Community Status Updates
zoro77 → Kaidou
οχι απο χομπυ. παω σχολη με αυτο:P Ευχαριστω για τις πληροφοριες!!
May 10 2011 22:15
Kaidou → zoro77
Ωστε κυκλοφορεις με το λεωφορειο απο χομπι!?!:kakaka:
Το background ειναι ευκολο να το βαλεις.Upload την εικονα,User CP,Customize Profile και στο Background image βαζεις την εικονα που θες.Βασικα κατω θα σου δινει οδηγιες στο Style Customization Example Key.Ελπιζω να βοηθησα. ;)
May 10 2011 22:02
zoro77 → Kaidou
[SPOILER][QUOTE=-OnePiece-;496651]Τον εχω ικανο και για κατι τετοιο.Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι θα αργησουμε να το μαθουμε.
Καλο σκεπτικο zoro77 να κυκλοφορεις πιο συχνα με λεωφορειο.:riiight:[/QUOTE][/SPOILER]
:kakaka:πολυ καλο
btw Τις καθημερινες συνεχεια το παιρνω. Τοση ωρα καθε μερα δεν εχω τι να κανω:hehehe:
Και κατι αλλο! Εχεις καταπληκτικο φοντο!!! Πως εβαλες αυτην την εικονα?
May 10 2011 21:28
Kaidou → Six Winged Angel
Αααα μπραβο!!Αστερι εισαι,αυτο εννουσα.Το εβλεπα μικρος αλλα θα ειχε πλακα να το ξαναεβλεπα με αγγλικους υποτιτλους.Thks. ;)
May 10 2011 13:02
Six Winged Angel → Kaidou
Ah, μιλάς για το Medabots [URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Medabots[/URL] κάποια στιγμή πρέπει να το δω όλο :P
May 10 2011 12:45
Θα προσπαθησω να τα δω και θα σου πω την αποψη μου.Παντως κανενα απο αυτα που ειπες δεν ηταν αυτο που εννοω.Βασικα δεν ηταν τοσο μεγαλα σαν robot.Μιλαω για ενα anime που διαφοροι τυποι εκαναν μαχες με μικρα σε μεγεθος ρομποτ και μαλιστα ο βασικος χαρακτηρας ειχε ενα κιτρινο robot στο οποιο μπορουσε να προσθεσει και να αφερεσει μελη του σωματος του.Το alter το προβαλε το συγκεκριμενο anime.Mαλιστα κυκλοφορησαν και σε ταπες ηρωες του συγκεκριμενου anime.Ελπιζω να μην περιγραφω τοση ωρα καποιο ονειρο που ειδα στον υπνο μου. :P
May 10 2011 12:38
Ακριβώς :P Για την ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια είμαι φαν των "Mecha", δηλαδή τεράστια ρομπότ τα οποία πιλοτάρονται απο ανθρώπους μέσα τους. Είχε δείξει αρκετά παρόμοια anime εδώ στην Ελλάδα, όπως Getter Robo, Mazinger Z και Voltron που από μικρό με τρέλεναν. Πάντως αν θες να τσεκάρεις κάτι σχετικό και με ποιότητα, προτείνω με χίλια Neon Genesis Evangelion ή Code Geass/Tengen Toppa Gurren Lagann.
May 10 2011 12:01
Απο οτι καταλαβα εισαι μεγαλος fan των anime που εχουν θεμα τα robot;Παντως εριξα μια ματια στο Plawres Sanshiro.Eχει δειξει κατι παρομοιο στην TV αλλα δεν θυμαμαι πως λεγοταν.Mπορεις να μου θυμισεις;,ειμαι σιγουρος πως το ξερεις :P
May 10 2011 11:43
Close call! Είναι από το GaoGaiGar Final, ένα (φανταστικό) old school-style mecha anime από τους ίδιους πάνω κάτω designers που έκαναν και τα transformers ^^ thanks~
May 09 2011 00:45
Hi.Sorry για την ασχετοσυνη μου,αλλα η sig σου απεικονιζει κανα transformer;Παντως ειναι γαματη!
May 09 2011 00:22
Kaidou → madadayo
Διαφωνω αλλα αυτη ειναι η μαγκια της δημοκρατιας,να υπαρχει διαλογος.Καταρχας να πω οτι στο naruto υπαρχει καλυτερη εξελιξη των χαρακτηρων απο οτι στο one piece.Αλλα στα υπολοιπα κατα τη γνωμη μου δεν συγκρινεται με το συνονοματο manga.Το ουνα πις καταφερε να κανει μεγαλη επιτυχια επειδη ακριβως δεν εχει το cool σχεδιασμο στους χαρακτηρες(π.χ.naruto,bleach κ.ο.κ.),πλασσαρει με εξερετικο τροπο την εννοια της φιλιας,της ομαδικοτητας και της απολυτης ελευθεριας και εχει σε μεγαλο βαθμο ενα χιουμοριστικο προσωπο που κατα τη γνωμη μου δεν με χαλαει καθολου.
Το naruto δεν μαρεσει τοσο οσο το one piece για τους εξης λογους:Εχει αναμενομενη πλοκη και δεν εχει σχεδον καθολου ανατροπες στην εξελιξη της ιστοριας του σε αντιθεση με το one piece που ασυζητητι εχει απο τις πιο ανατρεπτικες εξελιξεις(ενας απο τους κυριους λογους που ο oda ειναι κορυφη σαν mangaka).Παρατραβαει μερικα θεματα οπως η επιμονη του naruto να καταφερει να αλλαξει γνωμη στο sasuke.Η ιστορια εξελιζεται εκ του ασφαλους και δεν εννοω μονο το κομματι της ανατροπης αλλα και οτι δεν θυσιαζει βασικους χαρακτηρες παρα μονο κομπαρσους σε αντιθεση με τον oda που δεν συνηθιζε να θυσιαζει main chars αλλα στο τελευταιο arc απεδειξε το ποσο φοβερος ειναι.Οσο για το οτι δεν ξερουμε ποτε θα τελειωσει,αυτο οφειλεται στο οτι εχει αφησει πολλα ερωτηματα και αινιγματα αναπαντητα που μονο σε βαθος χρονου θα μπορουσαν να απαντηθουν,σε αντιθεση με τον kishimoto που θα τα ανελυε σε μερικα chaps.
Και σε πιο καλλιτεχνικης φυσεως θεματα το one piece εχει κανει ΑΨΟΓΗ δουλεια στο κομματι των soundtracks,το οποιο θεωρω παιζει καθοριστικο ρολο σε καταστασεις που ειναι απο μονες τους επικες αλλα με μια φοβερη μουσικη αποκρουση απλως αφηνουν εποχη.:P
Αυτα ειχα να πω και εγω.Ελπιζω με τη σειρα μου να σε καλυψα.
May 08 2011 16:57
madadayo → Kaidou
λοιπόν, κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι! Αν και για πολλά χρόνια θυμόμουν (λόγω αλτερ) ότι το one piece δε μου αρέσει, μετά από τις τελευταίες αρκ (whitebeard, Ace-kun) ομολογώ ότι έχει ενδιαφέρουσα πλοκή.
Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι ο Oda -και όχι προσωπική μου άποψη- ΔΕΝ κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους mangaka. για μένα αυτή τη θέση την κατέχουν πρόσωπα εφάμιλλα του Osamu Tezuka και πρέπει να κριθεί από το ολοκληρωμένο έργο τους! (όχι μόνο σε ενα μανγκα -που είναι αμφίβολο το πότε θα τελειώσει)
Εάν τώρα κάνουμε μία σύγκριση των shonen manga αυτής της εποχής (εδώ εντάσσεται η προσωπική μου γνώμη-οπότε πλέον ταιριάζει και το "πιστεύω"), κατά τη γνώμη μου το one piece έχει "τραβηχτεί" υπερβολικα! Η υπόθεση δεν εξελίσσεται σχεδόν καθόλου και ουσιαστικά πολλές αρκ του manga είναι σαν filler! Επίσης, το σχέδιο του Oda είναι πολύ "απλοϊκό", όλοι οι χαρακτήρες έχουν κάτι που να "τους χαλάει" και ακόμη και στις κρισιμότερες μάχες δεν μπορεί να κρατήσει μία σοβαρότητα. πάντα εισάγει κάποιο intermedia που θα γίνεται κάποια χαζομάρα ή αστεία σκηνή.
Ως προς τη σύγκριση με το naruto, κατά τη γνώμη μου, o Kishimoto διατηρεί καλύτερα τις ισορροπίες, έχει ένα αρκετά καλό σχέδιο (εμένα προσωπικά μ' αρέσει πολύ!), πολύ καλό στόρυ -ειδικά στο part ΙΙ, και ακόμη και όταν υπάρχουν σημεία που καθυστερούν την πλοκή δίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μάθεις κάτι ακόμη για τους μη-πρωταγωνιστές χαρακτήρες, ή -αν θες- για να αναδειχτούν και οι δευτερεύοντες χαρακτήρες. Αυτό δεν αλλάζει ούτε το γεγονός ότι το naruto επίσης διαρκεί μια αιωνιότητα και μία μέρα, ούτε ότι και εκεί δεν έχουμε δει -κ ούτε αναμένεται σύντομα- το τέλος για να μπορούμε να το κρίνουμε ολοκληρωμένα. Το naruto ωστόσο έχει υπόθεση η οποία εξελίσσεται ομαλά σχετικά και και υπάρχει εξέλιξη και στους χαρακτήρες και τη βλέπεις στα διάφορα στάδια αναλυτικότατα!
[COLOR=White]Αναφέρεσαι σε κάποιο "μίσος " των naruto-fan προς τους onepiece-fan, αλλά δεν είμαι σε θέση να στο επιβεβαιώσω. στην περίπτωσή μου, μέχρι πριν ένα μήνα το one piece δεν μου άρεσε, αλλά δεν το "μισούσα" απλά μου ήταν αδιάφορο. και ειλικρινά, χωρίς spoiler για το τι γίνεται στα τελευταία arc δε θα μπορούσα να διαβάσω καμια 500σαριά chapter που φαίνονται ανούσια!
Ελπίζω τα επιχειρήματά μου να καλύπτουν τη θέση μου, ακόμη και αν δε συμφωνείς με αυτή, να αποδεχτείς το γεγονός ότι υπάρχουν και διαφορετικές οπτικές γωνίες.
[/COLOR]
May 08 2011 15:26
Kaidou → madadayo
Hi.Ποσεξα ενα post σου στο thread"Πως πιστευετε οτι θα τελειωσει το manga του naruto" που ειπες οτι ο oda ΔΕΝ ειναι ο καλυτερος mangaka.Θα ηθελα να σου πω να μη εισαι τοσο απολυτη και να χρησιμοποιεις πιο συχνα τη λεξη πιστευω γιατι δεν εχουν ολη την ιδια αποψη μαζι σου:mador2:.Αλλα περα απο την ξαφνικη επιθεση μου προς το προσωπο σου :P θα ηθελα να μαθω γιατι δεν σου αρεσει το συνονονοματο manga γιατι διακρινω περισσοτερο απο τους naruto fans ενα "μισος" για το one piece και πολυ λιγοτερο το αντιθετο.
May 07 2011 22:08
reignYOMA → Kaidou
Οτι τετοια βιντεακια εχεις δει να ξερεις ειναι fake. Εχεις msn?
May 07 2011 21:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed