
May 23 2011 14:48
Tanatsos → Kρεμμυδοιππότης
καλησπέρα!!! και γω δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοσή μου...εεε..θα δούμε τι θα κάνουμε...αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα
..αν βάλλουμε τα δυνατά μας σχέδιο..
και γω θεσσαλονίκη θα δώσω, όμως δεν ξέρω ακόμα που.. εσάς σας ανακοίνωσαν τίποτα?
Ένιγουέι, άντε..θα τα πούμε εκεί τότε ^_^
May 23 2011 11:18
Kρεμμυδοιππότης → Tanatsos
φιλος για αρχιτεκτονική πάω (αν και με αυτό το ναυάγιο στη φυσική δεν με βλέπω να την πιάνω) δίνω και εγώ ελεύθερο-γραμμικό σχέδιο και θα πάω μάλλον θεσσαλονίκη να δώσω. Πιθανόν να βρεθούμε! Θα είναι αρκετά ενθαρρυντικό να έχω ένα fellow animetard και μάλιστα bakuman fan μαζί μου στο 6ωρο σχέδιο. Άντε και καλί μας επιτυχία!
May 21 2011 20:58
Kρεμμυδοιππότης → monesias
Onion Knight είναι από το Final Fantasy 3 και Final Fantasy dissidia. Όταν λες ιστορία τη εννοείς?
Apr 30 2011 23:49
Kai → Kρεμμυδοιππότης
Yup, ήταν φοβερή η σκηνή, την λυπήθηκα. Join us στο thread όποτε θέλεις :)
Και np για το link (^-^)b
Apr 05 2011 21:06
Kρεμμυδοιππότης → Kai
ΤΩΡΑ μόλις έγινα up to date. Μας άφησε και η καϊμένη η Ιωάννα :(. Θέλω να δω πως θα το πάρει το Ναπολέων. Πάντος είναι φοβερό μάνγκα και θενκς για το link
Apr 05 2011 21:03
Kai → Kρεμμυδοιππότης
Though I don't ship them, but lol, you pwned.
Here
[URL]http://www.sigikki.com/series/afterschoolcharisma/index.shtml[/URL]
Έχει μέχρι το chapter 21. Απλά, αφού ολοκληρωθεί ένα volume, μετά από λίγο καιρό αφήνουνε μόνο το 1ο του chapter του καθένα. Μα, βγαίνει και στο mangatraders ανα volume απ' όσο έχω καταλάβει.
:) I hope that helped, εκτός κι αν είσαι up-to-date και ψάχνεις μετά το 21
Apr 05 2011 20:51
Kρεμμυδοιππότης → Kai
Εμ αυτός ο βλάκας τόσα chapter την έχει δίπλα του και τίποτα δεν κάνει. Anyway για το hougako no charisma βγήκε τίποτα πέρα από τα 3 πρώτα volume? Έχω και αγωνία να δώ τη θα γίνει. Pour Einstein μας άφησε χρόνους αν και ήταν λίγο κομπάρσος μου άρεσε η φατσούλα με τα γυαλάκια και το curly hair
Apr 05 2011 20:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed