Community Status Updates
Kaidou → zoro77
Να 'σε καλα φιλε μου.Μου ερχονται που και που καλες φλασιες. :P
Edit:Χρονια πολλα για προχτες.;Λιγο καθυστερημενα αλλα τι να κανεις.:hbd:
Jun 13 2011 12:16
Kenobi-sensei → Kaidou
arigato ..σκέφτομαι να αλλάξω και άλλα πράγματα στο profile αλλά βαριέμαι ελεείνα και δεν έχω και χρόνο για αυτό το καιρο :(
Jun 11 2011 22:40
Kenobi-sensei → Kaidou
καλά πως κατέληξε η συζήτηση από τα γενέθλια σε ανέκδοτο για τον chuck norris....ένας chuck το ξέρει :P
Jun 09 2011 22:10
Kenobi-sensei → Kaidou
προφανώς και ισχύει απλά ο Chuck είναι παρθένος γιατί κλέβει τις παρθενιές των άλλων XD
Jun 09 2011 19:17
Kaidou → Kamui
Να πω την αληθεια το skypiea αρκ δεν ηταν και το καλυτερο αρκ για να δημιουργησει καποιος καλη αποψη για το anime.Απο οτι καταλαβα εσυ απογοητευτηκες απο το anime κυριως λογω αυτου του αρκ.Το 90% αυτων που βλεπουν το anime ειπαν πως το αγαπημενο τους arc ειναι Water 7/Enies Lobby arc που αν θυμαμαι καλα ειναι το ακριβως επομενο.Μονο για αυτο τον λογο δε θα τη παρατουσα εστω και προσωρινα τη σειρα για να μη μου φυγει η ορεξη.:)
Πραξε οπως θες...
Jun 09 2011 13:23
Kamui → Kaidou
Baσικα δεν καταλαβες τι ενοουσα σε εκεινη την προταση.
Απλα με την Ιristella και την Anelis διαφωνουμε σε πολλα πραγματα, οποτε το ειπα εντελως για πλακα.
Οπως βλεπεις ομως, δε χρειαζεται καποιος να ειναι γενικος hater για να εχει αρνητικη σταση σε κατι.
Σημασια εχει ο χαρακτηρας μας να εχει την ευελιξια να συμφωνουμε σε καποια θεματα και να διαφωνουμε σε αλλα.Αμα ημουνα τοσο hater δε θα συμφονουσε κανεις μαζι μου σε καμια περιπτωση.
Και ξερεις κατι, κι εμενα μου τη σπανε οι haters, ισως περισσοτερο και απο τα fanboys.
Εχει καταντησει πια σχεδον εγκλημα να βλεπει κανεις naruto ή one piece, και εχουν σταμπαρει τις σειρες με ασχημο τροπο.Εγω εξακολουθω να θεωρω αυτα τα τρια shounen μια χαρ ανιμε, απλα εχω βαρεθει να βλεπω τα ιδια κλισε στοιχεια για εκατονταδες επεισοδια, οποτε αναζηταω κατι διαφορετικο.
Απλα προτιμαω να κραταω τις καλες σκηνες που απολαυσα απο αυτες τις σειρες και να μην τις παρατραβαω στο σημειο που γινονται βαρετες, γιατι και οι τρεις καπως ετσι εχουν καταντησει.
Το One piece οπως ειπα δε θα το dropαρω οριστικα, απλα θα το βλεπω μονο οταν εχω ορεξη, και αυτη την περιοδο δεν εχω ορεξη.
Να υποστω ενα σωρο fillers μεχρι να φτασω σε καλα επεισοδια, ή να τα περασω και να παω στα καλα αμεσως, λες και εκει θα δω τιποτα τρομερο, δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη.Οποτε, απλα βλεπουμε...
Jun 09 2011 13:11
Kaidou → Kenobi-sensei
Εγω ακουσα οτι ο Jack Norris ειναι παρθενος...Και αυτο πρεπει να ισχυει.
Jun 09 2011 13:06
Kaidou → Kamui
Δεκτο.Αλλα στο τελευταιο σου ποστ ειπες [QUOTE]Tελικα πρεπει να μισητε θανασιμα το one piece για να φτασετε στο σημειο να συμφωνισετε μαζι μου.[/QUOTE] εξου και η ερωτηση μου.
Για πλακα ειπα οτι αμα πεις την αποψη σου θα σε φανε.Ειναι φοβερο το forum και οντως μπορεις να πεις την αποψη σου ελευθερα σε αυτο.Η δικια μου αποψη ηταν οτι εισαι One PIece hater(δεν ειναι απαραιτητα κατι κακο αυτο) αλλα συμφωνα με τα τελευταια λεγομενα σου καταλαβα απλως οτι εχεις απογοητευτει για τη πλοκη των επεισοδιων που βρισκεσαι τωρα.Εγω σου συνιστω να το συνεχισεις.Τα καλυτερα αρχιζουν μετα το skypie arc. :)
Jun 09 2011 13:03
Kamui → Kaidou
Ρε φιλε, αφου το ειπα ξεκαθαρα, οτι μ' αρεσει το One Piece και ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες, εστω θεωρητικα.Απλα τα επεισοδια που ειδα τελευταια δεν τα ευχαριστηθηκα, και επειδη τον τελευταιο καιρο παρακολουθησα εξαιρετικες σειρες οπως το Aoi Bungaku και πολλα αλλα, δυσκολευομαι να παραληψω καποια ξεκαθαρα αρνητικα που ριχνουν το επιπεδο της σειρας.
Δεν ειναι οτι δεν το συμπαθω, απλως δεν διασκεδαζω και δεν ενθουσιαζομαι βλεποντας το.
Αμα δεις περισσοτερα ανιμε και σκεφτεις τα πραγματα πιο ωριμα και σφαιρικα, θα καταλαβεις οτι το one piece και τα υπολοιπα "βασικα shounen" δεν ειναι παρα ενα μικρο κομματακι των ανιμε, και οτι υπαρχουν πολυ πιο ενδιαφεροντα πραμγατα που μπορει κανεις να δει στον κοσμο αυτον.
Και το πιο σημαντικο, ειμαστε σε ελευθερο forum.
Εφοσον ο αλλος δεν προσβαλλει εσενα ουτε λεει κατι ασχετο δεν μπορεις να τον κατηγορησεις για κατι.
Εχω θαψει κι αλλες σειρες οπου βρηκα αρνητικα που με χαλασαν, και πολλοι διαφωνησαν μαζι μου, αλλα τοτε ο καθενας ειχε κατι να πει, και αποδεχοταν την υποκειμενικοτητα των λογων του αλλου.
Οποτε ετσι αποφευγουμε τις παρεξηγησεις και τις αντιπαλοτητες ενω λεμε την αποψη μας, και ολα καλα.
Jun 09 2011 00:53
Kenobi-sensei → Kaidou
έχω ακούσει πως οι παρθένοι έχουν το γονίδιο του γαμάτου...Ισχύει τι να λέμε τώρα
ΥΓ:aπίστευτη συζήτηση
Jun 09 2011 00:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed