Community Status Updates
Kai → Dorothy
[QUOTE]You're gonna die in seven chapters.[/QUOTE]
Γέλασα! :hahaha:
Ακριβώς αυτό πάντως. Δεν ξέρω αν έφταιγε που ο Shion και ο Dohko δεν ήταν δικοί της χαρακτήρες αλλά σε σχέση με τους υπόλοιπους δεν κάνανε και πολλά. Είχανε όμως καλή εξέλιξη αν κρίνουμε από το γεγονός ότι περισσότερο τους συμπάθησα λόγω του Lost Canvas παρά λόγω του original. Βασικά στο original ο Dohko είναι νορμάλ αν και όχι τίποτα ιδιαίτερος αλλά ο Shion imo ήταν ελεεινός. Στο LC τουλάχιστον είχε την ιστορία του και τη σχέση με τον δάσκαλό του.
:nande: Τα χάναμε τα παλικάρια 1-1. Στους περισσότερους συγκινήθηκα αλλά μόνο στον Manigoldo τρεις φορές κλάμα έριξα. 1 στο manga, μία στο anime και μια στο rewatch με τη Vagge. Τώρα να μην γράφω για έναν-έναν τι και πως. Όλοι τους είχαν πολύ καλές στιγμές.
Mar 09 2012 00:06
Dorothy → Kai
Άστα να πάνε ήτανε το σημείο, φοβερή σκηνή. :nanteee: Πάντως δεν ξέρω πως το κατάφερα, αλλά μόνο ο Shion και ο Dohko με άφησαν αδιάφορη σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αλλά οκ, μετά την πίκρα που έφαγα με τον Manigoldo, και μετά καπάκι Kardia/Degel, το πήρα απόφαση εντελώς. Ούτε το The Ring να ήτανε. You're gonna die in seven chapters. :frozen:
Mar 08 2012 23:23
Kai → Dorothy
Σφαγή δεν λες τίποτα. Και τους δύο που άφησε μην νομίζεις ότι τους άφησε από την καλή της την καρδιά, είναι χαρακτήρες του original που έπρεπε να μείνουν αναγκαστικά.
Από τα αγαπημένα μου κομμάτια, έτσι; Το κλίμα, η μάχη και ένα shipping που τελείωσε όπως τελείωσε αλλά μου άρεσε πολύ! Κι εμένα είχαν κοντέψει να με πάρουν τα ζουμιά.
Violate :nanteee:
Mar 08 2012 23:15
Dorothy → Kai
Πολύ καλό το κλείσιμο, το χάρηκα. Αλλά οκ, σφαγή. Δεν άφησε κανέναν όρθιο. Πάντως με τον Αιακό και τη Violate κοντέψανε να με πάρουν τα ζουμιά. :C
Mar 08 2012 23:05
Kai → Dorothy
^-^ Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Πώς σου φάνηκε το κλείσιμο του manga; Τους ξέκανε σχεδόν όλους βέβαια... XD
Mar 08 2012 22:27
Kai → Dorothy
Όχι, γενικότερα όλοι είναι οκ, εγώ λίγο τον Shion βαριέμαι μόνο, και λέω ότι είναι οκ γιατί αυτοί φτιάχνουν τη σειρά.
Mar 06 2012 23:56
Dorothy → Kai
Εγώ δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω συμπαθήσει κάποιον, αν και ο Ζυγός και ο Κριός δε με τρελαίνουν κιόλας. Και ο Τοξότης ψόφησε/μπήκε σε κώμα σαπουνόπερας με το που τον είδαμε.:frozen:
Mar 06 2012 23:52
Kai → Dorothy
:if: Δεν είναι; Κάτσε να τον δεις και στη συνέχεια. Αυτός και ο Kardia είναι οι αγαπημένοι μου.
Mar 06 2012 23:45
Dorothy → Kai
Σε μένα μιλάς τώρα :hahaha: Φοβερός ο δικός σου, ο καλύτερος saint που έχω πετύχει μέχρι στιγμής.
Mar 06 2012 23:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed