Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Dorothy
Ήταν γενικότερα επική η σκηνή.
Hibari: 'Θα κάνω ό,τι θέλω' *σπάει ρολόι*
Xanxus σε φάση 5χρονου: "Αφού μπορεί αυτός, μπορώ κι εγώ." *ετοιμάζεται να σπάει ρολόι
Υπόλοιπη Varia aka νταντάδες σε δράση: όχι, μην το κάνεις!
[B]Edit:[/B] Έτσι διπλό για να το εμπεδώσεις καλύτερα
Μάρ 02 2012 20:41
Kai → Dorothy
Ήταν γενικότερα επική η σκηνή.
Hibari: 'Θα κάνω ό,τι θέλω' *σπάει ρολόι*
Xanxus σε φάση 5χρονου: "Αφού μπορεί αυτός, μπορώ κι εγώ." *ετοιμάζεται να σπάει ρολόι
Υπόλοιπη Varia aka ντατάδες σε δράση: όχι, μην το κάνεις!
Μάρ 02 2012 20:41
Dorothy → Kai
Αααααα. Με τα ονόματα είναι η αλήθεια ότι έχω ένα μακροχρόνιο θέμα. :hahaha:
Συμφωνώ απόλυτα στο ότι είναι υπερεκτιμημένοι. Πάντως μου έχει λείψει πολύ το everyday life που υπήρχε παλιότερα στο manga, είναι μια αλήθεια. Πιο επική στιγμή του chapter πάντως, όλη η Varia να πηδάει πάνω στον Xanxus, respect.
Μάρ 02 2012 20:29
Kai → Dorothy
Όχι βρε, αυτός που έχει πάνω του το Arcobaleno είναι ο Bermuda. Τα μπέρδεψες.
Να πω την αλήθεια με τους Simon ίσως να μην είχα πρόβλημα αν τους βλέπαμε σε σωστές δώσεις σε slice of life αλλά στις μάχες πιστεύω και στην συνέχεια θα τους βαριέμαι. Κυρίως με εκνεύριζε το γεγονός ότι ήταν πολύ υπερεκτιμημένοι (για τις μαχητικές ικανότητές τους) από τον περίγυρο. Δηλαδή μέχρι να τις φάνε, έσταζε μέλι το στόμα του Basil.
Μάρ 02 2012 20:06
Dorothy → Kai
:hahaha: Συμφωνώ απόλυτα, αλλά μιλάμε για μίση και κακίες φοβερές, απαπα. :P Πάντως κάτι είναι κι αυτό, δεν θα τους πολυδούμε στο arc ξανά, μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό. Τον τύπο με τη διάφανη πιπίλα τον λένε όντως Bermuda? Εγώ γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι?
Μάρ 02 2012 19:57
Kai → Dorothy
:hahaha: E, δεν είναι και από τις πιο συγκλονιστικές παρουσίες μέσα στο manga.
Μάρ 02 2012 12:10
Dorothy → Kai
Καλά ρε, τι μίσος είναι αυτό που έχουν όλοι με τους Simon? Μόνο έγω είμαι ούτε κρύο ούτε ζέστη? :hahaha:
Μάρ 02 2012 11:36
Kai → Dorothy
Πόσα λέγανε < Τι λέγανε
Όταν είναι πιο διασκεδαστικό να lurkάρεις σε ξένα forums απ' ό,τι να γράφεις στο συγκεκριμένο, ξέρεις ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα.
Φεβ 23 2012 16:03
Fallen_Mpougatsa → Dorothy
Δε σε αδικώκαι σίγουρα δε σε κατακρίνω, εξάλλου δε μπορεί είδες όλα τα posts μου. :3
Φεβ 23 2012 15:54
Kai → Dorothy
Oh, now I get. ΧD Δεν πολυασχολούμαι με το thread πλέον και δεν είχα δει το post σου. Διάβασα μόνο αυτό αλλά μπορώ να φανταστώ τι λέγανε στα προηγούμενα.
Φεβ 23 2012 15:53
Dorothy → Fallen_Mpougatsa
Άστα να πάνε, τελείωσε η εξεταστική, ξεκίνησε το κάψιμο. :bath:
Φεβ 23 2012 15:46
Fallen_Mpougatsa → Dorothy
[QUOTE=Dorothy2345;566055][SPOILER]Παιδιά, ο Hibari θα νικήσει. Αν και λυπάμαι υπερβολικά που το λέω, το σχέδιο του Reborn είναι απλό, θέλει ο Hibari να χάσει από τον TSUNA. Εκεί θα φάει την ήττα της ζωής του, και γι αυτό είμαι σχεδόν εντελώς σίγουρη. Τώρα, προσωπικά το θεωρώ βλακεία και άδικο, γιατί ο Xanxus είναι σαφώς ανώτερος του Hibari σε δύναμη, αλλά θα το φχαριστηθώ πολύ όταν έρθει επιτέλους η ώρα να τις φάει ο τονφαφόρος.
[/SPOILER]
Τώρα, δεν έχω να πω πολλά, αλλά διαφωνώ κάθετα με τον Junpei και τον Night Wizard, στην αντιμετώπιση της Varia από την Amano. Προσωπικά την λατρεύω, γιατί δείχνει μια πολύ πιο πραγματική εικόνα από το "Σκοτώνω, δέρνω, και δεν πληρώνω" που δίνεται γενικώς. Ας μην ξεχνάμε, ότι ο ρεαλισμός και η σοβαρότητα με αυτό το manga είναι σε εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. Ακόμα και αν δεν ήταν όμως, τότε η Varia είναι και πάλι απ' τα πιο ανεπτυγμένα σετάκια χαρακτήρων του manga. Είναι μια απίστευτα δυσλειτουργική ομάδα, η οποία είναι φτιαγμένη για sitcom (αν και σκοτεινό) , και ήταν έτσι από την αρχή. Ας τους πάρουμε απλά έναν έναν.
Ο Bel είναι ένα υπερκακομαθημένο βρωμόπαιδο, με κομπλέξ ανωτερώτητας σε όλους και όλα, μανιακός, επιθετικός, και υπερόπτης όσο δεν πάει. Επίσης, δεν μπορεί να πάρει τίποτα στα σοβαρά.
O/H Mammon είναι ένα υλιστικό κάθαρμα, με φοβερό κομπλέξ κατωτερότητας, εμμονικός, και control freak πρώτης διαλογής.
Ο Levi είναι ένα co-dependent άτομο, που έχει χρόνιο κόλλημα με το αφεντικό του, είναι υπερπροστατευτικός, ψυχοπαθής με την κυριολεκτική ψυχιατρική έννοια, και έχει μεγάλο πρόβλημα αναγνώρισης.
Ο Squalo είναι αυτοκαταστροφικός, με συνεχείς εκρήξεις θυμού, προβλήματα συγκέντρωσης, εγωμανής, αλλά πιστός μέχρι θανάτου στο αφεντικό του.
Ο Lussuria είναι νεκρόφιλος, έχει εμμονές με την έννοια της οικογένειας, είναι ένα δειλό κάθαρμα, αλλά λατρεύει όλους τους συνεργάτες του.
...Τώρα για το αφεντικό, τα περισσότερα τα είπατε, αλλά ο τύπος έχει πολλά κόμπλεξ, πατρικά προβλήματα, σύνδρομο τοξικού θυμού, και έχει μεγαλώσει με την σκέψη ότι είναι ο καλύτερος. Δεν είναι ώριμος, και η Amano ποτέ δεν μας το έδειξε αυτό, ούτε θα σεβαστεί ποτέ τον Tsuna. Θα ήταν λάθος της αν έκανε έναν τόσο εγωκεντρικό και προβληματικό χαρακτήρα να συγχωρήσει και να σεβαστεί το αφεντικό του.
....Και γι αυτό τα αγαπάω τα παιδιά, για το κάψιμο, την ψυχοπάθεια, αλλά και το ανυπέρβλητο bunny-ears-lawyer στυλ τους. :hahaha:[/QUOTE]
What you said! xD
Φεβ 23 2012 15:43

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται