Community Status Updates
Kalamaris → redqueen
[SPOILER][QUOTE]υπηθηκα λιγο τν Envy οταν πεθανε στο τελος αλλα χωρις πολλα πολλα...[/QUOTE]
Hidooiiiii Εγω ρε ειχα παθει εβδομαδιαια καταθλιψη.Εκει που παιζαν απο πισω ολες οι φρασεις που ειχε πει που παλαιοτερα της επερνες ως απλη επαρση αλλα τωρα βλεπεις τι σημαιναν στ'αληθεια ηταν για μενα απο τις πιο θλιβερες σκηνες ολων των εποχων.
Εγω παντως τις αμαρτιες τις λατρεψα:lovulovu:[/SPOILER]
Mar 19 2012 19:40
Maya-chan → Kalamaris
Κάτσε, ο Ralph είναι αυτός με το φονικό βλέμμα μπροστά? 0___0
Ναιιιιι, είναι τόσο τέλειο βιβλίο. Και η σκηνή που σπάει το κοχύλι και η σκηνή με την πυρκαγιά που ψάχναν το πιτσιρίκι, και εκείνη που χορεύαν γύρω από τη φωτιά.... Ohhhh, the awesome. :wooi2:
Αμ δε στα λεγα?
Mar 18 2012 18:10
Kalamaris → Maya-chan
[SPOILER][IMG]http://fc09.deviantart.net/fs28/i/2008/124/a/f/Lord_of_the_Flies_by_uriska.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jack's face looks so freaking awesome.Καλα για το γουρουνι δεν το συζηταμε.
Γαματο βιβλιο τελικα.Η σκηνη που ο σαιμον μιλαει με τον αρχοντα των μυγων ηταν απλως απιστευτη.
Mar 18 2012 01:53
Kalamaris → iristella
[QUOTE]Μα απάντησα... :zetsubou: [/QUOTE]Ρεε δεν ξερω γιατι αλλα γελαγα τοοοοσο δυνατα προσπαθοντας να φανταστω την εκφραση που ειχες οταν το γραψες αυτο.Η τρομερη απελπισια που εμφανιζεται με την μορφη μερικων παραπονιαρικων sob sob.Priceless,pirceless i tell you:wooi2:
Mar 17 2012 19:51
acid black cherry → Kalamaris
μπα οχι φαμφαρας μπορει να ειμαι μερικες φορες
αλλα οχι και ποιητης. ασε που αν ημουν θα εγραφα πιο
σωστα και με τονισμο, οπως και ενας γνωστος μου απο
το fb που ειναι οντως ποιητης :P
Mar 17 2012 19:00
Kalamaris → acid black cherry
Καλα εχεις ενα ποιντ και γω δεν αντεχω κατι ατελειωτες κειμεναρες που χει το φορουμ.Ακομα και γω οταν τις γραφω και τις κοιταω μετα μου ρχεται να ξερασω XD
Παντως γραφεις καθολου ποιηματα και ετσι και σου χει μεινει το στυλ?
Mar 17 2012 18:53
acid black cherry → Kalamaris
εγω απο την αλλη δεν μπορω να διαβασω τα πυκνογραμμενα
ποστ που γεμιζουν ολοκληρη τη σελιδα.:P
απλα ειναι ενα προσωπικο στυλ γραψιματος τιποτα αλλο!
Mar 17 2012 18:44
Kalamaris → acid black cherry
Ο κενι κλειδωσε την τρυπα 2 σεκ πριν ποσταρω οποτε σε ρωταω εδω.
Γιατι ολα τα ποστ σου ειναι γραμμενα σαν ποιηματακια?Πραγματικα μου βγαινουν τα ματια να τα διαβασω:oo:.
Και λες και σωστα πραγματα και καταληγω να τα παραταω στη μεση.
Mar 17 2012 18:38
redqueen → Kalamaris
:Crying2::zetsubou::run: ΟΜG !!! θα πεθανω!!!..... καταλαβα θα εχω τν πακο ετοιμο.... ευχαριστω για την προειδοποιηση:sadist: (και δν τα μπορω κατι τετοια *κλαψ*)
Mar 16 2012 23:44
Kalamaris → redqueen
Απο καταθλυπτικους θανατους αλλο τιποτα η σειρα.Δεν θελω να σποιλαρω τιποτα αλλα οταν δεις το επεισοδιο 54 να εχει προχειρα πολλα πολλα χαρτομαντηλα.
Mar 16 2012 23:41
Kunoichi.meriinawa → Kalamaris
πφφφ η λίστα των anime που πρέπει να δω και των manga που πρέπει να διαβάσω όλο και γιγαντώνεται ενώ τώρα ο χρόνος όλο και λιγοστεύει (τα πτυχία μου τρώνε τη ζωή αργά και βασανιστικά :P ) μπορεί και το οτι δεν έχω διαβάσει το visual novel να φταίει στο ότι προτιμώ το umineko το higurashi είναι από τα καλύτερα βέβαια αλλά σου φέρνει περισσότερους εφιάλτες..! χαχαχα :)
Mar 14 2012 23:44
Kalamaris → Kunoichi.meriinawa
Ειμαι πραγματικα απογοητευμενος απο το ανιμε το ουμινεκο.Ηταν ΠΟΛΥ κακη μεταφορα.Οποτε αναγκαστικα χιγκουρασι.
Αλλα στο πολ για τα visual novels ως hardcore fan ψηφισα umineko.Αληθεια το χεις διαβασει το vn του Umineko?Αν οχι ειναι ενα γιγαντιαιο must.Μιλαμε για κωλοσιαιο αριστουργημα και αφου το εχεις διαβασει σου δινει την αισθηση οτι εισαι πνευματικα πλουσιοτερος.(Plus οτι το αικτρο ανιμε καλυπτει μονο τη μιση ιστορια).
Με το χιγκουρασι καλα εισαι αν δεν εχεις διαβασει vn.Αν και χανει καποια απο τα σημαντικα στοιχια του πρωτοτυπου το ανιμε ειναι εξαιρετικη μεταφορα και γλυτωνεις και απο το ανυποφορο drag του vn.
Αντε γραψε καινουργιο when they cry ryukiishiiiiiiiii:zetsubou:
Mar 14 2012 23:11
Kunoichi.meriinawa → Kalamaris
Ευχαριστώ πολύ Καλαμάρη δούλεψα τα plots που βρήκα στο myanimelist (αφού τα πείραξα λίγο για να ακούγονται ωραία ;) ). Εσύ τι ψήφισες τελικά από τα 2;
Mar 14 2012 23:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed