Community Status Updates
Dorothy → OdyMonaxos
Εγώ είμαι, εγώ είμαι. Ετοιμάζω σεντόνι για το "anime και βία", εορταστικό για την αλλαγή ονόματος. :hero:
Mar 11 2012 17:11
OdyMonaxos → Dorothy
Είσαι σελέμπριτυ, πως να το κάνουμε :P Απλά είδα σκέτο το όνομα, είδα γνωστό προφίλ και κάτι μου έλειπε, δεν ταίριαζε ακριβώς με όσα θυμόμουν :P
Mar 11 2012 17:08
Dorothy → OdyMonaxos
Είχα! Αλλά τα έβγαλα. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να τα βγάλω μέχρι στιγμής. :hahaha: Let's face it, αναγνωρίζομαι και χωρίς αυτά.
Mar 11 2012 17:01
Dorothy → Botsun
Ναι, η αλήθεια είναι πως έπεσα κι εγώ για τα πριγκηπικά charms σου. Πάρτα, δεν υπάρχει και emoticon σχετικό.
Mar 10 2012 23:44
Dorothy → Kai
:hero: Με το χαμόγελο στα χείλη... Πάνε οι Gold Saints μας μπροστάααα...
Και γίναν οι Specters ρεζίλι... Γιατί η καρδιά τους δε βαστάαααααα παραπαπαμβουπαπαμ!
Mar 09 2012 01:01
Kai → Dorothy
:hahaha: Έχω απογοητευτεί από τον εαυτό μου τελευταία, όσο πάω τόσο πιο εύκολα συγκινούμε.
Δεν αντιλέω, όντως τα έκανε όλα. Κάτι αντίστοιχο ήταν και στον Kardia. Λυπηθηκα μεν αλλά έζησε όπως ήθελε τη σύντομη ζωή του, που θα ήταν σύντομη ούτως η άλλως. Γενικότερα στο Saint Seiya όλοι πεθαίνουν με μια αίσθηση ικανοποίησης. Και το παλιό κάπως έτσι πέθανε όσοι πέφτανε, με ένα χαμόγελο στα χείλη :hahaha:
Mar 09 2012 00:42
Dorothy → Kai
3 φορές κλάμα?! Τόσο πολύ? Καημένο κι εσύ τι πρέπει να τράβηξες. Πάντως οκ, ο Manigoldo ειδικά λύσσαξε, δεν έχω παράπονο. ΟΛΑ τα έκανε πριν πεθάνει. Και αφού.
Mar 09 2012 00:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed