Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kaidou → Fallen_Mpougatsa
Οικογενειακο χαρισμα δηλαδη.Εχεις ψαξει το οικογενειακο σου δεντρο,μηπως εχεις καποια συγγενεια με τους κυριους στο link; [url]http://www.pinnokio.gr/2011/01/blog-post_2939.html[/url]
Οκτ 09 2011 14:02
Fallen_Mpougatsa → Kaidou
:hahaha: Kαι να το ξέρεις όταν έρθει το τέλος, να έχεις στο νου σου που θα βρίσκομαι γιατί σίγουρα θα τη γλυτώσω! Πάντα τη γλυτώνω...:hehehe:
Επίσης, no offence taken, σίγουρα είμαστε κι εγώ το παίρνω από τον μπαμπάκα όπως βλέπεις! ^^
Οκτ 09 2011 13:55
Kaidou → Fallen_Mpougatsa
Γκαντεμο-οικογενεια(χωρις παρεξηγηση)αλλα ισως εισαι ο λογος που το 2012 θα ερθει η καταστροφη του κοσμου τουτου.:kakaka:
Πραγματικα,θα ριξω μια ματια στις προβλεψεις των Μαγια να δω αν θα επαληθευτω :D
Οκτ 09 2011 13:50
zoro77 → Kaidou
δεν ειναι προγραμμα. Ειναι κολπακι του υπολογιστη. Κι εγω απο δω το μαθα xD. Οπως βλεπεις το επεισοδιο ή οποιο βιντεο βλεπεις πατας παυση στην εικονα που θες και κανεις την εξης διαδικασια. Eχει ενα κουμπακι ο υπολογιστης σου. Το PRTSC. Εγω παταω αρχικα ενα κουμπακι FN και μετα το PRTSC. Σε σενα μπορει να μην ειναι ετσι, Μπορει να ναι CTRL και PRTSC. H σκετο PRTSC . Η καποιον αλλον συνδιασμο τελοσπαντων αλλα με PRTSC παντα . :P Μετα ανοιγεις την ζωγραφικη και πατας επικολληση! Τοτε θα σου βγει ολη η οθονη σου! (PRTSC= PRINTSCREEN μαλλον) Εκει στη ζωγραφικη κανεις τα δικα σου κουμαντα. Την μικραινεις την κοβεις κλπ και μετα αποθηκευση.
Οκτ 09 2011 00:27
Kaidou → zoro77
Πες το προγραμμα που χρησιμοποιεις για να παγωνεις εικονες.Και αν μπορεις να μου πεις και το τροπο... :P
Οκτ 09 2011 00:17
zoro77 → Kaidou
χαχαχαχα!!
Ποσα δινεις?:orly:
Bασικα το σετακι με το thousand sunny το σκεφτομουν καιρο αλλα ποτε δεν μου καθοταν.( Η πιο δυσκολη δουλεια ηταν το αβαταρ γιατι οι σμυκρινσεις δεν το κανουν να φαινεται καλα.)Σημερα μου κατσε:P Bασικες αρκετες ξαναβλεπω επεισοδια και τις καλες εικονιτσες τις παγωνω και τις κραταω στα αρχεια μου. Αυτην της υπογραφη την βρηκα ακριβως στο τελος του 323 ( η συγγνωμη του usopp στον luffy) Τρελαθηκα μολις ειδα την εικονα. Οποτε η κυρια μου πηγη ειναι τα επεισοδια και τα openings! Τωρα για το αβαταρ την βρηκα στο google σε μεσαια διασταση και μου κατσε καλα η σμυκρινση.(της εκανα κι εγω μια τροποποιηση στο χρωμα γιατι ηταν φωτεινη στην αρχη.)
Αυτα xD
Οκτ 08 2011 23:42
Kaidou → zoro77
Γιατι,πες μου,ΓΙΑΤΙΙΙ;;;;:Crying2:
Απο που τις βρισκεις αυτες τις pics;
Οκτ 08 2011 23:12
Fallen_Mpougatsa → Kaidou
Xα χα, ΟΚ χαλάρωσε! Μα ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σοκ όλων...xD Btw, πού μένεις?
Οκτ 07 2011 23:03

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται