Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ice_hime → Kalamaris
Better late than never :P
πολύ γαμάτο το κομμάτι που μου έστειλες το ακούω όλη την ώρα :dazed:
[SIZE=1](είναι καιρός να κατεβάσω όλα τα soundtrack του Umineko)[/SIZE]
Μάρ 09 2012 16:42
Kalamaris → Kenny
And you were so fucking right.Θυμαμαι ενω στην αρχη ηθελα να πιασω τη γιοκο και να τη κανω σουβλακι μεχρι το τελος ειχα βγαλει καρδουλες.
Αλλα την αλλη την μαλ*κισμενη τη φιλη της δεν σταματησα ποτε να τη μισω.Καλα που πηρε ποδι απο νωρις....
Μάρ 09 2012 16:25
Kenny → Kalamaris
Much better. Ωραίο και το background.
BTW, εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι δεν την πολυπάλευες στα πρώτα επεισόδια του Twelve Kingdoms κι εγώ σου είπα συνέχισέ το, απογειώνεται σε λίγο; :hihi2:
Μάρ 09 2012 15:47
Kenny → Kalamaris
Ψιτ, καλλιτέχνη... άλλαξε χρώμα στα γράμματα της υπογραφής, γιατί δεν διαβάζονται.
Μάρ 09 2012 01:17
Maya-chan → Kalamaris
Καλάααα. Τ____Τ
Αν έρθεις πάντως φέρε μου και το σκληρό μου γιατί τον ξέχασα εκεί.
Μάρ 06 2012 12:30
Kalamaris → Maya-chan
Αγαπητη και αξιοσεβαστη αδερφη της ταπεινης μου παρουσιας(φτιαχνει το Mononocle) σας στελνω μεσω της ιστοσελιδας αυτης την παρακατω επιστολη και ελπιζω να την λαβετε σοβαρα υπ'οψην σας.(british mode off)
ΜΠΕΣ MSN ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΟΡΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΟΜΟ TOY SONG OF ICE AND FIRE .You have been warned :zombie:
Μάρ 05 2012 23:05
Kalamaris → mono
Nice song indeed!!
Ναι,εγω την ψιλοσιχαινομουν για να ειμαι ειληκρινης αλλα νταξει οταν εκανε βλακεις ελιωνα XD
Και εδω θα λεγα για το ποσο γελαγα στη σκηνη με την αγελαδα.Κοιταω πανω.Βλεπω την profile picture σου.Δωσ του γελιο.Timing xp
Μάρ 04 2012 23:16
mono → Kalamaris
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :wooi2:
Ναι η Himari είναι...Λατρεύω τα fanarts της και τον χαρακτήρα φυσικά...Τους στίχους στη sig τους έβαλα εγώ btw και είναι από [URL="http://www.youtube.com/watch?v=RHIIATt0BaM"]ένα τραγουδάκι[/URL] που μου αρέσει πολύ και για κάποιο λόγο μου ταίριαζε στην περίσταση...
Μάρ 04 2012 23:05
Kalamaris → mono
:nbleed::nbleed:!!!!!!!!
Ohhh that seeet.ΑΝΕΤΑ το καλυτερο στο φορουμ αυτη την περιοδο.Και το προηγουμενο σου με τη χιμαρι ηταν ωραιο αλλα αυτοο!!!Τελος σου παει γαντι αυτος ο χαρακτηρας.:kawaii:
[SIZE=1]Και λεει τωρα να μην ειναι η χιμαρι και να γελαμε ολοι μαζι...[/SIZE]
Μάρ 04 2012 22:21
Trivia Spitting Monster → Kalamaris
Thanks! Αλλά συγνώμη, όταν έχουμε φτάσει στο 8ο από τα 13 ή 12 (λυπάμαι, αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι πόσα είναι) και ακόμα αναφερόμαστε στους χαρακτήρες σαν Κύριος Ναυτία, Κοκκινομάλλα και Δεσποινίς Τσιμπιδάκι, ε, κάτι πάει στραβά!
Μάρ 03 2012 23:16
Kalamaris → Trivia Spitting Monster
[QUOTE]Αν θέλετε, μπορείτε να το δέσετε με τη γενική αποτυχία του anime. [/QUOTE]Το τι γελιο εριξα ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.Θεα:kakaka:
Μάρ 03 2012 23:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται