Community Status Updates
Kalamaris → Dio Brando
Πολυ ομορφο σετακι.2 αποριες.
1 γιατι η υπογραφη ειναι δεξια δεξια?
2 τι παραπληγικο πουκαμισο φοραει ρε ο λουφι?σιριουσλι κοιτα σχημα XD
Mar 27 2012 21:46
Kalamaris → iristella
Aυτο για τη μουσικη μου θυμισε Naruto:himitsu:
Seriously ακου το theme του Orochimaru και μετα του Akatsuki και πες μου πως δεν αξιζαν κατι καλυτερο...
Mar 26 2012 21:07
iristella → Kalamaris
Κοίτα εγώ ειμαι στην αρχή και μου φαίνεται διασκεδαστικό αλλά πανηλίθιο. Eίναι ευχάριστο διάλειμμα από πιο βαριά πράγματα που βλέπω αλλά δεν μπορώ να μην στεναχωριέμαι από το υπεργαμάτο animation και μουσική που πάνε χαμένα.
Mar 26 2012 21:05
Kalamaris → iristella
Οχι βεβαια ακου κει.Θα ερθει η ποταπη θνητη να συμμεριστει το χιουμορ μου.Αφεντικα και δουλοι τα ιδια σκ@τα γιναμε ουλοι:canthelp:
Λεμε τωρα ενοειται play along.Τι νοημα εχει ενα αστειο σε φορουμ οταν δεν δεχεται καμια απαντηση.Απλα μου φανηκε πως νομιζες οτι το ειπα στα σοβαρα αυτο οτι και καλα δεν το μεταφραζουν γιατι ειναι χαλια.
Παντως τοσο χαλια ειναι τελικα αυτο το Guilty crown?
Mar 26 2012 21:01
Kalamaris → Tenshi
[QUOTE]Ρε μπας και εισαι ο αδερφος μου? Αυτό μου το σπαμάρει από εχθές! (φανατικοι και οι 2 με Μπομπ).[/QUOTE]
Αν ημουν θα ειχα 2 αδερφια moderators XD.The forum would be mine muhahah.Θα σας εβαζα ολους να κανετε σετακια με τον καλαμαρη και το κτουλου και να τραγουδατε ολη μερα υμνους στην ανωτατη φυλη των καλαμαριων.
Α και θα εκανα ενα format στον kenny μπας και αλλαζε το σετ με την κιθαρα επιτελους x)
Mar 26 2012 13:01
Anelis → Kalamaris
Γιες ιτ ιζ!
Ναι βρε και το έχω βάλει στο "contact info" στο προφίλ μου εδώ. :)
Mar 24 2012 16:55
Kalamaris → Anelis
Hello there.Τα καταφερες να πορωσεις τη μαγια με το goodreads και στη συνεχεια αυτη να με τραβηξει και εμενα:hihi2:
Κανε με add(ειμαι αυτος απο τους 2 friends της που δεν εισαι εσυ:himitsu:).
Mar 24 2012 13:45
OdyMonaxos → Kalamaris
Δε μου 'πε τίποτα, απλά καταλαβαίνω γιατί υποστηρίζει την Panty και προσπαθεί να σε απομακρύνει από τα βίτσια της Stocking :P
Η Μάγια δεν είναι η αδερφή σου;
Mar 21 2012 17:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed