Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
muhahahhaaaha, etsi, kala na pa8eis. kai egw eixa 9-11 statistikh kai 5-7 ergasthrio alla phga sto 11-1 kai teleiwsa apo ma8hmata gia authn thn ebdomada,. btw 8es na pame gia kafe shmera?? mallon an einai 8a er8ei kai kanenas hraklhs twra gia kanenan allo den 3erw..
Μάρ 01 2012 16:00
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Τουλάχιστον θυμήθηκες τον κωδικό! :P
Ας τα λέμε καλά! Μια χαρά πάει η σχολή αλλά έχουμε απαίσιο πρόγραμμα. Είχαμε στις 9 το πρωί και μετά έχουμε σε άλλες δύο ώρες από τώρα. Μπρρρρρ.
Μάρ 01 2012 15:53
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ep , maria ti egine, ola kala?? kairo exoume na milhsoume,.. pws paei h sxolh?? (nai bariemai toso poly so be my gest and help me spend some time...)
Μάρ 01 2012 15:33
Kai → Fallen_Mpougatsa
Οι μόνοι που ήταν του νησιού ήταν η Mambi και ο Akabane (αυτός εμφανίστηκε τώρα στο μαγαζί) που είναι το boss του νησιού.
Φεβ 29 2012 23:47
Fallen_Mpougatsa → Kai
Looooooooool; νόμιζα ότι ο Akabane προκάλεσε αυτόν που παντρεύτηκε η Nora.
Also, αυτός που προκάλεσες είναι του νησιού ή μόνη σου τον σκέφτηκες?
Φεβ 29 2012 23:23
Kai → Fallen_Mpougatsa
...Δεν είδα να μου τις έχουν κοστολογήσει πουθενά αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και ιδιαίτερα imba οι δικές μου, οπότε ίσως να μην είναι ακριβές σε σχέση με άλλες.
Ο.ο Τι εννοείς; Πότε την απέφυγα; Υποτίθεται ότι τώρα γίνεται στο thread του Akabane και μόνο αφού τελειώσει θα μπορέσω να συνεχίσω την ιστορία, να τελειώσω αυτό το κομμάτι επιτέλους.
Φεβ 29 2012 23:16
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ευτυχώς αυτό το χα προσέξει...αλλά δε με σταμάτησε από να βάλω πολλά πράγματα πάνω τους κι εγώ δεν ξέρω πόσο θα κάνουν! Τ^Τ
Εσένα πόσο στις κοστολόγισαν?
Έκανες σήμερα boss fight εσύ? Αφού δεν ήταν ο Shin που προκάλεσε σε μάχη και μάλιστα την απέφυγες δεσποινίδα!
Φεβ 29 2012 23:03
Kai → Fallen_Mpougatsa
Πφφφ... και σκέψου ότι αυτές τις αμυντικές που σε παιδεύουν τόσο θα πρέπει να τις αγοράσεις πρώτα για να τις χρησιμοποιήσεις μετά. Δεν το είχα προσέξει, σήμερα το έμαθα στο boss fight.
Φεβ 29 2012 22:58
Fallen_Mpougatsa → Kai
ΝΑΙ! Επιτέλους! Είχα αρχίσει να απελπίζομαι...! xD
Επίσης, μα τι άτιμες που είναι οι αμυντικές! Τη μία που έγραψα δεν υπάρχει καν οπότε πρέπει να σκεφτώ ξανά τρίτη! Τουλάχιστον η ειδική μου ικανότητα σαν παίχτης δεν έχει πρόβλημα!
Φεβ 29 2012 22:33
Kai → Fallen_Mpougatsa
E, λίγο δύσκολο να ξέρω πώς λειτουργεί η σχολή σου. Αν δεν ξέρουν γενικότερα τι τους γίνεται λίγο δύσκολο να βρεις απάντηση στην ερώτησή σου.
Φεβ 29 2012 16:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
. . .what is this "standard" you speak of? Εδώ σε ένα μάθημα που νόμιζα ότι τα πήγα χάλια ήταν η πρώτη φορά που διδάχθηκε ποτέ! Εκείνος που σου έλεγα ότι άλλα μας είπε κι άλλα μας έβαλε, που όλο αργούσε στο μάθημα...
Φεβ 29 2012 16:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
....Δεν ξέρω. ^^'' Αν ήταν στάνταρ οι απαντήσεις των θεμάτων και ήξερες ότι έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερος ο βαθμός τότε προφανώς είναι θέμα του καθηγητή.
Φεβ 29 2012 16:22
Fallen_Mpougatsa → Kai
E δεν αντέχω άλλο. Στο μάθημα που πρίμενα να γράψω τέλεια έγραψα 3 και σ'αυτό που λέω με το ζόρι περνάω έγραψα 9? Γιατί? Γιατί!?
Φεβ 29 2012 15:28

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται