Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dorothy → Kai

Manigoldo/Veronica OTP :hahaha:
Mar 06 2012 22:58
Photo

Dorothy → Kai

Δεν το κόβω να βλέπω το παλιό, είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε πάνω των 2 σεζόν πλεόν μου κακοφάινεται, όσο μικρότερα, τόσο καλύτερα. :hahaha:
Mar 05 2012 16:43
Photo

Kai → Dorothy

Το Lost Canvas είναι γενικότερα καλύτερο από το αρχικό οπότε αν πάρεις απόφαση να δεις και το παλιό να μην περιμένεις ακριβώς τα ίδια πράγματα, θα θέλει να σκέφτεσαι πολύ λιγότερα. Ναι, και οι δύο seasons OVA είναι και μάλιστα είναι πολύ πιστές στο manga.
Mar 05 2012 16:41
Photo

Dorothy → Kai

:hahaha: Λέει η σειρά! Αν και δεν έχω ξαναδει Saint Seiya γενικώς, μ αρέσει. Μόνο να ξανασυνηθίσω να φωνάζουν τα ονόματα στις επιθέσεις, γιατί το χα ξεχάσει αυτό το στοιχείο... Ερώτημα, επειδή το animation και γενικά το σχέδιο είναι πολύ καλό, OVA είναι?
Mar 05 2012 16:13
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Ω, καλά, άμα έχεις αρχίσει να το νιώθεις από τώρα κάτσε να δεις πώς θα το νιώσεις αργότερα.
Mar 05 2012 16:04
Photo

Dorothy → Kai

Επισόδειο 3 και έχω ήδη αρχίσει να νιώθω το Cosmos! :hahaha:
Mar 05 2012 16:02
Photo

Kai → Dorothy

Όντως είναι πολύ καλός! Τι να σου κάνει όμως κι αυτός με τέτοιο κείμενο; :hahaha: Ένας seiyuu δεν φέρνει την άνοιξη. Go! Go! Go! Go! Go! Go! Go! :wooi2: :hahaha: Θα συζητάς μετά και με τον Botsun για το Cosmos.
Mar 02 2012 22:01
Photo

Dorothy → Kai

Eγώ το Ao No Exorcist το άρχισα μόνο και μόνο για τον θεό seiyuu του Accelerator, είναι η αλήθεια. Τον λατρεύω τον τύπο, και παρόλο που η ερμηνεία του είναι φοβερή, το anime δεν με τρέλανε καθόλου. Θα νιώσω κι εγώ το cosmos λοιπόν! :hahaha:
Mar 02 2012 21:49
Photo

Kai → Dorothy

ΥΣ. Το Ao No Exorcist και στο manga του δεν λέει και τίποτα περισσότερο, μην μπεις στον κόπο να το ξεκινήσεις μιας και δεν σε ενθουσίασε το anime. :kakaka:
Mar 02 2012 21:44
Photo

Kai → Dorothy

Να το δεις, να νιώσεις το cosmos μέσα σου και να επιστρέψεις δυναμικά στα anime μετά. :hahaha: Δεν ξέρω για το manga αλλά χάνεις εξαιρετική ερμηνεία στο anime, και να φανταστείς πως λίγες μ' αρέσουν από τον Miyano Mamuru. Όχι δεν το έχω δει αλλά έτσι όπως πάω θ' αρχίσω να το σκέφτομαι. Damn, μπορεί να το κάνω, όχι για εμένα, για την ψυχή του Yoshino Hiroyuki που είμαι και fan του.
Mar 02 2012 21:43
Photo

Dorothy → Kai

Δεν έχω ιδέες, είναι η αλήθεια. Αν πετύχω κάτι καλό, θα στο συστήσω άμεσα. Και όπως με ξέρεις είμαι, το χω κόψει το πολύ κάψιμο σε anime, ασχολούμαι με βιβλία fantasy προς στιγμήν. :hahaha: Και αυτό το Saint Seiya και το cosmos, μ' έχει φάει η περιέργια! Αυτό θα δω. (Steins Gate άρχισα το manga, φαίνεται καλό, με κόβω να το συνεχίζω). To Panty Stocking with Garterbelt το έχεις δει φαντάζομαι? Πλήρες κάψιμο?
Mar 02 2012 21:40
Photo

Kai → Dorothy

Πάμε για action δηλαδή ή δεν σε χαλάει και κάτι άλλο; :hahaha: Έχουμε και καιρό να τα πούμε από msn και δεν ξέρω τι έχεις δει πανάθεμάσε > Tokyo Majin; > Saint Seiya The Lost Canvas (εσύ θα το νιώσεις σίγουρα το cosmos μέσα σου) Από άλλα... > Stains;Gate (αν δεν το έχεις δει ήδη για να λατρέψεις Okabe) > Ayatsuri Sakon (αν δεν σε χαλάει το mystery) :hahaha: Αν έχεις κανένα άλλο καμένο σαν το wasshoi δεν θα με χάλαγε. Τελειώνω Gundam 0079 και ψήνομαι για καμιά κωμωδία για την ώρα.
Mar 02 2012 21:08
Photo

Dorothy → Kai

Οι fanboys/girls της θες να πεις. :hahaha: Τώρα που το πάμε, θέλω να μου κάνεις μια πρόταση για να δω τίποτα, πήγα να αρχίσω το Deadman Wonderland, και το Ao no Exorcist, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν εμπνεύστηκα. Οπότε είμαι στο έλεος σου.
Mar 02 2012 20:56
Photo

Kai → Dorothy

:kawaii: Το ήξερα ότι θα εκτιμήσεις την αξία αυτού του ανεπανάληπτου double post, γι' αυτό σ' αγαπάω. :kakaka: Ευχαριστώ να λέμε που έχει αρχίσει να τα θυμάται μετά από τόσο καιρό που την επηρέαζαν ολοφάνερα οι fans της.
Mar 02 2012 20:51
Photo

Dorothy → Kai

Όντως. Δεν μας έχει ξεχάσει ακόμα η Amano, κουράγιο! (Eξαίρετο το double post.)
Mar 02 2012 20:48