Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fandom → Fallen_Mpougatsa

mc=male character or main character πάρε και διάλεξε και έκανε θυσία , δε θέλω αντιρρήσεις .
Φεβ 28 2012 22:19
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Μεγάλη θυσία είναι να ξέρεις και να παροτρύνεις τον άνθρωπό σου να το κάνει με άλλον σίγουρα ανεξαιρέτου φύλου νομίζω αν και δεν καταλαβαίνω γιατί τον λες mc (αν είναι από το όνομά του, ναι, δεν το θυμάμαι :3).
Φεβ 28 2012 19:55
Φωτογραφία

Όπα όπα τι στο πρώτο έχω δίκιο ? Σε ΟΛΑ έχω δίκιο , γιατί είπαμε είμαι Άντρας xD Και πέρα από αυτά και ο mc έκανε μεγάλη θυσία και δε θέλω βλακείες .
Φεβ 28 2012 19:41
Φωτογραφία

Κοίτα, στο πρώτο έχεις δίκιο, εφόσον το λες για πλάκα δεν χρειάζεται να προκαλείς. Άτσα, ο Άντρας με το άλφα κεφαλαίο.
Φεβ 28 2012 19:38
Φωτογραφία

Όχι δειλό , απλά χωρίς όρεξη για πρήξιμο . Αν το έγραφα μέσα ενώ θα το έγραφα για πλάκα όλοι θα έπεφταν να με φάνε . Και δε θα αντιμιλάς στον Άντρα .
Φεβ 28 2012 19:05
Φωτογραφία

Δειλό παπάκι, τσ τσ τσ. Και η κουζίνα μου μια χαρά είναι, να μη σε νοιάζει-όσο και να μεγαλώσει αυτά δεν φεύγουν.
Φεβ 28 2012 19:01
Φωτογραφία

Δεν το γράφω μέσα γιατί θα πέσουν όλοι να με φάνε , αλλά άμα σου μεγαλώσω την κουζίνα θα ηρεμήσουν τα φεμινιστικά σου ? :P
Φεβ 28 2012 18:55
Φωτογραφία

Ύπουλη? Moi? Shame on you duck! Εγώ απλώς αναφέρω ότι είχατε μια διαφωνία πέρι ενός γεγονότος σε ένα manga.
Φεβ 28 2012 18:43
Φωτογραφία

Ύπουλο πλάσμα ....
Φεβ 28 2012 18:41
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

You needn't reminding me...
Φεβ 25 2012 19:05
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;566678]Αλλά, μια μέρα που συζητούσαμε με την Kai, μου λέει για το παιχνίδι "Η νύχτα πέφτει στην anime.gr" κι αμέσως ψήθηκα και έκανα λογαριασμό μόνο και μόνο για να παίξω. Ε, μετά δεν έφυγα ποτέ...[/QUOTE][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/4825/t9v.png[/IMG]
Φεβ 25 2012 18:49
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Nαι, ναι! Μα δεν ξέρω τι μέ πιασε! Πρέπει να ντρέπομαι που θέλω να σπιλώσω τον αγνό και ηθικό έρωτα της κορασίδος με τον νεαρό. Ντροπή μου και πάλι ντροπή μου, ειλικρινά.
Φεβ 25 2012 18:16
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

*wiggle eyeborws* I see what you did there...
Φεβ 25 2012 18:14
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;566645]Not sure if you're trolling me, or the manga-ka.[/QUOTE]Ε μα κι εσύ ζητάς να δώσουν τέτοια ξεπέτα τέλος στο Bakuman! Άκου 'κεί γάμος από τώρα και τέλος. Ντροπή δηλαδή. :P Αντί να περιμένεις υπομονετικά τους δημιουργούς να δώσουν το αργό, εξιδανικευμένο και... τελείως ψεύτικο τέλος που τόσο πολύ θέλουν.
Φεβ 25 2012 17:22
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Λέω να σε αφήσω με αμφιβολία για να εξετάσεις καλύτερο το κείμενο και να βγάλεις σίγουρο πόρισμα για το αν τρόλλαρα εσύ, τον mangaka ή και τους δύο ταυτόχρονα.
Φεβ 25 2012 17:02