Community Status Updates
OdyMonaxos → Kalamaris
Στο Gintama θα βρεις την Queen of Bondage and Masochism!!!!
Σωστή η επιλογή σου πάντως. Αν και καταλαβαίνω τις ανησυχίες της αδερφής σου :P
Mar 21 2012 17:39
OdyMonaxos → Kalamaris
Καλά θεός ο garter. Εσύ τι είσαι, παντικός ή στοκινκός ;
Πρέπει κάποια μέρα να το βγάλουν και σε live action... :P
Mar 21 2012 17:18
Kalamaris → OdyMonaxos
Kαι για αυτο εχω ακουσει καλα λογια και ειναι στα "to see animes".Panty ενοειται εχω δει.Εξακολουθω να διαφωνω με της σισ μου για το αν η panty η η stocking ειναι καλυτερη.(αν και μαλλον ειναι ο Gaterbelt :wooi2: )
Mar 21 2012 17:05
OdyMonaxos → Kalamaris
Btw, γιατί κοιμάμαι όρθιος. Ποιοτική καφρίλα που θες, τσέκαρε [URL="http://www.anime.gr/forums/reviews/10899-gokudou-kun-manyuuki.html"]αυτό[/URL] που έχω δει το μισό μέχρι στιγμής και δεν παίζεται (και το panty and stocking που μάλλον θα το 'χεις δει)
Mar 21 2012 16:46
Kalamaris → OdyMonaxos
Εγω εχω χασει ολοκληρο σετακι λογω σποιλερς.Και ηταν και τοπ ρε γαμωτο...
Mar 21 2012 16:40
OdyMonaxos → Kalamaris
Έ, ντάξει, δεν μου 'ρχόταν κάτι άλλο και είπα να βάλω την καφρίλα. Η υπογραφή, αφού με ανάγκασε το σύστημα να αλλάξω (%^&*()(*&^%$#), ε, όταν είδα την εικόνα, δεν μπορούσα να την αφήσω να πάει χαμένη. Τώρα την έβαλα και διπλή για να μην είναι μικρή και να θέλει spoiler tag.
Mar 21 2012 16:38
Kalamaris → OdyMonaxos
Απολυτη επιτυχια το λες αυτο?:hahaha:
Ενδιαφερον το οτι το επελεξες ως αβα.Αλλα νταξει η σιγκ ειναι τοπ!
Mar 21 2012 16:31
OdyMonaxos → Kalamaris
Έχει και ποιοτική καφρίλα, και άλλα πολλά. Θα σ' αρέσει λογικά.
Δεν είναι ελληνική η σημαία, της λείπει μια μπλέ ρίγα. Πραγματικά πρέπει να σας είναι άλυτος γρίφος αυτό το άβαταρ. Είναι ένα σύμβολο της [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/SC_Tasmania_1900_Berlin"]απόλυτης επιτυχίας[/URL]. Διάβασε το κομμάτι με τις διακρίσεις και θα καταλάβεις :P
Mar 21 2012 16:26
Kalamaris → OdyMonaxos
Γουελ,προς το παρον ψαχνω μια "ποιοτικη καφριλα" για να γελασω.Αν παντως δω οτι η ιστορια εχει potential για κατι παραπανω θα στραφω σιγουρα προς το μανγκα.Προς το παρον though anime it is.
Ευχαριστω παντως για το recomendation:gotit:
Και τωρα η ερωτηση που με στοιχειωνει εδω και καιρο.Τι ειναι το Τ που εχει στην ελληνικη σημαια του αβαταρ σου :hmmm:
Mar 21 2012 16:20
OdyMonaxos → Kalamaris
Βασικά, είναι λιγότερο κωμωδία το μάνγκα από μια άποψη. Δεν έχει τόση πολλή παρωδία και παίζει περισσότερο με τις καταστάσεις. Αλλά έχει καλύτερο ρυθμό, και το είχα βρει πιο απολαυστικό από το άνιμε. Πιο μεστό. Και τις ίδιες πλάκες αντί να τις έχει σε 10 ή 20 λεπτά τις έχει σε 20 σελίδες.
Mar 21 2012 16:10
Kalamaris → OdyMonaxos
Επειδη το να δω το ανιμε θα ειναι πολυ χρονοβορο ε?Ναι γενικα οταν ειναι μια μεγαλη ιστορια προτιμω να διαβασω το μανγκα για να φυγει πιο γρηγορα και να μην μου μεινει η σκεψη οτι "αυτη η σειρα εχει πολυ drag".Αλλα επειδη το gintama το θελω για τη φημισμενη κομωδια του μαλλον θα το απολαμβανα περισοτερο βλεποντας το παρα διαβαζοντας το.
Εκτος πια αν ειναι τοσο υπερτατο που και το μαγκα να διαβασω να με παρουν σηκωτο για το νοσοκομειο απο τα γελια:hihi2:([SIZE=1]πραγμα που ουτε το ippo δεν πετυχε..)
[/SIZE]
Mar 21 2012 16:05
OdyMonaxos → Kalamaris
Για το Gintama που ρωτάς, θα ήταν μια ιδέα και να το διαβάσεις αντί να το δεις.
Mar 21 2012 15:56
redqueen → Kalamaris
[SPOILER]ε κοιτα την Lust δν την χωνεψα.. ηταν μια υπουλη γυναικα που παραλιγο να σκοτωσει τς αλλους! ο Gluttony (τν ξεχασα να σου πω) στο τελος που εκλαιγε τν λυπηθηκα μωρε, τν Wrath οχι καθολου στο τελος (ισως λιγο επειδη αγαπουσε υποθετω την γυναικα του), τν Pride ηταν επικο γκζανι αλλα σπαστικο ωρες ωρες,τν Sloth απλα με την φραση του τν πηγα για αυτη την τεμπελια, o Envy μονο για εκεινη τι στιγμη αξιζε οκ εκει κι εγω ειπα το καημενο μωρε αλλα σε ολο το υπολοιπο (θανατος Hughes ) ηταν μακρια κι αγαπημενοι.. οσο για τν Greed η λατρεια μου :lovulovu:και το δηλωνω δν υπαρχει αυτος σε συνδιασμο με τν Ling οπως προειπα ..
χμμ τλκ ισως τς συμπαθησα καλε.. xD[/SPOILER]:hihi2:
Mar 19 2012 20:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed