Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Μία φίλη...Αχα, θα το επισκεφθώ αν είναι πάραυτα.
Μάρ 24 2011 15:30
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Hello. Ενδέχεται ο Tenshi να μην μπορεί να είναι μαζί μας στις 25. Εγώ μπορώ να σου μάθω και μόνος, αρκεί να θέλεις εσύ φυσικά. :P
Μάρ 24 2011 13:35
Fallen_Mpougatsa → Regina
Χμ, όχι ακριβώς φρενίτιδα αλλά ναι, μ'αρέσει ο μύθος και όλα αυτά με τα μυθικά τέρατα γενικότερα! Λυκάνθρωποι, βαμπίρ κλπ...Ναι καλά, δε λέει, ότι άλλο κι αν διαβάσεις...Αν και την ταινία "συνέντευξη με ένα βρυκόλακα" την ευχαριστήθηκα! Ε, είχε και καλούς ηθοποιούς...
Μάρ 24 2011 01:32
Regina → Fallen_Mpougatsa
Να τολμήσω να διαπιστώσω ότι έχεις φρενίτιδα με τα βαμπίρια ε? Stoker fan κτλ? Τα υπόλοιπα δεν μπαίνω καν στο κόπο να τα σχολιάσω και μόνο που τα διάβασα με έπιασε η καρδιά μου :P
Μάρ 24 2011 01:16
Ωχ, κατάλαβα καμιά 20ευρώ σε έφαγε η νεραϊδόδερμη! xD Καλά, αυτή είναι ο ροσμός της ξεδιάντροπης! Εδώ συγκρίνει και τόλμησε να πει ότι το έκτρωμά της είναι καλύτερο απ'το βιβλίο της Mary Shelley, Frankenstein μόνο και μόνο επειδή έχουν και τα δύο πρωτοπρόσωπο αφήγηση...! Κι επειδή ΝΟΜΊΖΕΙ ότι έγραψε βιβλίο φαντασίας/τρόμου!
Μάρ 23 2011 22:27
Χαχαχα εδώ δε θυμάμαι τι έφαγα χθες θα θυμάμαι την τιμή του Ενδουάρδου? Υπολόγισε πως έκανε όσο κάνει ένα [B]βιβλίο[/B] φαντασίας που το αγοράζεις από κοινό βιβλιοπωλείο... καταλαβαίνεις που κολλάω :P Όσο για το τελευταίο που είπες.. so true αν και η συγγραφέας δε δείχνει να ντρέπεται ιδιαίτερα... βασικά νομίζω ότι το απολαμβάνει... Ο.ο
Μάρ 23 2011 21:45
Πόσο έκανε δηλαδή? Και κοίτα...η συγγραφέας δε νομίζω να είχε την πρόθεση να το κάνει κωμωδία/παρωδία οπότε απέτυχε σε ένα σημείο...αλλά τα κατάφερε σε άλλο! xD
Μάρ 23 2011 21:33
Κοίτα να δεις, αν ήταν πιο φθηνό δεν θα το μετάνιωνα, και οι κωμωδίες έχουν ψυχή οι καημένες. xD
Μάρ 23 2011 21:23
...Εντάξει, τότε σε καταλαβαίνω...εγώ τα κατέβασα σε e-book για τον ίδιο λόγο αλλά ευτυχώς δεν έδωσα λεφτά γι αυτό το πράγμα! Χα χα, πάντως πρέπει να ήταν μεγάλο σοκ όταν συνειδητοποίησες ότι έδωσες λεφτά για κάτι τόσο άθλιο! Πραγματικά, καταλαβαίνω την ανάγκη σου να το ξεκαθαρίσεις!
Μάρ 23 2011 21:18
Επειδή η φήμη μου ένοιωσε για κάποια νανοσεκοντ αμαυρωμένη, ήρθα δω να [S]λογαριαστούμε [/S] ξεκαθαρίσω ότι το twilight το διάβασα από καθαρή περιέργεια κι αυτό γιατί είχα μπανίσει κατα λάθος το εξώφυλλο σε ένα βιβλιοπωλείο.Και δεν έπεσα έξω.Όταν τελείωσα το βιβλίο το εξώφυλλο συνέχισε να παραμένει ωραίο. Οπότε δε μιλάμε για βλακεία, ντάξει? ε? ε? Ε? :mador2: :P
Μάρ 23 2011 21:14
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Αχα! Ώστε εσύ ήσουν ο ένας που με είχε πει η **** που "φορούσε" Noblesse...
Ωραία τα ρούχα παρεπιμπτόνως! Καλά ε, τώρα σκέφτομαι να αλλάξω το avatar να βάλω μια άλλη Frankenstein σκηνή κι επιτέλους να βάλω υπογραφή!
Δεν το ξέρω το συγκρότημα, τι μουσική παίζουν?
Μάρ 23 2011 20:59
Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa
Πρέπει να μην με είχες προλάβει όταν "φορούσα" το Frankestein set. :P
Let me show you my clothes:hahaha:
[spoiler][IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/ouqn84.png[/IMG]
[IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/10eq9tc.png[/IMG][/spoiler]
Do you like them? :P
Τα σετάκια μου είναι 3. Αυτό που σου έδειξα, αυτό που φοράω και άλλο ένα των Buck-Tick. Του αγαπημένου μου συγκροτήματος. Είναι ιαπωνικό :P
Μάρ 23 2011 20:36
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Καλέ, δεν το πήρα έτσι, μη φοβάσαι. :hahaha: Αλλά όχι, δεν θα έρθει για 25η (εκτός κι αν σχεδιάζει να μου το ανακοινώσει τελευταία στιγμή :hihi2: αλλά δε νομίζω).
... καλού-κακού ας τον ρωτήσω. :terror2:
Μάρ 22 2011 01:32

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται