Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ρε συ, λυπάμαι όποιον κάτσει να διαβάσει το post που έκανε στο νήμα του Reborn...πώς με βγήκε τόσο τεράστιο? >.>
Φεβ 22 2012 23:32
Kai → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]One more movie to see Kai[/QUOTE]
:hahaha: Βλέπω χτυπάς μελλοντικές επιλογές για το καθιερωμένο.
Φεβ 17 2012 13:26
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ω,έλα τώρα...
Είδες,ότι σου αφιέρωσα την πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή του forever alone! :P
Φεβ 17 2012 13:18
Περαστικά της!
Δικό σου:
[CENTER][SPOILER][IMG]http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/187/356/foreveralone.jpg[/IMG][/SPOILER][/CENTER]
Φεβ 17 2012 10:12
Fallen_Mpougatsa → Botsun
. . .η κοπέλα που θα έβγαινα, που δεν ήταν μια απ'τις δύο αδερφές.
Τικακόςπουείσαιαλλάκιεγώδενκοιμήθηκανωρίς,έμειναξύπνιαμέχριτις2...μόνη μου. Forever alone...
Φεβ 17 2012 09:43
Ποια απ'όλες είναι άρρωστη ; Ο___ο
Και για να ποζεριάσω,σου λέω πως τώρα γύρισα !! :P
Φεβ 17 2012 01:30
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ha ha ha, δεν ξέρω ποιους να λυπηθώ πρώτους αλλά άλλον είστε άξιοι της μοίρας σας αγαπητά μου παιδιά. :hahaha:
Fanom knows because we play on line και αυτός φταίει, εγώ δεν ξέρω τίποτα. I-it's not like I like Tichu or anything, I'm just bored...
Φεβ 16 2012 23:13
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ναι ερχεται και κανενας αγγελος καμια φορα η ο γιαννης και το καιμε..
ο fandom που ξερει τις ικανοτητες σου στο αθλημα?? και εγω ειμαι αναποδος σαν ανθρωπος, μαλλον και οι δυο ειμαστε..
Φεβ 16 2012 22:43
Ha ha ha, έτσι ε? Και κάθεστε και παίζεται tichu με τις ώρες? Μάρτυράς μου ο Fandom πάντως, το ξεσκίζω το άθλημα! xD
Μα καλά κι εσύ πόσο ανάποδος παίζει να σαι? Πιο ανάποδος κι από μένα, δεν είναι πράγματα αυτά! Κι εγώ είμαι γνωστή για την αναποδιά μου, ρώτα τους γονείς μου:P
Φεβ 16 2012 22:28
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
εγω παλι το fail, ημουν εξω ολη μερα και γυρισα σπιτι τωρα που εβγαιναν ολοι..
και καλα την παρασκευη ποιος δεν θα βγει εμεις καθε παρασκευη βγαινουμε this one included απλα δεν σου λεμε γιατι βαριεσαι το tichu...
Φεβ 16 2012 21:59
Tι καλός άνθρωπος που είσαι που σκέφτεσαι τον συνάνθρωπο...
Σήμερα δε βγήκα καθόλου είναι η αλήθεια, που είναι και Τσικνοπέμπτη. Τ^Τ Αλλά δεν πειράζει, θα βγω αύριο...
Φεβ 16 2012 21:55

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται