Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ho ho ho! Χαίρομαι πάρα πολύ δεσποινίς Παπανδρέου!
Ε χε χε, η λύση σ'όλα τα προβλήματα της ζωής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου! xD Kαι ναι, δεν είναι cool? Λες να το κάνω κι εγώ να μαστε δύο?
Jun 13 2011 12:05
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ώστε το Harry Potter δε σ'αρέσει ε...? χμ!
ΟΚ! Πες μου μόλις τελειώσετε.
Jun 13 2011 12:02
Kai → Fallen_Mpougatsa
And after the seal of approval για αύριο. "Λεφτά υπάρχουν".
Αυτή την απορία για τα γυαλιά την είχα κι εγώ αλλά με πρόλαβε. Πάντα ήθελα να φορέσω δύο ζευγάρια μαζί χωρίς να μου πει κάποιος ότι κάνω χαζομάρες. :hahaha: Ευκαιρία επιτέλους.
Jun 13 2011 12:02
Kenny → Fallen_Mpougatsa
It's OK, it's OK. Thanks για τις πληροφορίες! Άμα φέρουν κάτι καλό σε 3D, πείτε μου να το δω κι εγώ. ^^
Πάω να πάρω τηλ. τον Tenshi για να επιβεβαιώσω για απόψε. Θα σε ενημερώσω αμέσως.
Jun 13 2011 12:00
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Όχι βρε, τα μάτια δεν έχουν πρόβλημα, απλώς τα αυτιά μου πόνεσαν. Κι όχι, απλώς τα φορούσα για α τα δοκιμάσω πάνω από τα γυαλιά σε περίπτωση που ξεχνιόμουν, δεν έχουμε κάτι σε 3D στο σπίτι, συγγνώμη για την άθελη παραπληροφόρηση.
Jun 13 2011 11:57
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Κάτσε γιατί αυτό θέλει αποσαφήνιση... σε πόνεσε το κεφάλι σου, δλδ τα αυτιά/η μύτη σου που φόραγες γυαλιά πάνω στα γυαλιά, ή πόνεσαν τα μάτια σου γιατί δεν μπορούσες να εστιάσεις καλά σ' αυτό που έβλεπες; (BTW, 3D glasses at home? Που τα χρησιμοποιείς;)
Jun 13 2011 11:44
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Κοίτα, αν δε σε πειράζει να φοράς γυαλιά πάνω από γυαλιά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα το χα δοκιμάσει μια φορά στο σπίτι και πόνεσααααα!
Jun 13 2011 11:36
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Να σε ρωτήσω, μιας και βλέπω μιλάτε για 3D cinema... δεν έχω πάει ποτέ και θα 'θελα να μου πεις αν ξέρεις, όσοι έχουν μυωπία μπορούν να φοράνε και τα κανονικά τους γυαλιά από μέσα, ή μόνο με φακούς επαφής γίνεται δουλειά;
Jun 13 2011 11:31
Kai → Fallen_Mpougatsa
Χαχα, don't worry. Ευκαιρία να δω κι εγώ κάτι σε 3D μιας και δεν έχει τύχει, οπότε don't worry, θα το προ-"τιμήσω" κι εγώ.
Jun 13 2011 11:28
Fallen_Mpougatsa → Kai
Παρακαλώ! Άσε ναι...το καλό είναι ότι το 3D πραγματικά αξίζει -αν έρθει σε 3D δηλαδή- γιατί είναι πολύ καλό. Προσωπικά το προτιμώ από το απλό αν υπάρχει, σε προειδοποιώ! xD
Jun 13 2011 11:26
Kai → Fallen_Mpougatsa
Nice, thanks. Να μην είμαι (-) και έχουμε άλλα, οπότε να ξέρω να έχω κανά 15ευρο μαζί μου.
Jun 13 2011 11:24
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha ha, πάνω που ήμουν έτοιμη να ελέγξω! (βλέπεις γράφω κι αφαιρέθηκα :D)
OK! Λοιπόν, το εισητήριο πρέπει να είναι 9 ή 9μισι€ κι αν είναι 3D πρέπει να είναι 13 χωρίς την κάρτα σινεφίλ πάντα. Με την κάρτα πάει μείον ένα.
Jun 13 2011 11:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
Οκ. Να χαρτζιλικοθώ σήμερα αν είναι και σου λέω για standar το απόγευμα που θα έχει επιστρέψει κι ο μπαμπάς. :kakaka: Θύμησέ μου μόνο πόσο είναι στο εισητήριο γιατί δε θυμάμαι καθόλου.-Ναι, για άλλη μια φορά, είχα απαντήσει στο profile μου-
Jun 13 2011 11:11
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ανεστία Ανετσία Ανεστία Ανεστία! Αύριο είναι η πρεμιέρα του Harry Potter του τελευταίου! Θες να πάμε να το δούμε? Θες θες θες θες? Να πάμε μόλις τελειώσεις και να κλείσουμε για την επόμενη -να κάνουμε και καμιά βόλτα- κι αν αργήσουμε, δηλαδή πάει μετά τις 12κ30- μην ανησυχείς θα μας πάει η μαμά σπίτι! Ε? Τι λες?
Jun 13 2011 09:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed