Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Aπ'την άποψη ότι ήδη έχω μαζέψει μερικά και ότι έχω να περιμένω τώρα κι άλλα! xD
Φεβ 25 2012 15:53
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

O.o Μα το τελευταίο που άνοιξα για anime θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, από ποια άποψη σε καταστρέφω;
Φεβ 25 2012 13:07
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Σε σχέση με το νέο νήμα που άνοιξες: Mε καταστρέφεις, το ξέρεις αυτό? Έχω παρατήσει τα μισά manga που ήθελα να αρχίσω κι έχω πιάσει τα anime εξαιτίας σου...!
Φεβ 25 2012 12:47
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Άντε ωραία! Περαστικά και σιδερένια! Πολλά κρυώματα όλοι μας τώρα τελευταία. Χα χα, ναι δε μπορείς να το βάλεις αλλά το τραγικό συμβάν εμένα πάντως με άφησε άφωνη. Ά-φω-νη. Πόσους ακόμα μπορεί να χάσει? Πάμε στοίχημα ότι αν βγει δεύτερη σεζόν μετά όλα τα shenanigans θα πεθάνει κι ο "θείος" επειδή ο manga-ka είναι πιο σαδιστής κι από μένα? Επίσης, να σχολιάσω πως ήθελα να δείρω τον καθηγητή που του έσπασε το κλιέ της μάνας του, ο $%#%^@%$!
Φεβ 25 2012 12:38
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Ντροπή σου, να χρωματίζεις τον θάνατο του πατέρα του έτσι που να μη μας κάνεις να το περιμένουμε! [/QUOTE] XD Τι έπρεπε να κάνω, να βάλω spoiler στην περιγραφή; Και τόσο που το έσωσα, πολύ σας ήταν.
Φεβ 25 2012 12:12
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλημέρα. Ναι, είμαι κάπως καλύτερα σήμερα, μόνο το συνάχι έχει απομείνει. Thanks for asking.
Φεβ 25 2012 12:09
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαλημέρα~! Είσαι καλύτερα?
Φεβ 25 2012 11:38
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Φφφφφφφφφφφφφφφφ. Πλάκα κάνεις? Ωραία λοιπόν, αφού έτσι το θέλεις...θα το κάνω πιο μετά για να αναγκαστείς να με δεχθείς λόγω της φοβερής ανωτερότητάς μου.
Φεβ 23 2012 22:06
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

:tensai: They won't, I'm the president. Ποιος άλλος θα είχε τόσο ευρηματική και πρακτική ιδέα;
Φεβ 23 2012 21:52
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Σε πείσμα δικό σου θα κάνω αίτηση...κι όταν την κάνω, θα με δεχτούνε!
Φεβ 23 2012 21:48
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

:tensai: How naive. Αν δεν καταφέρεις να μπεις στην Π.Ο.Σ.Κ. (Παγκόσμια Ομοσπονδία Σοβαρών Κακών) δεν θα φτάσεις ποτέ στο επίπεδό μας.
Φεβ 23 2012 21:45
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ώστε έτσι είσαι ε? Καλά λοιπόν. Όταν μεγαλώσω και γίνω και γω σοβαρή, θα δεις κι εσύ και οι υπόλοιποι τι έχετε να πάθετε.
Φεβ 23 2012 21:36
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Όλοι οι "σοβαροί" κακοί δηλώνουν πως έχουν secret hide-out. Δεν είσαι μία από εμάς, δεν έχεις πιάσει ακόμα το νόημα.
Φεβ 23 2012 21:28
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

. . .Humph! Αν ήξερες για το secret hide out it wouldn't be so secret now would it? Αλλά είναι τόσο secret που ούτε καν εγώ-εε, δηλαδή η μαμά μου ξέρει!
Φεβ 23 2012 21:18
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

:try: Come at me, bro. Δεν θα μπορέσεις ποτέ να συναγωνιστείς τα σχέδιά μου για παγκόσμια κυριαρχία. :tensai: Εσύ δεν έχεις καν secret hide-out.
Φεβ 23 2012 21:15