Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Kaidou

ευχαριστω! Καλα και το ζορο σετακι σου τα σπαει!
Aug 21 2011 16:19
Photo

Kaidou → Nessaj

Η υπογραφη σου ειναι spoiler και μαλιστα μεγαλο. ;)
Aug 21 2011 15:48
Photo

Kaidou → zoro77

Παναθεμα σε,βαζεις υψηλα τον πηχη στα set!!
Aug 21 2011 14:25
Photo

Kaidou → tolis-shippuden

Η sig σου τα σπαει!!
Aug 12 2011 18:16
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

ένας μούλος μου μένει να εμφανιστεί ακόμα στο One Piece σε στυλ Orochimaru και έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος :hehehe:
Aug 02 2011 16:00
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Youu...:hehehe::hiding_something: Τελικα σου ταιριαζει πολυ το avatar :D ΥΓ:Νταξει ο καθενας εχει τα δικα του ορια συναισθηματισμου.Ισως εσυ εισαι λιγο πιο διαβολικος εγκκφδ....εννοω κακος απο οτι νομιζεις.:kakaka:
Aug 02 2011 15:56
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

θα τους βάλουμε να βλέπουν το Ηodi να της τρώει από το Luffy για να μάθουν τι εστί βερύκοκο:kakaka: όχι δε θα τους κάνουμε κακό αλλά δε θα κλάψουμε για αυτούς...πάντως έγραψα και κάτι στο thread να δεις....αποψή μου βέβαια
Aug 02 2011 15:52
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Συμφωνοι ;) Αλλα δεν εχουν ολοι τις ιδιες "αντιστασεις" και την ιδια αυστηροτητα οπως εσυ.Και ουτε μπορεις να τους κατηγορησεις που δεν τις εχουν.Αυτο δεν προκαλειται μονο απο την αδιαφορια των γονεων.... Για αυτον τον λογο λεω πως εισαι λιγο αυστηρος.Αυτοι οι ανθρωποι ηταν αδυναμοι(σαν προσωπικοτητες),δεν μπορεσαν να αποτρεψουν κατι τετοιο και πηραν την λαθος αποφαση.Οκ,λοιπον;Να τους καψουμε,να τους λυθοβολησουμε;Εγω εκει ειναι που στεναχωριεμαι,στο οτι αυτοι οι ανθρωποι ειχαν αδυναμη προσωπικοτητα και επειδη ζουν σε αυτον τον αδικο κοσμο,το πληρωνουν πολυ ακριβα!!
Aug 02 2011 15:42
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

ξέρεις κάτι φίλε μου....είμαι αυστηρός με αυτούς αλλά ωφείλω πάντα να είμαι πιο αυστηρός με εμένα και να παραδέχομαι τα λάθη και να πηγαίνω παραπέρα, για αυτό το λέω αν εγώ δε διαβάζω ας πούμε για ένα πτυχίο τότε δε φταίει κανείς αλλά εγώ που δε διάβασα και ντροπή μου ...θα μου πεις σιγά το τρομερό δε λέω αλλά από κάτι τέτοια φαινόμαστε τι είμαστε και πάντας όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε δε τα ξέρουμε όλα...
Aug 02 2011 15:34
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Βασικα εισαι λιγο αυστηρος στο οτι οι ναρκωμανεις πηραν συνειδητα τις ουσιες.(πολοι τα περνουν και πανω στη τρελα του μεθυσιου).Οπως ειπα ολοι κανουμε λαθη στη ζωη μας.Οι συγκεκριμενοι ανθρωποι πηραν ναρκωτικα.Αν τους ρωτησεις ομως,οι περισσοτεροι θα που,"ναι δεν ειναι σωστο που τα περνω και θα ηθελα πολυ να τα κοψω.Αλλα δεν μπορω".Εκει περα ειναι που απελπιζεσαι ειδικα οταν εισαι συγγενης ενος τετοιου ανθρωπου.
Aug 02 2011 15:29
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

[QUOTE=-OnePiece-;518616]Μια μικρη διορθωση.Δεν μπορεις να επιλεξεις ποτε θα στεναχωρηθεις και ποτε οχι.Ειναι διαφορετικες περιπτωσεις αλλα και οι δυο ειναι θλιβερες.Τωρα,αν εσυ δεν νιωθεις θλιψη για αυτους τους ανθρωπους,οκ.Εγω και για τις δυο περιπτωσεις νιωθω θλιψη.:canthelp: [B]Επιμενω ομως στο οτι ολοι κανουμε λαθη,μπορει συνειδητα μπορει και ασυνειδητα....Το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο λαθος εχει τεραστιες συνεπειες στη ζωη σου.[/B][/QUOTE] που διαφωνούμε σε αυτό? τώρα το περι θρλίψη δε λέω ότι το επιλέγουμε απλά ας μη τσουβαλιάζουμε τους πάντες στο θέμα αντιμετώπισης(αν καταλαβαίνεις πως το λέω ;))
Aug 02 2011 15:19
Photo

Kaidou → D.Dragon

Χαζομαρα μου.Λαθος post :D
Aug 01 2011 18:37
Photo

mrlonewolf → Kaidou

Ναι ρε άραξε... ;)
Jul 30 2011 00:20
Photo

Kaidou → mrlonewolf

Χαλαρα μωρε εσυ;(καταλαβες ποιος ειμαι; )
Jul 29 2011 11:28
Photo

mrlonewolf → Kaidou

Που σαι μωρη αρρώστια; Τι λεει;
Jul 29 2011 10:28