Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kaidou → LethalMike
Οχι γινεσαι κατανοητος καμια,φορα ξεφευγουμε λιγο στα comments :)
Ιούν 07 2011 01:33
LethalMike → Kaidou
οχι απλα οταν μπαινω στο thread θελω να διαβαζω και λιγα σοβαρα comments και οχι ασημαντα ποστς που λενε συνεχεια το ιδιο και το ιδιο. Δεν νομιζω να ζηταω πολλα φιλτατε One Piece ;)
Ιούν 06 2011 23:18
Kaidou → LethalMike
Ο λογος που γραφουν/με τετοιες κριτικες για το Naruto ειναι γιατι απλουστατα ειναι ενα anime που για πολλους ειναι το αγαπημενο τους και ειλικρινα ειναι πολυ κριμα να εχει τοσο ξενερωτη,αναμενομενη και κλισε πλοκη.Και εμενα καποτε μου αρεσε το Naruto αλλα τωρα εχει ξεπεσει στα ματια μου.Δηλαδη για να καταλαβεις τι εννοω,το Naruto ετσι οπως ειναι τωρα σου δημιουργει τα ιδια "συναισθηματα" που σου δημιουργουσε στην προ-shιppuden και στη λιγο μετa-shιppuden(μεχρι τη μαχη Naruto-Pain) εποχη;
Ιούν 05 2011 23:43
Kaidou → KamenoC
Ναι οντως πολυ το "παραβιαζουν".
Και εγω καθομαι και μικραινω την sig μου για να ειμαι ενταξει με τους κανονες.:damn:
Την αλλη φορα και εγω ετσι θα κανω.
Ιούν 05 2011 00:06
KamenoC → Kaidou
Ξερω γω ποσο ειναι το επιτρεπτο οριο? Εχω δει πολλα στο ιδιο μεγεθος παντως...
Ιούν 04 2011 16:43
Kaidou → KamenoC
Πολυ ωραια η sig σου αλλα δεν παραβιαζει το επιτρεπομενο μεγεθος?
Ιούν 04 2011 09:41
Kaidou → Jimking
Ναι σε αναζητουσα παντου,εψαξα στη γη και στον ουρανο για να σε βρω,ρωτουσα καθε μελος αυτου του forum και κανενας δε σε ειχε δει.:D
Βασικα ειχες σταματησει να γραφεις σχολια και αμεσως πηγε εκει το μυαλο μου.
Edit:Σε βλεπω του χρονου να αλαζεις κατευθηνση και να πας τεχνολογικη;.
Λιγοι ειναι οι εκλεκτοι που παραμενουν στη θετικh :P
Μάι 21 2011 14:23
Jimking → Kaidou
Θετική είμαι, αλλά είμαι 2α λυκείου! :P Του χρόνου τελειώνω και θα το αλλάξω σε τεχνολογική! Δεν με βλέπεις να μπαίνω τελευταία και ανησύχησες? xD Απλά διαβάζω αρκετά για την προσωπική ευχαρίστηση των καλών βαθμών και τα πάω καλά μέχρι τώρα! :D
Μάι 21 2011 14:03
Kaidou → didimakia
Τα μεγαλα μυαλα συναντιονται.Ακριβως την ιδια μερα που αλλαξα και εγω avatar βαλαμε κατι παρομοιο ;)
Μάι 20 2011 14:26
Kaidou → Jimking
Πανελλαδικες και εσυ?Υπομονη θα τελειωσει και αυτο το μαρτυριο.:P
Αληθεια τι κατευθυνση εισαι?
Μάι 16 2011 23:13
Kaidou → KamenoC
[QUOTE]Θα το ξανασυζητησουμε οταν τα φτιαξουν με το καλο τα παιδια.
[/QUOTE]
Χχαχαα.Πολυ καλο:kakaka:.Και συμφωνουμε στο οτι ο Gaysasuke εχει γινει τρομερο κωλοπαιδο:riiight:
Μάι 15 2011 19:08
didimakia → Kaidou
Fak τα εκλεισαν.. Γιναν Private με invites xD
Η μονη σου ελπιδα πια ειναι οτ p2planet.net
Σημερα δουλευει κανονικα σε μενα ^^
Μάι 11 2011 15:22
Kaidou → didimakia
Εχω την εντυπωση ή και τα αλλα που μου προτεινες εχουν καποιο προβλημα γιατι και στα αλλα 2 μου λεει πως δεν γινεται να πραγματοποιηθει εγγραφη...
Μάι 11 2011 13:14

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται