Community Status Updates
Zane → Kaidou
Mα δεν χρειάζεται ένας έμπειρος στο πλήρωμα,αυτή είναι και η μαγεία του ΟΡ,το άγνωστο και η αποκόμιση εμπειριών από τους ίδιους.Και πολλά να μην ξέρει για την WG(που χλωμό),ξέρει πολλά για το new world,φαντάσου σε κάθε νέα τοποθεσία που θα πηγαίνουν να τους λέει από πριν ο Jinbei τι παίζει...Αυτό δεν γινόταν ποτέ στο ΟΡ και δεν νομίζω να γίνει και τώρα
Τώρα για τον στόχο του Jinbe,άμα κάνανε μέλος του πλήρωματος κάθε μέλος που έχουν βοηθήσει οι straw να εκπληρώσει έναν στόχο του,τώρα θα πρέπε να είχαν σχηματίσει αρμάδα ολόκληρη:D
Τέλος πάντων,αυτά είναι απλά υποθέσεις,αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να γίνει ο jinbe strawh,αν θες πάμε ένα στοιχηματάκι για το θέμα:P
Jun 21 2011 18:17
Mike The Great → Kaidou
Εχω ανεβασει στο fanart-fanpic μια ιστορια που ελπιζω να ειναι καλη.Οποιος επιθυμει ασ'την δει.Ευχαρστω:thatsit:
Jun 21 2011 04:02
Kaidou → Mr. Brightside
Γεια σου φιλε μου! Μηπως κατα τυχη σπουδαζεις στο ΑΚΤΟ ή σε καποιο παρομοιο ΙΕΚ;Πες μου γιατι με ενδιαφερει πολυ.
Jun 20 2011 20:14
Kaidou → Zane
Nope ;)
Πιστευω οτι η ιστορια βρισκεται σε ενα τετοιο κομβικο σημειο που πρεπει να αρχισουμε να μαθαινουμε στοιχεια και χαρακτηρες που ως τωρα δεν γνωριζαμε και πολλα γι'αυτους.Ουτως ή αλλως νομιζω οτι ο Jinbe δεν γνωριζει πολλα για την WG και τους Marines.Οι γνωσεις του για αυτες τις 2 δυναμεις ειναι επιφανιακες.Το πολυ πολυ να γνωριζει καποια πραγματα για τους Shichi,τον Sengoku αντε και τους Admirals που ακομι και αυτα ο Οντα μπορει να μας τα αποκαλυψει με τον δικο του βασανιστικο τροπο.Ασε που λειπει ενας "εμπειρος" στο πληρωμα με λιγες παραπανω γνωσεις για το new world,χωρις αυτο να σημαινει οτι τα ξερει και ολα,απλως καποιες στοιχειωδεις καθοδηγητικες γνωσεις...
Απο οτι καταλαβα απο το flashback ο Τζινπε μετα τον θανατο του Tiger και της Otohime ισως να θελει να συμφιλιωσει τα δυο ειδη.Οπως ολα τα μελη του πληρωματος εχουν απο εναν στοχο ετσι και ο δικος του θα ειναι αυτος.
Αλλα οπως ειπες Οντας ειναι αυτος :P
Jun 19 2011 22:46
Zane → Kaidou
Καταρχήν να σε καλά:drinks:
Τώρα για το νέο μέλος,δεν νομίζω να ναι ο Jinbei γιατί στην ιστορία έχει περισσότερο μια καθοδηγητική και υποστηρικτή φιγούρα(σαν τον Rayleign,Shanks,Kuma κτλ).Αν έχεις παρατηρήσει,ο Oda βάζει στο πλήρωμα του Luffy άτομα που έχουν πάνω κάτω τις ίδιες η' και λιγότερες εμπειρίες απ' αυτόν.Αν βάλει τον Jinbei θα μάθουμε μονομιάς πολλά πράγματα για την World Goverment,το New world,αφού ήταν Schichibukai και θα χαλάσει το τέμπο της αργής αποκάλυψης των μυστηρίων που μας έχει συνηθίσει το ΟΡ.
Αλλά όπως ξαναείπαμε,με τον Οda ποτέ δεν ξέρεις;)
Jun 19 2011 15:39
Kaidou → Dr.ApE
Lol,εισαι το spoiler προσωποποιημενο.(το avatar σου εννοω).
Ωραια η προβλεψη που εκανες παντως. ;)
Jun 19 2011 14:35
Kaidou → Zane
Ετσι για την κουβεντα( και γιατι μου αρεσει ο λογος σου και οι αποψεις σου ;)) ποιος πιστευεις θα ειναι το νεο μελος του πληρωματος;Εγω ψηφιζω Jinbei δαγκωτο!
Jun 17 2011 23:11
Kaidou → didimakia
Thnks και εγω θαυμαζω το δικο σου.
Να σου πω την αληθεια πριν λιγο καιρο ειχα και εγω την ιδεα να το βαλλω το δικο σου το avatar.Αλλα με προλαβες σκουλικιιιιι :P
Jun 15 2011 16:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed