Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Μη λες Cosmos γιατί τώρα βλέπω τα τελευταία επεισόδια του Saint Seiya και είμαι και στο κλίμα!
Φεβ 23 2012 18:52
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:canthelp: Τουλάχιστον,ένιωσες το Cosmos. Κάτι είναι κι αυτό....
Φεβ 23 2012 18:10
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

. . .Hai, Spynny-sensei. . . :nod:
Φεβ 23 2012 16:19
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;566034]Μια σημείωση: πόσο ζωή παίζει να [B]μην[/B] έχω όταν κάθομαι και ψάχνω κι αναλύω αυτά τα πράγματα με τέτοιους όρους? :emptyonexg1:[/QUOTE]Απ' τη στιγμή που έχεις "Complete!" κάτω από το nickname σου, έχεις αποχαιρετήσει τη ζωή σου long ago. You're one of us now.
Φεβ 23 2012 16:17
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Dorothy

Δε σε αδικώκαι σίγουρα δε σε κατακρίνω, εξάλλου δε μπορεί είδες όλα τα posts μου. :3
Φεβ 23 2012 15:54
Φωτογραφία

Dorothy → Fallen_Mpougatsa

Άστα να πάνε, τελείωσε η εξεταστική, ξεκίνησε το κάψιμο. :bath:
Φεβ 23 2012 15:46
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal

Χα χα, ναι μου έχει εφιστήσει και η Ειρήνη την προσοχή στο συγκεκριμένο. Έλα μωρέ τώρα, το κάψιμο είναι κάψιμο!
Φεβ 23 2012 15:44
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Dorothy

[QUOTE=Dorothy2345;566055][SPOILER]Παιδιά, ο Hibari θα νικήσει. Αν και λυπάμαι υπερβολικά που το λέω, το σχέδιο του Reborn είναι απλό, θέλει ο Hibari να χάσει από τον TSUNA. Εκεί θα φάει την ήττα της ζωής του, και γι αυτό είμαι σχεδόν εντελώς σίγουρη. Τώρα, προσωπικά το θεωρώ βλακεία και άδικο, γιατί ο Xanxus είναι σαφώς ανώτερος του Hibari σε δύναμη, αλλά θα το φχαριστηθώ πολύ όταν έρθει επιτέλους η ώρα να τις φάει ο τονφαφόρος. [/SPOILER] Τώρα, δεν έχω να πω πολλά, αλλά διαφωνώ κάθετα με τον Junpei και τον Night Wizard, στην αντιμετώπιση της Varia από την Amano. Προσωπικά την λατρεύω, γιατί δείχνει μια πολύ πιο πραγματική εικόνα από το "Σκοτώνω, δέρνω, και δεν πληρώνω" που δίνεται γενικώς. Ας μην ξεχνάμε, ότι ο ρεαλισμός και η σοβαρότητα με αυτό το manga είναι σε εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. Ακόμα και αν δεν ήταν όμως, τότε η Varia είναι και πάλι απ' τα πιο ανεπτυγμένα σετάκια χαρακτήρων του manga. Είναι μια απίστευτα δυσλειτουργική ομάδα, η οποία είναι φτιαγμένη για sitcom (αν και σκοτεινό) , και ήταν έτσι από την αρχή. Ας τους πάρουμε απλά έναν έναν. Ο Bel είναι ένα υπερκακομαθημένο βρωμόπαιδο, με κομπλέξ ανωτερώτητας σε όλους και όλα, μανιακός, επιθετικός, και υπερόπτης όσο δεν πάει. Επίσης, δεν μπορεί να πάρει τίποτα στα σοβαρά. O/H Mammon είναι ένα υλιστικό κάθαρμα, με φοβερό κομπλέξ κατωτερότητας, εμμονικός, και control freak πρώτης διαλογής. Ο Levi είναι ένα co-dependent άτομο, που έχει χρόνιο κόλλημα με το αφεντικό του, είναι υπερπροστατευτικός, ψυχοπαθής με την κυριολεκτική ψυχιατρική έννοια, και έχει μεγάλο πρόβλημα αναγνώρισης. Ο Squalo είναι αυτοκαταστροφικός, με συνεχείς εκρήξεις θυμού, προβλήματα συγκέντρωσης, εγωμανής, αλλά πιστός μέχρι θανάτου στο αφεντικό του. Ο Lussuria είναι νεκρόφιλος, έχει εμμονές με την έννοια της οικογένειας, είναι ένα δειλό κάθαρμα, αλλά λατρεύει όλους τους συνεργάτες του. ...Τώρα για το αφεντικό, τα περισσότερα τα είπατε, αλλά ο τύπος έχει πολλά κόμπλεξ, πατρικά προβλήματα, σύνδρομο τοξικού θυμού, και έχει μεγαλώσει με την σκέψη ότι είναι ο καλύτερος. Δεν είναι ώριμος, και η Amano ποτέ δεν μας το έδειξε αυτό, ούτε θα σεβαστεί ποτέ τον Tsuna. Θα ήταν λάθος της αν έκανε έναν τόσο εγωκεντρικό και προβληματικό χαρακτήρα να συγχωρήσει και να σεβαστεί το αφεντικό του. ....Και γι αυτό τα αγαπάω τα παιδιά, για το κάψιμο, την ψυχοπάθεια, αλλά και το ανυπέρβλητο bunny-ears-lawyer στυλ τους. :hahaha:[/QUOTE] What you said! xD
Φεβ 23 2012 15:43
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Έλα που δεν έχεις ζωή. Βλακείες... :P Πρέπει να δεις κάτι παλιές μου συζητήσεις για το Naruto xD
Φεβ 23 2012 15:35
Φωτογραφία

*goes hide under a rock* No...not yet. I still have hopes!
Φεβ 23 2012 15:22
Φωτογραφία

Ναι! :P Ξεκινώ πάλι την προπαγάνδα υπέρ του HxH. Α! Το ξεκίνησες ή μπααααα....
Φεβ 23 2012 15:12
Φωτογραφία

Και για να δώσεις έμφαση έβαλες ξανά το set του χαρακτήρα του? xD
Φεβ 23 2012 15:10
Φωτογραφία

Τώρα είδα ότι μου απάντησες !!! Ο___Ο Gomen,gomen... Έχω αρχίσει να πιστεύω,ότι η Αμάνο δημιούργησε παραπάνω χαρακτήρες απ'όσους μπορεί να διαχειριστεί.Τι να κάνουμε,δεν είναι όλοι σαν τον Togashi... :P
Φεβ 23 2012 14:52
Φωτογραφία

xD ΟΚ, τι να πω κι εγώ? ΧΑ! Καλή αναλογία! Και σωστή παρατήρηση! Αυτό είναι το πιο τρελό απ'όλα, έτσι? Το ότι η Simon ακόμα δεν έχουν ούτε χάσει, ούτε αναμιχθεί σε τίποτα και μια φορά που έδειξε κάπως πιο badass την Varia ήταν επειδή αντιμετώπιζε αυτούς αλλά ωωωωωωω, έπρεπε ο Skull να βγει και να βοηθήσει τον Enma και τσουπ, τέλειωσε ο χρόνος. Έ-λε-ος.
Φεβ 23 2012 11:30
Φωτογραφία

Ελα ντε.Γιατί ; :/ Όσο για την Varia,βράσε ρύζι κι ας τον Mammon να σφυρίζει.Σε λίγο η Αμάνο θα μας δείξει,μέχρι και τους Simon να είναι πιο μαγκες απ'αυτούς.
Φεβ 23 2012 11:20