Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oh my God ναι! :kakaka: Ο Ρώσικος δάκτυλος στην Ελληνική κοινωνία των νέων που ήταν υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμό των σκουπιδοφάγων-εργατών! xD xD xD Αλλά ναι πολλές άκυρες συζητήσεις φίλη... :3 Άσε ρε συ ντροπή, τα χα απειλήσει με πτώση τα συγκεκριμένα άδεια πλαστικά ποτήρια ουκ ολίγες φορές...:beaten:
Jun 15 2011 12:11
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Νομίζω πως λες για το νέο σύστημα στα πλάσια του προγράμματος "κρατήστε τη Θεσ/νίκη καθαρή" και τους ξασαλλωμένους fans και τα tonfa. Παρόλα αυτά είπαμε κι άλλα, άκυρες συζητήσεις ftw. :hahaha: Btw, ακόμα θυμάμαι τη φάση που πέφτουν τα κουτάκια από το τραπέζει κάτω και λες μια "πάμε να φύγουμε" και γελάω.
Jun 15 2011 12:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, έτσι, ο καιρός στο πλευρό των Ελλήνων: πρώτα δεν κάνει πολύ κρύο και δεν χρειάζεται πολύ το καλοριφέρ και τώρα δροσιά το καλοκαίρι! :D Χα χα χα χα, έτσι όντως! Αποζημίωση, πάντθα συμβεί κάτι καλό μετά από κάτι κακό -αλλά και το αντίθετο, ξες τώρα, οι ισσοροπίες του σύμπαντος :smokingg:- αλλά ναι, σίγουρα, πρέπει να το επαναλάβουμε -αλλά αυτήν την φορά με κάμερα ή με μάρτυρες για να μπορούν να μένουν οι διαχρονικές μας ατάκες και σε γραπτά γιατί verba volant scripta manent, non :D Αλήθεια, τι φοβερό είχαμε πει χθες και το λέγαμε πως πρέπει να το χαμε καταγράψει?
Jun 15 2011 11:58
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Κι εδώ μια από τα ίδια. Ξέρεις, λένε τα ουράνια. Η νέα οικονομική λύση αντί του κλιμαστικού σας. Βγαίνετε 5' δροσίζεστε και ξαναμπαίνετε μέσα. Καλά χθες ό,τι να' ναι, μπορεί να ξενερώσαμε στην αρχή αλλά προσωπικά το καταευχαριστήθηκα, καιρό είχε να μουδιάσει το πρόσωπό μου από τα γέλια. We have to do it again. :hahaha:
Jun 15 2011 11:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Άσε ρε συ, δεν είναι ότι να ναι? Εδώ μπομπούνιζε, ψιλόέβρεξε και τώρα χαρά θεού...βέβαια εχθές που κατέβηκα να μας κάνει λούτσα! Ε χε χε, έτσι, να βλέπω dazed emοticons να πέφτουν...
Jun 15 2011 11:36
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:blurah5: Faaaaaanfics... Faaaanfic.... :kakaka: Άσχετο, ο καιρός μια χαρά τα πάει και σήμερα. Θα έχουμε πάλι βροχές το καλοκαίρι, τι ωραία.
Jun 15 2011 11:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

E he he...η μία επηρρεάζει την άλλη όπως τη βλέπω! Έτσι, έτσι! Γράψε fanfics Ανεστία, γράψε...:hypno:
Jun 15 2011 10:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Αυτά είναι. Ρε συ, τελείωσα με το edit της ιστορίας και τώρα έχω όρεξη για σχεδόν όλες, μέχρι και για sequel, εκτός του ότι έχω μια να περιμένει και δεν ξέρω τι να πρωτοαρχίσω. >.< ΧD Εσύ φταις
Jun 15 2011 09:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Thank you dear~! And guess what I'm doing...rereading Reborn! xD The Varia parts!
Jun 15 2011 00:08
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Here: [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1442&highlight=hall+of+fame[/URL] Είναι στο off-topic.
Jun 15 2011 00:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ρε συ κοπελιά, αυτό το hall of fame πού βρίσκεται? (όποτε πάω το βλέπω από το home και δεν έχω προσέξει ποτέ το sub-forum του)^^"
Jun 14 2011 23:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ε χε χε χε...ευχαριστώ! Κάτσε να τελειώσει η Kai με τη σχολή και να πάει να καεί στο χωριό και θα χω κι άλλα! xD
Jun 14 2011 22:37
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Mε γεια το νέο κοστούμι. :P
Jun 14 2011 19:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → laraska

What. The hell?
Jun 13 2011 22:23