Community Status Updates
Kaidou → Fwtis animelover
Ετσι,ετσι...
Αντε να μαζευομαστε οι φανατικοι OP Fans :P
Oct 04 2011 19:47
Fwtis animelover → Kaidou
ειδα οτι σου αρεσει το one peice <3 και ειπα να σε κανω φιλο γτ και εγω το λατρευω ειναι το κατι αλλο :D
Oct 04 2011 19:45
Kai → Kaidou
Και για άλλους και αυτά που φοράω, ανάλογα με τη διάθεση. :)
Ευχαριστώ πολύ.
Oct 03 2011 15:39
Kai → Kaidou
Αν εννοείς για άλλους, ναι πού και πού αν μ' ενδιαφέρουν. Δεν είναι ιδέα σου.
Oct 03 2011 15:27
Kaidou → Vagelio
Εγω εχω εξασκηθει μονο στο "βλεπω και σχεδιαζω".
Το "φανταζομαι και σχεδιαζω" δεν το εχω αγγιξει ακομα :P
Oct 03 2011 00:57
Vagelio → Kaidou
Ούτε κι εγώ τα πάω τόσο καλά με την φαντασία. Δεν βγαίνουν ακριβώς από το μυαλό αυτά που φτιάχνω, αλλά αποτελούν ερεθίσματα τα οποία έχω αποκτήσει από το περιβάλλον μου. thanks :)
Oct 02 2011 18:42
laraska → Kaidou
βασικα αυτο το νουαρ στοιχειο το παω πολυ.
να δεις την ταινια του λινκ. ειναι ας πουμε η σοβαρη ταινια με ηρωες.
Oct 02 2011 17:50
Kaidou → laraska
Λοιπον,το watchmen δεν το εχω δει,αλλα απο το τρειλερ που ειδα,πρεπει να ειναι λιγο "dark" με ενδιαφερον story.Εεε,το captain america ειναι αρκετα κατω του μετριου και καμια σχεση με dark σκηνικο και story,αλλα αν σε εχει φαει η περιεργια δες το.:P
Oct 02 2011 17:46
Kaidou → laraska
Τιποτα σπουδαιο.Βαρετη ακομι και για κλασικη ταινια super ηρωα.Αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου,δεν 3ερω τα γουστα σου...
Oct 02 2011 15:39
Kaidou → Jorg
Τουλαχιστον ετσι ειχα ακουσει,αλλα και παλι,ολα τα shounen ναι μεν εχουν ομοιοτητες,αλλα ο Luffy παραειναι ηλιθιος,βλακας,πιναλας σχετικα με ολους τους αλλους.Εννοω,οτι εχει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα των shonen αλλα σε υπερθεντικο βαθμο.Και ο Natsu επισης.Κανα δυο αλλες ομοιοτητες οπως το"τα παντα για τους nakama" και εμφανισιακες ομοιοτητες,με κανουν να καταληγω σε αυτην την αποψη.Δεν ξερω,μου φαινοντε υπερβολικα ιδια....
Ισως τελικα να εχεις δικιο,δεν ξερω :(
Oct 02 2011 00:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed