Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → zoro77

Thnks,αλλα η sig δεν φαινεται καλα :/ Αν φαινοταν θα συμφωνουσα :P
Oct 06 2011 23:04
Photo

bapctotax → Kaidou

ευχαριστω πολυ!
Oct 06 2011 22:39
Photo

zoro77 → Kaidou

ξεχασα να σου πω.. γαματο σετακι..
Oct 06 2011 22:00
Photo

Kaidou → Zane

Αυτο που ηθελα να εκφρασω με το"χασκογελαγε μετα απο το jet pistol" ειναι το παραπονο μας για το οτι ο αντιπαλος επρεπε να ειχε φυγει πολυ πιο γρηγορα.Και οχι μονο επρεπε να μην χασκογελαει,αλλα να επρεπε να φτυνει αιμα οποτε ανοιγει το στομα του,αν λαβουμε υποψιν και το μεγαλο power up του Luffy...
Oct 06 2011 15:52
Photo

phm → Kaidou

Ευχαριστώ :D
Oct 06 2011 14:11
Photo

Zane → Kaidou

Ε το ότι χασκογελάει δεν σημαίνει ότι δεν πόνεσε,πόσο μάλλον όταν μάτωσε και το Pistol τον έστειλε δέκα γιάρδες μακριά.Αλλά δύο πάνελ στο manga μπορεί να είναι και 30 sec κανονικού χρόνου οπότε του δώθηκε χρόνος να συνέλθει. Kaι άλλο ένα pistol,άλλο μάχη.Φαντάσου να είχαμε από πλευράς του πρωταγωνιστή,αντιμέτωπιση όπως αυτή στον Lucci ή στις Hancock sisters.E,δεν θα τον έιχε τεζάρει στο λεπτό? Αλλά ο καλός μας Oda,μας αρνήθηκε να τελειώσει γρήγορα αυτό το επίπονο αρκ...Τέσπα...
Oct 06 2011 14:05
Photo

Kaidou → Zane

Κοιτα,οταν βλεπω το Luffy να του κανει jet pistol,και στο παραπεπομενο panel ο Hody να χασκογελαει.Εεε,γιαυτο λεω οτι και καλα δεν ποναει. Για τα αλλα που ειπες συμφωνω.Να σου πω την αληθεια,αυτο το arc το περιμενα απο τον καιρο του arlong park αρκ.Αλλα τελικα,ηταν απογοητευση μεχρι τωρα,και συμφωνα με τα δεδομενα του OP. Οτι θα καλυτερευση ειναι σιγουρο.Ο Οντα εχει θεσει πολλα αναπαντητα ερωτηματα,και εχει δημιουργησει πολλες μελλοντικες καταστασεις που αμα τις αξιοποιησει καλα,αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα δεν θα φτουρανε μπροστα τους
Oct 06 2011 13:58
Photo

Zane → Kaidou

'Οχι ρε,μια χαρά πονάει ο Hody,όταν είχε φάει τις μπάτσες μια χαρά μάτωσε και ακινητοποιήθηκε...Αλλά ο Oda δεν ήθελε να το τελειώσει εδώ,και έτσι μετά απο χίλιες δυο @@ριες(δεν θυμάμαι και ακριβώς τι έγινε,δεν μου έχει μείνει σχεδόν τίποτα απ αυτό το αρκ)και καλά αποσπάστηκε η προσοχή του Luffy,δώθηκε χρόνος να συνέλθει στον Hody,και μετά από κάποια άλλα τραγικά και φτάσαμε στην τωρινή κατάσταση με την φούσκα,μπας και δωθεί λίγο ενδιαφέρον...Τζίσους.. Και κάποια διάνοια που ποστάρει στο ΟΡ θρεντ(γενικά μιλάω:bleh::bleh:)δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα ότι καθυστέρηση σοβαρών full length μαχών σε τέτοιο σκελετό σειρών=καθυστέρηση της ίδιας της σειράς Αν σε πιάνω λέει.Αν το ΟΡ συνέχιζε με τους ρυθμούς που είχε μέχρι το Skypeia arc,θα ήταν χαλαρά μέσα στα 10 αγαπημένα μου.Τώρα μόνο για το γαμώτο το βλέπω,ελπίζοντας πάντα ότι θα καλυτερέψει στην συνέχεια(ότι θα καλυτερέψει είναι σίγουρο,αλλά θα ζούμε μέχρι τότε?
Oct 06 2011 13:48
Photo

Kamui → Kaidou

Thanks, aniki:)
Oct 06 2011 13:14
Photo

Kaidou → bapctotax

Χρονια πολλα φιλε!!
Oct 06 2011 12:42
Photo

Kaidou → phm

Χρονια πολλα!!
Oct 06 2011 12:42
Photo

Kaidou → Kamui

Χρονια πολλα φιλτατε!! :)
Oct 06 2011 12:41
Photo

Kaidou → Zane

Χαρακτηριζεις ομως :bleh::laugh: Εμενα το προβλημα μου με το One Piece,δεν ειναι τοσο το οτι βαζει σαλτσες αλλα η υπερβολη σε αυτο.Αυτη η αθανατη φραση των αρχαιων κολαει παντου και παντα.Παν μετρον.... Και οταν βλεπω chaps που πραγματικα δεν βοηθανε στο να προσωρησει το story,ακομι και εγω ενας απο την κορυφη ως τα νυχια OP fan θυμωνει :P Οπως συμφωνουμε,ο Hody επρεπε να φυγει σαν αερας,να κανει προπονηση ο Luffy πριν το NW,οχι,τελικα θα μαθουμε και απο που κραταει η σκουφια του.( αν γινει ετσι ).Κατι σκηνες που ο Luffy,εκτονωνεται πανω στο Ηody και ο δευτερος ουτε που ποναει,τουλαχιστον ας τις εδειχναν σε μια εννιαια μαχη και οχι αυτο το θεατρο του παραλογου....Τωρα για τα προηγουμενα arc,εγω δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Anw,ξαναρχησα απο την αρχη το ΟΠ και η αληθεια ειναι οτι μου λειπει λιγο το old style του Oda.:'((δεν ξερω αν με πιανεις)
Oct 06 2011 12:29
Photo

Zane → Kaidou

Δεν χαρακτήρισα κανέναν,την πράξη χαρακτήρισα:P
Oct 06 2011 12:15
Photo

Kaidou → Zane

Προς θεου,δεν θελω χαρακτηρισμους... :P:thatsit:
Oct 06 2011 12:02