Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kaidou → SkullKaizer
ΛΟΛ συγχωρα τη βλακεια μου 9 εννοουσα που θα ειναι το Summer art meeting (Athens) xD
Εγω αμα δεν περασει μιαμιση ωρα μετα το ξυπνημα δεν δουλευει ο εγκεφαλος :D
Εδιτ:Βλεπω σου καλαρεσε η pic απο το profile μου.Μεγιες μεγιες πολυ ωραιο!!!
Ιούλ 04 2011 11:38
Kaidou → SkullKaizer
Πφφφ,σημερα το απογευματακι εχω κανονισει να βγω με τη παρεα μου για μπιλιαρδακι :S
Παντως για τις 29 το ψηνω πολυ να ερ8ω.Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκει :)
Ιούλ 04 2011 11:08
SkullKaizer → Kaidou
ok!
εγω σημερα θα παω στη προβολη [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10321[/url]
μηπως θες να ερθεις;
Ιούλ 04 2011 10:46
Kaidou → SkullKaizer
Αμα ειναι να σου πω το ονομα μου για να σε συναντησω εκει.Βασικα μεσα σε πεντε ημερες δεν ξες τι γινεται οποτε θα ξαναμιλησουμε για το θεμα αυτο μια μερα πριν γινει το event. ;)
Ιούλ 04 2011 10:22
SkullKaizer → Kaidou
μονο για το κλαδο που ειμουν μπορω να σου πω XD
ναι θα ειμαι :hehehe:
Ιούλ 04 2011 08:02
didimakia → Kaidou
Yeah εμαθα οτι φετος βαλαν πολυ ζορικα θεματα και οι βασεις θα κατεβουν κατα διαολου. Εσυ ποσα εγραψες?
Ιούλ 04 2011 01:52
Kaidou → SkullKaizer
ΑΑ δεν το καταλαβα,νομιζα πως μιλουσες γενικοτερα για τις δυνατοτητες αυτης της σχολης xD
Θα προσπαθησω να ερ8ω αν γινεται.Θα εισαι και εσυ εκει;
Ιούλ 04 2011 01:46
Kaidou → Vagelio
Οκ!!!
Εγω φταιω που ειμουνα και gentleman...Pfff,γυναικες!!!!Τη μια σε λενε χωριατη που δεν ξερει να συμπεριφερεται σε μια κυρια και την αλλη σου πετανε το προσχημα της ηλικιας,μωρε καλα τα λεει ο Γρηγορης σε αυτο το βιντεακι:
[YOUTUBE]yPKQK6m46Is[/YOUTUBE]
Εσας σας αρεσει παντα το πρωτο προτυπο αντρα.. :P
Λολ,πως κατεληξε εκει η κουβεντα;;
Πλακα κανω ετσι,σε περιπτωση που δεν καταλαβες.Παντως θενκς για τη βοηθεια :)
Ιούλ 04 2011 01:43
SkullKaizer → Kaidou
εμ... κομιξ σκετσ καρτοον εκανα... XD
νομιζα πως για αυτο με ρωτησες να σου πω τη εμπιρια μου
ο ακτο εχει πολλους κλαδους οπως θα δειςαν μπεις και ψαξεις στο site που σου εδωσα
οσο για τις σχολες..
δεν μπορω να σου προτινω κατι μιας κ μονο ακτο εχω παει XD
αν θες να μαθεις κατι περισοτερο ελα να γνωρισεις ατομα που ασχολουνται με το σχεδιο
κανω ενα art meeting XD
αν θες ελα :P [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10257[/url]
Ιούλ 04 2011 01:42
Vagelio → Kaidou
Yup, όλα αυτά κι άλλα μπόλικα που βαριέμαι να γράφω.
LOL, για ηρέμησε λίγο, ακόμα δεν έκλεισα τα 19 και θα γίνω κυρία.... άκου εκεί....:bahhh:
Για την ακρίβεια το bamboo fun είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει, και πραγματικά, αυτό το διακοσάρι που έσκασα για το μεσαίο μέγεθος δεν το μετάνιωσα. Γενικώς απ' 'οσο ξέρω η wacom εστί ποιότητα σαν εταιρία και άμα είχα περίσια λεφτά θα έπαιρνα το ανώτερο μοντέλο, το intuos (350-400 ευρώ). Το bamboo το πήρα στο πλαίσιο και προφανώς ήταν από τα λίγα που περίσσευαν στην αγορά τότε. Απ' όσο ξέρω δεν βγαίνει πλέον, και μακάρι να κάνω λάθος γιατί επρόκειτω για το μόνο καλό tablet από άποψη τιμής και αποδόσεων ταυτόχρονα.
Τεμπέλη? Όλοι οι καλλιτέχνες είναι τεμπέληδες :canthelp: . Ο δείκτης τεμπελιάς εξαρτάται από πολλά διαφορετικά πράγματα και πιστεύω τα μέσα εργασίας είναι το λιγότερο, εκτός κι αν δεν αντέχεις να κάθεσαι με τις ώρες μπροστά από την οθόνη.
Πάντως πρωτού πάρεις το tablet ψάξε όσο μπορείς τα προγράμματα (γκουχ γκουχ brush options στο φωτοσοπ) και γενικώς κατέκλεισε τον εγκέφαλο σου με tutorial και άπειρες εικόνες.
Ιούλ 04 2011 01:30
Kaidou → didimakia
Καλα βρε παιδιμ.Ντιπ για ντιπ καντεμις εισαι.:hihi2:
Εγω παντως αρχισα προσωπικο διαβασμα περιππου ενα μηνα πριν,αλλα χωρις να θελω να δικαιολογηθω,φετος τα θεματα ηταν αραπικη μανικα,παλουκι κανονικο!!!Ξερω παιδι διανοια που εβγαλε με το ζορι 14500.
Κατι ειπαν πως τα πανεπιστημια θα αλαξουν ριζικα.Ελπιζω να μην αλαξουν προς το χειροτερο,αρκετα δυσκολεψαν τα πραγματα φετος!!
Ιούλ 04 2011 01:27
Kaidou → SkullKaizer
Χιλια(1000)ευχαριστω φιλε μου.Με βοηθησες πολυ.
Κατι ακομα.Εσυ αν ειχες να επιλεξεις μεταξυ ΑΚΤΟ,ΑΚΜΗ,Intergraphics,βακαλο που θα πηγαινες;Απο οτι καταλαβα η ΑΚΤΟ δινει περισσοτερο βαση στη θεωρια ενω ενα ΤΕΙ στη πρακτικη.Αθηνα θελω να σπουδασω παντως αμα ειναι εφικτο.Γραφιστας ειπαμε πως τελειωσες;
Ιούλ 04 2011 01:20

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται