Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Όχι μωρέ, τι να με χαλάσει. Ίσα-ίσα θα τη θέλω και τη βόλτα μου. Αφού σε βολεύει no problem. Ε, μη νομίζεις, στο FF τη διορθώνω. Πήγα να το κάνε στη Zilla στην αρχή, but it's kind of pointless.
Ναι μωρέ, ήμασταν μικρά και δεν είχαμε με τι άλλο ν' ασχοληθούμε XD Πάνε χρόνια πλάκα-πλάκα. Ναι, κρίμα που χάλασε μετά, είχες και τόσες προοπτικές το club XD
Jun 12 2011 21:48
Fallen_Mpougatsa → Kai
A, αν δε σε χαλάει να κάτσεις κάτω μετά τα μαθήματα, δε με χαλάει να και να σε περιμένω (θα σε εξηγήσω από κοντά κι όχι από δω...δε θέλω να αφήνω αποδείξεις...:smokingg:).
Χα χα, αν δεις όλοι τα λάθη που είχαμε τότε...κι εγώ το ίδιο ακριβώς με τα δικά μου αλλά βαριέμαι πάρα πολύ για να τα διορθώσω -αν εξαιρέσω αυτά που έχω μεταφέρει και στο FF. εμ, μικρά τότε, τι να πεις! xD
Χα χα χα όλα τα θυμήθηκα! Τα ξανακοίταξα, τι νοσταλγία...άσε, όντως,καλά ήτανε τότε αλλά βλέπεις άλλαξε η διεύθυνση και πάει το μαγαζάκι.
Jun 12 2011 21:31
Kai → Fallen_Mpougatsa
Την Τρίτη γράφω και τελειώνω 6:30 (βασικά μπορεί να τελειώσω και νωρίτερα, ανάλογα με το τι θα μας βάλει, αν είναι να σου κάνω καμιά αναπάντηση, ξέρω γω; Ανάλογα με το αν σε βολεύει)
Άσε, μπήκα και το διάβασα κι εγώ και άρχισα να κάνω edit. Τι λάθη ήταν αυτά; Σκέφτομαι να κοιτάξω και τα επόμενα.
Πού το θυμήκες το club; Omagad >.< ρε συ. Πλαάκα-πλάκα, καλά περνούσαμε τότε. Μετά μας βγάλανε τις homepages και έσβησε σιγά-σιγά.
Jun 12 2011 21:26
Fallen_Mpougatsa → Kai
Nαι ρε συ, μπήκα και διάβασα το πρώτο κεφάλαιο κι όχι, δεν έκαψα πολλά εγκεφαλικά κύτταρα, καλή ήταν βρε! Χα χα, έλα ρε συ, άσε το τι θυμηθηκα που ξαναμπήκα δε λέγεται...Το fan club fro Seto Kaiba το θυμάσαι? xD
Ε χε χε...αλλάζουμε τα δεδομένα, πλέον δεν είναι μόνο η FIAT αλλά κι εμείς! Ναι, πλάκα πλάκα, τους φαντάζομαι. Αλλά αν το thread για το Reborn δεν είναι για να πούμε αυτά που λέγαμε τότε τι είναι? Παρεπιμπτόντως, την Τρίτη είσαι available κατά τις 5 πάλι?
Jun 12 2011 20:57
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Lol, μπήκε quizilla; Είχα μπει κι εγώ πριν από καιρό για να θυμηθώ τα παλιά. Διάβασες αυτό το αριστούργημα; Ελπίζω να μην έκαψες πολλά εγκεφαλικά κύτταρα, είναι αρκετά fail. :hahaha: Βασικά, πρέπει να την ξαναδιαβάσω κι εγώ γιατί σχεδόν την έχω ξεχάσει, να δω τι έγραφα. Την έχω και στο FF γιατί δεν μου έφταναν τα θύματα στο zilla.
Όχι βρε συ, σιγά να μην το έλεγε κανονικά. Τρόμαξε ο άνθρωπος με την αλλαγή του thread όπως κι εγώ όταν άνοιξα το spoiler. Βtw, νομίζω ότι πολλοί μπαίνανε στο thread, το κοιτούσαν και έλεγαν 'τι γράφουν αυτές, εδώ βρήκαν να τα πούνε';
Jun 12 2011 20:45
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα, όχι καθόλου! Καταλαβαίνω την έγνοια του fan και ειλικρινά σίγουρα έχεις καταλάβει τον χαρακτήρα καλύτερα από μένα οπότε και δε με πειράζει και καταλαβαίνω...παρεπιμπτόντως δε θα πιστέψεις τι έκανα...πήγα στο quizilla και είδα λίγο την ιστορία σου με τον Hayato! :3 Αλήθεια, ο Napster έκανε πλάκα ή όχι? Δε θέλω και να τον προσβάλω αλλά τι να κάνω, που μπήκα δυναμικά στο thread!
Jun 12 2011 20:39
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν πιστεύω να σε πείραξε τπτ στη συζήτηση γιατί κι εγώ το παράκανα με την ανάλυση. Δεν βάζω emoticons και φοβάμαι για το πώς φαίνεται. Οπότε όταν σου σπάσω τα νεύρα πες το XD
Jun 12 2011 20:30
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha ha ha ha! By the way...up to date! Έφτασαααααα~! Καλά, έχω ώρες που έφτασα αλλά δεν ήμουν στο pc. xD
Jun 11 2011 22:43
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Ναι, μην ακούς αυτά που λέει, τσίρκο θέλει να την κάνει τη Vongola, φαίνεται από τα ρούχα που φοράει.
Jun 11 2011 19:35
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
Α,ωραία!Τελειώνω το Tarot Cafe (αν δεν το'χεις διαβάσει,ρίξε του μια ματιά) και πάω να το διαβάσω!
edit:Το πήρες χαμπάρι ότι βγήκαν chapters από Black Wind???
Jun 11 2011 15:19
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πω πω φίλη είχες δίκιο για τον Deamon Spade...είναι πολύ fabulous ο τύπος, ειδικά όταν εμφανίστηκε την πρώτη φορά αφού πήρε το σώμα του άλλου...! xD
Jun 11 2011 14:54
Fallen_Mpougatsa → Kai
Xα χα, άσε! Μέχρι κι ο Deamon ψιλοφοβήθηκε το μάτι του...που λέει ο λόγος δηαλδή πως και δεν! xD Αλλά εντάξει δε με πολυφάνηκε εμένα γιατί ε, δε μπορώ να πω ότι προσέχω ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο...αν κι όντως με έκανε κάπως όταν είπε ότι θα τον σκοτώσει κλπ. Δηλαδή ήμουν σε φάση "ουαου, έπαθε μετάλλαξη ο μικρός"!
Jun 11 2011 14:01
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι ρε συ, εκεί που τα παίρνει και αρχίζει και μιλάω τελείως σοβαρά, λέει ότι θα τον σκοτώσει ο ίδιος και ανέφερε μέχρι και τις εμπειρίες του ως ξιφομάχος XD
Jun 11 2011 13:40
Fallen_Mpougatsa → Kai
O? Eννοείς εκεί που άρχισε να φαίνεται ότι ξλερει τι κάνει αλλά μετά ήταν πάλι "αναζωογωνιτικό πρόσωπο"? xD
Jun 11 2011 13:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Έλα ρε, πέρασες κα τον OOC Yamamato. Κοντεύεις-κοντεύεις!
Jun 11 2011 13:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed