Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Ισως καποιοι αλλοι εδωσαν αυτο το ονομα γιατι μας ζηλευουν.Κρυβεται ολοκληρη πλεκτανη πισω απο αυτο το ζωδιο.Χμμμ... Δεν το ειχα σκεφτει.:smokingg:( Τι συζητηση εχουμε ανοιξει :D)
Jun 09 2011 00:03
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

δε κατάλαβες.....είμασταν τόσο γαμάτοι που είχαμε την αυτογνωσία να δώσουμε τέτοιο όνομα για να παραπλανήσουμε τους άλλους και να ξεχάσουνε τα χάλιa τους XD
Jun 08 2011 23:49
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Φαινεται οτι αυτοι που ονομασαν ετσι αυτο το ζωδιο ειχαν φοβερο χιουμορ... Ακους εκει παρθενος.( Ποιοι εμεις)xD
Jun 08 2011 23:39
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

είναι που δεν αντέχουν τη σύγκριση...άστους γατάκια φοβούνται και κρύβονται πίσω από το φρουριό τους
Jun 08 2011 23:32
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Χααχαχαχ.Τι ειπε το ατομο!! Παντως εμενα το μονο που με χαλαει σε αυτο το ζωδιο ειναι το γνωστο κρυο αστειακι που ειπωνεται οποτε το αναφερω...(ελπιζω να καταλαβες):unlucky:
Jun 08 2011 23:24
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

προφανώς τα άλλα ζώδια υπάρχουν απλά για να συμπληρώνουν αυτούς που δεν είχαν τη χαρά να είναι σαν και εμάς XD
Jun 08 2011 23:18
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Βρε,βρε τι μαθαινει κανεις.Αμεσως σε ξεχωρισα εγω. :D Tο καλυτερο ζωδιο ειμαστε.
Jun 08 2011 23:14
Photo

Kaidou → Kamui

Παντως εγω δεν καταλαβα κατι.Τελικα σ'αρεσει το One Piece ή οχι; Δεν ηθελα να παρει τετοια διασταση το θεμα αλλα τι να κανεις.Μην πεις κατι αμεσως να σε φανε :P
Jun 08 2011 23:09
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

nai
Jun 08 2011 23:06
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Μηλας για Σεπτεμβρη?
Jun 08 2011 23:04
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

κάτι άσχετο έχεις γενέθλια 18 και εγώ έχω 17 :)
Jun 08 2011 22:54
Photo

iristella → Kaidou

PPl have a right to hate too. :P Όσο γίνεται παραγωγική συζήτηση με επιχειρήματα και όχι στείρο bashing και απαξίωση των άλλων δεν μπορούμε να υπαγορεύσουμε τις απόψεις που θα ακουστούν.
Jun 07 2011 19:41
Photo

Kaidou → iristella

Οτι υπαρχουν ατομα που αναφερουν και τα θετικα του One Piece ναι οντως.Αλλα ορισμενοι αλλοι δεν λενε απλως τι τους ενοχλει σε αυτο το ανιμε αλλα γιατι το μισουν .Μονο εγω βρισκω οτι υπαρχει διαφορα σε αυτα τα δυο;:cry:
Jun 07 2011 19:32
Photo

iristella → Kaidou

Όπως και πολλά άλλα threads αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο του One Piece subforum έτσι και αυτό. Enthousiastic fans are enthousiastic. Εγώ πάντως δεν είδα μόνο άτομα που έχουν αρνητική άποψη για τη σειρά να ποστάρουν. Και φυσικά δεν βρίσκω λόγο να μην μπορεί κάποιος να πει κάτι που τον ενοχλέι πράγμα το οποίο βλέπω ότι γίνεται άνετα σε όλα τα υπόλοιπα threads. ^_^
Jun 07 2011 19:17
Photo

Kaidou → iristella

Ισως δεν εκφραστικα σωστα.Εννοουσα οτι δεν εχει εμφανιστει παρομοιο Thread σε οποιοδηποτε αλλο anime discussion σχετικα με αυτο τον ιστοτοπο. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το βρισκω αδικο να δημιουργηθει ενα τετοιο thread για να κανουν comment One Piece haters.That's all.
Jun 07 2011 19:06