Community Status Updates
Kaidou → Fallen_Mpougatsa
LOL,I HAVE TO MEET YOU !!!:dazed:
Edit:Μη μου πεις οτι εισαι και μηχανικος αυτοκινητων;;:hmmm:
Oct 07 2011 23:00
Fallen_Mpougatsa → Kaidou
:oo:Oh my F. god!
Lol, κάπως έτσι σε φαντάζομαι με αυτό το VM! xD Ναι παρακολουθώ. Δηλαδή, όταν περιβάλλεσαι από το ποδόσφαιρο και έχεις μεγαλώσει δίπλα στον big bro που είναι φανατικός οπαδός όλων των αθλημάτων το συνηθίζεις εύκολα! Έτσι κι εγώ! Εδώ είδα τον Σαλπιγγίδη σε club και του πιασα συζήτηση αν θα ξαναγύριζε στον ΠΑΟΚ (ακριβώς πριν ανακοινωθεί ότι θα γυρίσει)!
Επίσης, τώρα τελευταία λιώνω όταν έχει tennis στην τηλεόραση για κάποιον περίεργο λόγο...:hmmm:
Oct 07 2011 22:56
Kaidou → Fallen_Mpougatsa
Εισαι κοριτσι/γυναικα και βλεπεις ποδοσφαιρο; ; ; -.O'
Απο τις ελαχιστοτατες περιπτωσεις,πραγματικα....
Oct 07 2011 22:52
Kaidou → Kenobi-sensei
Βεβαιως,περισσοτερες εμπειριες,ισως κανα 2 power up και μια χαρα.Και οπως ξερεις,ειχε συζητηθει καποτε μια συνεντευξη του Oda,που ειχε πει πως θα ειναι καποιος απο το παρελθον,former boss και ετσι.Δεν ξερω,προς το παρον ο Jinbe ειναι οτι πρεπει για τις περιγραφες...
Oct 07 2011 17:48
Kenobi-sensei → Kaidou
logia...χμμμ caribou maybe. Παντως οχι! Jinbe , και γενικα κανενας απο τ οπαρελθον θελω φρεσκο αιμα. Και εγω θελω ψαρανθρωπο. Ασε που Ξinbe δε κολλαει στη σκηνη γιατι δε μπορουσε να το κανει τοτε θα το κανει μετα?
Oct 07 2011 17:45
Kaidou → Kenobi-sensei
Εμενα μαρεσει τρελα η ιδεα του να μπει ο Jinbe στο πληρωμα.Μην ξεχνας οτι πρεπει να εχουμε και εναν ψαρανθρωπο στο crew και εναν Logia Type user επισης.Λοιπον,αν ειναι να επαληθευτεις,θα πρεπει να ειναι καποιος απο αυτους(χωρις να ειμαι βεβαιος)...Εγω προσωπικα θα ηθελα να ειναι ο ψαρανθρωπος και ο logia να ειναι στο ιδιο επιπεδο με franky,robin ισως και λιγο παραπανω.
Oct 07 2011 17:41
Kenobi-sensei → Kaidou
οχι Jimbe, θελω κατι πιο....φρεσκο, απο NW δηλαδη. Καποιος ο οποιος να την εχει δει καπως και στο τελος να θελει να ειναι μαζι με το Luffy. Πως θα ηθελα η σκηνη του Whitebeard οταν εμφανιζεται στο Marineford να επαναληφθει με το Luffy και να του επιτεθει ο Kizaru ας πουμε και να το διωξει με κκλωτσιες ο Sanji κοκ. Ο Zoro με το Luffy να μη κουνιουται βεβαια.
Oct 07 2011 17:36
Kaidou → Kenobi-sensei
Χμ....Βλεπε Jinbe δηλαδη;
Παντως για την ωμη δυναμη που λες,ειχα καποιες προσδοκιες για τον franky συμφωνα και με τα μπουκετα που εδινα πριν τα 2 χρονια,αλλα με εχει ξενερωσει λιγο με την υπερ-τεχνολογια του .. :(
Oct 07 2011 17:30
Kenobi-sensei → Kaidou
εγω θελω εναν ο οποιος να χρησιμοποιει η ωμη δυναμη η καποιο φρουτο (δεν εχουμε το πληρωμα τετοιον τα τουμπανα χρησιμοιοποιυν δυναμη-βλεπε Zoro Sanji-) οποιος να ειναι ο τεταρτος πιο δυνατος μετα απο luffy>Zoro>Sanji και μαζι με τους 2 τελευταιους να εινια επιπεδου admiral ...ο καπετανκιος θα ειναι αλλο επιπεδο.
Oct 07 2011 17:26
Kaidou → Kenobi-sensei
Εγω πιστευω πως ο επομενος νακαμα των sh θα εχει τα δικα του χαρακτηριστικα.Θα ειναι το παιδι της φαπας :D
Oct 07 2011 16:52
Kenobi-sensei → Kaidou
ειναι ο κρυφος Gourosei, ειναι τοσο ηλιθιος που κατανταει ιδιοφυης XD
Oct 07 2011 15:20
Kaidou → Kenobi-sensei
Λοιπον,ο μουλος που λεγαμε....Τελικα νατος:kakaka:
Να σαι καλα ρε kenobi,με εκανες και γελασα!! :D
Oct 07 2011 15:06
zoro77 → Kaidou
νταξει ειναι δυσκολο η σμυκρινση να γινει 100% κομπλε. Παντως υπαρχει ενα προγραμματακι που το λυνει αλλα δυστυχως δεν ξερω ποιο ειναι.. Το χα μαθει στο Λυκειο στην πληροφορικη κι απο τοτε που φτιαχνα τα αβαταρ και τις υπογραφες προσπαθω να θυμηθω ποιο ειναι.
Oct 06 2011 23:52
Kaidou → zoro77
Tην ηθελα μεγαλυτερη και σε καλυτερη ευκρινεια..
[IMG]http://s2.postimage.org/1uzc4zx39/SH_2_Y.jpg[/IMG]
Αν ειχε την ιδια ευκρινεια εγω θα ειμουν ενταξει..
Oct 06 2011 23:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed