Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa
xD Πλάκα κάνεις? Δεν αλλάζουν οι ΠΑΟΚσήδες/σούδες! Αν είναι πραγματικοί οπαδοί δηλαδή...Αλλά ντάξει αυτό ισχύει για όλους του συνειδητοποιημένους οπαδούς όλων των ομάδων.
Mar 15 2011 21:32
Fallen_Mpougatsa → zoro77
Έλα καλέ που δεν κατάλαβες τι ομάδα είμαι...Θεσσαλονικιά ασπρόμαυρη από προπάππου! Χα χα, καλά, παππού! ΠΑΟΚσού φυσικά!
Mar 15 2011 21:15
Χα χα, καλό αυτό! Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι που έχω συναντήσει δεν το βλέπουν έτσι...Άσε, σεξισμός όσο δεν πάει...
Mar 15 2011 20:38
zoro77 → Fallen_Mpougatsa
εγω προσωπικα συμπαθω τις κοπελες με αθλητικη αποψη. Οποτε απο μενα μην ανησυχεις μηπως φας γιουχαισμα.
Mar 15 2011 19:18
Fallen_Mpougatsa → Tenshi
Χα χα χα χα! Ναι θα έρθει στο meeting!
Στο party θα έρθει μόνο η υποφαινόμενη ή αλλιώς και Άγιο Πνεύμα. ^^
Mar 08 2011 21:35
Tenshi → Fallen_Mpougatsa
Θα μας κάνει την τιμή η Αγία Τριάδα να έρθει στο πάρτυ την Παρασκευή?
Αν όχι, έστω στο meeting την επόμενη μέρα από το πάρτυ?
Θα είναι και ο Kenny, αν είναι να κανονίσουμε και για mahjong!
Mar 08 2011 19:17
Fallen_Mpougatsa
Αχ, πλάκα κάνεις? Χαλκιδική είναι πολύ όμορφα! Παντού θάλασσα, σε άλλες περιοχές βουνό και θάλασσα μαζί -όταν λέμε βουνό μην φαντάζεσαι τον Όλυμπο xD- πολύ πράσινο, αχ υπέροχες παραλίες...Πότε θα ρθει το καλοκαίρι~? Και ναι είμαι καλοκαιρινός τύπος! ^^
Mar 07 2011 19:46
σωστα μαντεψες!
το καλοκαιρι ειναι ολα τα λεφτα!
η Χαλκιδικη?
Mar 07 2011 19:01
Ααααααααααα, ζηλεύω! Έχετε εξοχικό εκεί να φανταστώ για να πάτε διήμερο...Τι ωραία πάντως, δύο μέρες εκεί, μια χαρά! Κρίμα που κι εμείς δεν πήγαμε Χαλκιδική.
Mar 07 2011 18:35
Έτσι, παντού κρύο, με τα μάλλινα και τα σκουφάκια όλη την ώρα!
Χα χα, θα συμφωνήσω σ'αυτό: μόλις τελειώσει η εξεταστική είναι λες και πέφτω σε χειμερία νάρκη προσωπικά γι αυτό και βαριέμαι τόσο πολυ...
Αλήθεια, όλο ακούω Λούτσα πώς είναι αυτή η περιοχή? Ορεινή, παραθαλάσσια, με πράσινο, τι στο καλό?
Mar 07 2011 18:21
Eγω για διημερο πηγα Λουτσα(περιοχη κοντα στην Αθηνα). Καλα ηταν αν και ειχε ψοφοκρυο..
Και παλι σχολη οπως λες.. Την τρελα μου. Δε βαριεσαι ομως αφου τελειωσε η εξεταστικη παλι αραγμα xD
Mar 07 2011 17:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed