Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

BANkai → Kaidou

οκ καλη επιτυχια σου ευχομαι σ'αυτο που θελεις να σπουδασεις. πως ομως μπορεις να απασχοληθεις εππαγγελματικα τελειωνοντας μια τετοια σχολη? το εχεις ψαξει? ακουγεται ενδιαφερον παντως. και θα ρωτησω μαλλον τον DiamonHand για τα manga στην Ελλαδα. thx ;)
Ιούλ 08 2011 14:26
Φωτογραφία

Kaidou → BANkai

Γραφικες τεχνες θελω εγω προσωπικα να σπουδασω.Απο εκει και περα εσυ μπορεις να ακολουθησεις αυτο που θες ακομα και αν ειναι να δημιουργεις manga.Ρωτησε τον DiamonHand για αυτο τον κλαδο.[url]http://anime.gr/forums/member.php?u=4557[/url]
Ιούλ 08 2011 12:16
Φωτογραφία

BANkai → Kaidou

οχι θα μ'ενδιεφερε πολυ κατι τετοιο, ζωγραφιζω περιπου απ'το δημοτικο(ειμαι 19) αλλα απ'το λυκειο αρχισα να το παιρνω στα σοβαρα και ειδικα φετος. απο τοτε που αρχισα να παρακολουθω τα βιντεακια αυτα εχω βελτιωθει πολυ σε σχεση με 2 μηνες πριν. γενικα εχω σκεφτει πολλες φορες αν υπαρχει κατι σχετικο στην Ελλάδα αλλα στο ιντερνετ δεν εχω βρει τπτ. τι εννοεις εσυ εππαγγελματικα? manga ή κατι παρομοιο?
Ιούλ 08 2011 08:45
Φωτογραφία

Kaidou → BANkai

View Conversation για να βλεπω το μηνυμα σου ^.^ Ναι ασχολουμε περιπου 15 χρονια.Σκεφτομαι να ασχοληθω επαγγελματικα,Εσυ το σκεφτεσαι κατι τετοιο ή για την πλακα ζωγραφιζεις;
Ιούλ 08 2011 01:45
Φωτογραφία

Kaidou → SkullKaizer

Καλα εκανες και το αφησες,σιγουρα θα το χρειαστω.Οσο για το meeting δεν ξερω αν μπορω να ερθω. :( Εδιτ:Εχω καρτα μονο για ενα τηλεφωνημα, οποτε αν σε παρω να εισαι γρηγορος και περιεκτικος :P
Ιούλ 07 2011 11:50
Φωτογραφία

SkullKaizer → Kaidou

7/7/2011 σημερα ειναι πεμτη :P απλα θεωρο οτι ακομα και αν ειναι μετα τις 12 τα μεσανυχτα δεν εχει αρχιση η επομενη μερα αφοτου δεν εχω κοιμιθει ακομα XD επιδη μαλον θα χαθουμε σου στελνω σε pm το κινιτο μου ουτος η αλλιως μπορει να ξαναβρεθουμε στο art-meeting ^^
Ιούλ 07 2011 10:15
Φωτογραφία

Kaidou → SkullKaizer

Αντωνη εμενα.Θα με καταλαβεις απο μακρια.Κυριο χαρακτηριστικο μου ειναι η απεραντη γοητεια μου.:8): Θα ειμαι εκει ;) Κατι ακομα.Σημερα ή αυριο.Εχω μπερδευτει λιγο :/
Ιούλ 07 2011 05:45
Φωτογραφία

SkullKaizer → Kaidou

πεμτη αυριο 8 η ωρα αρχιζουν τα εγκενια :S μες στο κεντρο παντος αν ερθεις με λενε φιλιππο και το κυριο χαρακτηριστικο μου ειναι οτι ειμαι παμψηλος 2μ και βαλε XD
Ιούλ 07 2011 01:12
Φωτογραφία

Kaidou → BANkai

Χαϊ,ασχολεισαι με το σχεδιο;Μονο και μονο για αυτο παρε ενα friend request να εχεις . :P
Ιούλ 06 2011 14:40
Φωτογραφία

Kaidou → croco~boy

Η sig σου τα σπαει :P
Ιούλ 05 2011 20:34
Φωτογραφία

Kaidou → SkullKaizer

Εξειδικευεσαι στα πολυπλοκα βλεπω.Σκελετους ρομποτ και ετσι.Πολυ ωραια ολα τους,εχεις ταλεντο. Εγω αυτα τα πολυπλοκα δεν τα μπορω,θελει πολυ υπομονη και εγω σπανια την βρισκω.Αρκουμαι σε καρτουν ,προσωπα,αντε κανενα κλασικο σπιτι που θελει καποιες λεπτομερειες αλλα δεν το θεωρω τοσο πολυπλοκο. :P
Ιούλ 04 2011 12:25
Φωτογραφία

SkullKaizer → Kaidou

XD σημερα ηταν εξερεση που ξυπνισα νωρις... κανονικα ξυπναω στησ 1-2 το μεσημερη :P εχεις δει καθολου ζωγραφιες μου; >>>> [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=449617&postcount=143[/url]
Ιούλ 04 2011 12:07
Φωτογραφία

Kaidou → SkullKaizer

Τι ακους και εσυ πρωινιατικα.Για αυτο να ξερεις αλλη φορα εμενα ανοιξε μου συζητηση μετα τις 3 το μεσημερακι που βαζω και κατι στο στομα μου και περνει μπρος η μηχανη xD
Ιούλ 04 2011 12:01
Φωτογραφία

SkullKaizer → Kaidou

το φανταστικα αλλα λεω για καλο ή κακο (trollface) ας ρωτησω XD onepiece FTW!!
Ιούλ 04 2011 11:49
Φωτογραφία

Kaidou → didimakia

Αχχχ,αυτα τα anime....Βασικα φετος ηταν που ηταν τα θεματα πολυ δυσκολα ειμασταν και σαν λυκειο η επιτομη της χαλαροτητας!!!
Ιούλ 04 2011 11:42